Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gündemi az çok mantıklı inceleyip düşününce ortaya şöyle bir şey çıkıyor :

Icardi ile anlaşma tamam Psg ile maaşı ödeme konusunda görüşmeler yapılıyor. Sevilla muhabbeti kolpa. Başka takımı bekliyor haberi de kolpa. Psg ile şu an anlaşmaya çalışıyoruz.

Cicaldau gitti.
Ömer Bayram gitti.

Psg’den bir de sol bek çekilecek (Kurzawa/Bernat)

Sol açık için Depay konusunda gelişme bekliyorum. En azından bir görüşme gerçekleştirilir. Olmazsa EPL’den El Ghazi çekilecektir.

Icardi konusunda özellikle her kafadan farklı bir senaryo atılıyor ortaya ama genele bakınca Psg’den ücret konusunda bi beklentimiz olduğu belli.
Cicaldau out
Ömer Bayram out
Omar out

Icardi in
Depay in
Kurzawa in
Evander in

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetime sorsan Cicaldau konusunda başarılıyız derler. Araplar maaşını ödeyecek ya.(maaşı da yüksek değil hatırladığım kadarıyla) Hiç bir akıl mantığa sığmıyor oraya kiralamak. Transferde başarı satmaktan geçer. Yine sınıfta kaldı Yönetim.

maicon'un 7.5'a alıp ertesi sene 2 milyona zor satmıştık araplara

satış konusunda dünyanın en kötü kulübü seçilsek doğrudur derim itiraz etmem
Kira+ satışla 3-3.5 gibi bir para dönüşü olmuştu diye hatırlıyorum. Daha fazlasını etmezdi zaten; alırken yedik kazığı...

Ben de Harit'i isterdim. Munir'in etkisini Basak'ta görüyoruz. Bize kesinlikle o tarzda adam lazim.

Cicaldau'nun gidiş şeklinden çok isteyen bir takımın olması daha büyük 1 olay.

Yönetime sorsan Cicaldau konusunda başarılıyız derler. Araplar maaşını ödeyecek ya.(maaşı da yüksek değil hatırladığım kadarıyla) Hiç bir akıl mantığa sığmıyor oraya kiralamak. Transferde başarı satmaktan geçer. Yine sınıfta kaldı Yönetim.
Bu yönetim mi aldı Cicayı.

Kira+ satışla 3-3.5 gibi bir para dönüşü olmuştu diye hatırlıyorum. Daha fazlasını etmezdi zaten; alırken yedik kazığı...

velev ki o para yine kazık yedik

araplardan kazık yiyen ilk kulübüz muhtemelen

luyindama'nın opsiyonu da 2.5 milyondu galiba adamlar kullanmadı şimdi elde kaldı

Tekrar tekrar aynı haberleri görmek beni boğuyor 🥱 Her muhabir kendi yorumunu ekleyip aynı haberi paylaşıyor. Aöf habercilik mezunu musunuz abi siz

Cicaldau Arap Ligi'nde de oynamaz, burada mantık takıma sirayet eden virüsleri bir şekilde vücuttan atmak.Halil,Ömer, Morutan,Taylan, Cikaldau benzeri adamlar birkaç maç şekeri verir oluyor zannedersin umutlanirsin sonra sezonu, yılları kaybettirir hayiflanirsin.Bu tarz adamlar takim ortamından ne kadar uzak olurlarsa o kadar çok fayda sağlarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt