Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.798
- 22.638
- 2.933
Evander daha önemli sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ergenlige son verelim Torun sevecek yastasinOha lan yuh nasil bildin![]()
Bonservisini almayacak, oyuncunun değerini minimuma indirecek, değer katamayacak bir kulübe kiralamak müthiş iş. PardonAnlamadım nedir saçma olan
Gercek bir Galatasarayli gibi davranirsan mihlanmazsin ben kufur disinda bir kere bile mihlandigimi hatirlamiyorum Galatasarayliysan Galatarayli gibi davran degilsende burda takilarak kendine yazik etmecezam bitmiş
mıhlanmaktan bıktım
Düşünsene sen icardisin kulübün neredeyse maasinin yüzde 50 sini kendi karşılayacak ve sen bu oyuncuya Avrupa'da klup bulamiyorsun Türkiye haddini bilmeli euro olmus 20 tl bizim böyle oyunculara değil yetistirip yetistirp satma ekonomiyi duzeltme politilakasi geçmek gerej asıl ezbere konuşma öleyyy icard olayy depay demek bence.İcardi ve Depay neye göre bitik mesela? geçen seneki politika neye göre lazımdı mesela?
Çok ezbere bir konuşma olmuş benim düşünceme göre
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ergenlige son verelim Torun sevecek yastasin
O tip adamlara 2 mac gol atamayinca sovuyolar hayalciligi birakalim Gecen sezon kale onunfe bitiremedigimiz icin canimiz cok yandiBu icardi fizik/kondisyon acisindan sefer gibi cikarsa sezona elvada deriz. Gezen pres yapabilen bir santraforu tercih ederdim icardi yerine.
Bizde gecen sene Avrupada, tikir tikir oynadik. ama Ligde itin bi tarafina soktular .takimi ki ligde kotu degildik Hakem kurbani ve sansizdik taraftar sahip cikmadi, o genc takima, simdide yildiz futbolcu istemiyoruz diyorlar.Kopenhag 10 milyon euro maaş bütçesi ile gayet tıkır tıkır top oynadı.
depozitosuz dayali dozeli ev kiralamak gibi birsey..Araplara zorunlu opsiyonsuz hiç adam kiralanır mı?
%90 zaten opsiyonu kullanmıyorlar ve oyuncu o ligde daha da geriye gidiyor.
Çok yanlış bir hamle oldu.
Yakismadi tam bi fbli postu .Tam kufuru basacaktim Sen oldugunu gorunce vazgectim.Karilariniza tanrı merhamet etsin ,cunku ben etmeyecegim demis king icardi ...
Yegenim keyfin nasilYakismadi tam bi fbli postu .Tam kufuru basacaktim Sen oldugunu gorunce vazgectim.