Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
----------------muslera---

dubois------nellson-------abdulkerim-----toure

yunus------torreira--oliveira----kluivert

-----------------lanzini-------------

----------------icardi-------------

yedekler: okan,mertens,bryan gil,kerem,eyüp aydın,halil dervisoğlu,yusuf barasi,seferovic,kaan ayhan,emin bayram
off yine hayaller baslamıs ben kacar

beyler hepinize sormak istiyorum

olumlu olumsuz bir soru değil

takımımız ne oynuyor

hoca ne oynamak istiyor

yeni bir fikri var mı
skoru tutup gol arayan bir takım görüyorum ben. oyuncularin birbirine uyum sürecinin dvam ettiği, transferlerin bitmediği bu dönemde min kayıpla geçmemizi düşünüyor. çok haksız diyemem. averajla sampiyonluk kacırdığımız sezon örneği var önümüzde üstelik. terimle alakası olmayan oyun yalnız illa karsılastırmak gerekirse. terim her maca galibiyet diye çıkıyor şanslıysak atıyoruz veya kontradan yiyoruz. bu oyun üzerine gitmek daha doğru geliyor bana. basit gol yemediğimiz ayağı sağlam basan takım iyidir.

----------------muslera---

dubois------nellson-------abdulkerim-----toure

yunus------torreira--oliveira----kluivert

-----------------lanzini-------------

----------------icardi-------------

yedekler: okan,mertens,bryan gil,kerem,eyüp aydın,halil dervisoğlu,yusuf barasi,seferovic,kaan ayhan,emin bayram,boey
Naptın oğlum hamzayı da mı şutladın

hep bu adamın bi şekilde formamızı giyeceğini düşündüm 1-2 senedir. keşke olsaydı

Hayat ne garip yav Dubois sakatlanmasa muhtemelen Cica, Morutan gibi gidecekti.

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana göre onları da Okan çok erken harcadı.

FT gittiğinde ilk Okan gelsin falan demiştim şimdi geldiğinde de çok sevinmiştim ama özellikle bu kararları yüzünden hafiften acaba yanlış tercih mi? diye sormaya başladım.

Takım içinde bir sıkıntı var ama bunu bilip görüp çözmesi gereken adam 4 maçtır müdahale edemiyor.

Organizasyon da sıkıntılı olunca Okan'ın ben pek bu şartlarda devam edeceğini sanmıyorum.

Size bi gorsel bırakayım biraz düşünün sad post

1661724117391-png.175516

iyi geceler

benim 2 tespitim var

1. kerem ve yunus ile 442 oynanmaz
2. oliveira 2li ortasahada çok sıkıntı çıkarabilir

Twitterda Okan Hoca Shamar'ı yönetim İcardi'yi istiyor şeklinde haberler görüyorum. Eğer hoca izleyip beğinmişse hocanın istediğini almak gerekir ne olursa olsun.

keremle yunus 10 numeradır kım bunları kanat diye kandırdı bilmıyorum

Bana göre onları da Okan çok erken harcadı.

FT gittiğinde ilk Okan gelsin falan demiştim şimdi geldiğinde de çok sevinmiştim ama özellikle bu kararları yüzünden hafiften acaba yanlış tercih mi? diye sormaya başladım.

Takım içinde bir sıkıntı var ama bunu bilip görüp çözmesi gereken adam 4 maçtır müdahale edemiyor.

Organizasyon da sıkıntılı olunca Okan'ın ben pek bu şartlarda devam edeceğini sanmıyorum.
Morutan kanat yokluğunda kalabilirdi ama Cica kesinlikle gitmeliydi.

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt