Ekli dosyayı görüntüle 217248
En son üçlü defans oynadığımız maç. 2019 PSG maçı. Bir daha oynadık mı hatırlamıyorum.
5-1 psv maci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 217248
En son üçlü defans oynadığımız maç. 2019 PSG maçı. Bir daha oynadık mı hatırlamıyorum.
SS aldım gelince salacamBu adam gelirse bir adet soyunma sözüm var
3'lüye uygun oyuncular değildi bunlar. Bizim mevcut kadromuzda çok uygun oyuncular var. Zaman zaman denenebilir.Ekli dosyayı görüntüle 217248
Aynen iyi ki unutmuşum.5-1 psv maci
boey üclüde oynarsa rakibi mal edebilir sürekli hucumda3'lüye uygun oyuncular değildi bunlar. Bizim mevcut kadromuzda çok uygun oyuncular var. Zaman zaman denenebilir.
Yolun acik olsun IcardiHmmmm...
Nelsson probablyHmmmm...
Formasyon değiştirmek o kadar kolay mı ? öyle ha diyince formasyon değişiyor mu? Ayrıca formasyon değişekcekse bunu kamp döneminde denedik mi? Hazırlık maçlarında denedik mi? (Özellikle döneceğimiz sistem 3-5-2 / 3-4-3 ise). Nasıl bu kadar rahat formasyon değiştirebileceğimizi düşünüyorsunuz FM mi oynuyoruz burada?
Nelsson sürpriz olmaz gibi ayrılması bekleniyordu sürpriz dediğine göre biraz kafalar karışabilir Torreira filan olmasında...Nelsson probably
Hmmmm... Oliveira ve Mertens olabilir.
Nelssonu Ramos yedeği olarak düşünen müthiş taraftarımıza sürpriz olacaktır.Nelsson sürpriz olmaz gibi ayrılması bekleniyordu sürpriz dediğine göre biraz kafalar karışabilir Torreira filan olmasında...