Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim
Awww

Insallah yarin güzel oyunla molde ye saplariz ardindan duyumlar havada ucusur ve bizi bayiltacak orta saha gelir

Insallah yarin güzel oyunla molde ye saplariz ardindan duyumlar havada ucusur ve bizi bayiltacak orta saha gelir
onun keyfi güzelde bu gazeteci diye takılanların sallayacakları o kadar isim varkı - etkileşim kasmak için 1000 kafadan ses çıkacaktır.

Kesin olarak kanaat getirdim ki yabancı sayısı 8+6 yerine 9+4 olsun daha iyi. Hatta 9+3 bile daha iyi 8+6 dan...

Bu ne yahu? Onca yabancı futbolcu alıyorsun, yarısını yedek bekletmek zorunda kalıyorsun. Bizim kulüplerin ''Wonderkid'' bulma gibi bir kaygısı da, gerçekten gelecek vaad eden ve az-çok piyasası olan 22 yaş altı yabancı oyuncuların TR ye gelmek tercihinde bulunacağı da yok zaten. Keşke hiç sınır mınır olmasa ama Mertens' in yedeklerinin Ziyech, Tete, Oliveira olması daha da saçma oluyor...

Nevz*t ve ank keske fbli olsaydi
Nevzat, TV de izlediğim yorumcular arasında en itici heriflerden biri gerçekten. Sarf edecek anlamlı sözleri olmadığında bile karşısındaki insanı konuşturmamak gibi bir defosu var; izlemeye tahammül edemiyorum. Zaten onun gibiler yüzünden hiç spor programı da izlemez oldum, buradan takip ediyorum artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt