Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi bekliyoz nöbet akmıyo lan

Kaçıncı defadır denk geliyorum, çok doğru analiz ve tespitler yapıyor hep. Benim ne zamandır düşündüğüm şeyleri, sanki aklımı okuyormuşçasına dile getirmekte olduğunu hayretle izliyorum. Futbola dair düşüncelerimin bu denli örtüştüğü başka birini hatırlamıyorum. Pek adetim değildir ama abone olup takip etmeye karar verdim...

ocaktan sonra otoriter figurlerle problemler olabilir.baba,abi,anne,patron gibi.saglık problemleri de olabilir,cevrenden büyüklerle ilgili haberler alabilirsin.dikkat et @Okan Özkan açıkcası çok seyahat edeceğin bi dönem.kısa yol,uzun yol.hatta bu 1 sene içerisinde kadersel bir yer değişikliği olabilir.ev,ofis vs gibi.şehir olabilir.2023 gelirlerinin artacagı bi sene,marttan sonra keyif alacagın bi dönem.aşk-evilik-iş guzel görünüyor.
önune hedef olarak neyi koyduysan çalısmaktan vazgecme,1.5sene sonunda mukafatını alacaksın

Fransa Medyası Son Dk olarak girdi bu haberi.İcardi Galatasaray'a evet dedi ve kulüplerin anlaşması için bekleyişe geçti.Kulüplerin görüşmesi devam ediyor henüz resmi bir anlaşma yok ama anlaşılmasının ve imzanın atılması an meselesi. (Le10 Sport)

İcardi Gerçekten Çok Kaliteli Bir Oyuncu Hele 29 Yaşında Getirirsek Çok Büyük Transfer Başarısıdır.Mertens ve Torreira ile Birlikte Takımı Çoştururlar Kaliteli Bi Kanatta Alınacakmış Hücum Bölgemiz Çok İyi Defansta Taraftarımızın Şüpheleri Var Ama Ligin En Az Gol Yiyen Takımı Olduğumuzu Da Belirtmek İsterim Gerçekten Sağlam Kadro Kurduk Şampiyonluğun Geleceğini Düşünüyorum.

CPH2219 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Güzel bi fotoğraf olmuş yav :D
FbHR7RzUYAA_DWd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt