Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arada okan kocuk u kullanmamız lazım.. Tamam bi muslera değil tabii ama ismail cipe de değil adam bence lig için gayet yeterli..Pandemi sezonu ligin ilk yarisi kaledeydi ve iş gördü.. Muslera gerçekten lüks kaçıyor bu yabancı sınırında.Zaten kadroyu da yerli konusunda iyi kurmadik bence..Tüm forvetler yabancı bir tane yerli forvet yok..Bir tane yerli sağ bek yedeği yok..Sol bek de kazimcan var ama o da idare eder mi şüpheli.. Orta saha da Berkan Taylan gözüküyor kagit üzerinde ama sadece gözüküyorlar..Bizim kale ve geride yerli kullanıp ön tarafı olabildiğince yabancı yapmamız lazımdı..

Gerek yok, Kazimcan oynar PVA yerine, zaten cok farkeden birsey de olmaz. Muslera onceki sezon gibi degil sukur. O iyi oynadigi surece kalede olmali ya da biz Muslera kadar veya daha iyi bir yerli kaleci bulana dek.

Redmondin dribbling tarzının garry Rodrigues ile alakası yok garry genelde tek yönlü top surup en iyi verimi sağ açıkta verebilmiş bir herif Redmond 2 tarafa da rahat gidebiliyor ayrıca oyun görüşü garrynin çok üstünde.. İsmi geçenlerden Depay sonrası ilk kez bir kanat oyuncusuna bu kadar yükseldim ben hala geleceğini sanmıyorum 30 sonrası ancak buralara düşer gibi

Redmond et mi tavuk mu belli değil. Ne tam kanat ne de 10 numara. Feghoulinin biraz daha hareketlisi gibi izledim.

Aradığımız adam değil bu.

Alacagimiz stoper luyindamadan iyi falan olmayacak. Illa stoper isteniyorsa ucuza 21 yas alti stoper bulalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt