Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam'ın birisi konya için Türkiye'nin en nezih insanları orada yaşıyor demişti.

Maç bitinceye kadar yaprak kimildamaz Allah'ın izniyle turu gecersek ondan sonra hareketlenmeler başlar.

Anderson Talisca: "Al Nassr taraftarları, yalan haberlere inanmayı bırakın. 2026'ya kadar sözleşme yeniledim. Kulüpten ayrılmam için bir neden yok. Kimseyle pazarlık yapmıyorum, kulübün de beni bırakmak gibi bir niyeti yok. Burada mutluyum, hiçbir yere gitmek istemiyorum. Hiçbir yere gitmiyorum, buradan ayrılmaya hiç niyetim yok. Ailemle birlikte Suudi Arabistan'da mutluyum."

Anderson Talisca: "Al Nassr taraftarları, yalan haberlere inanmayı bırakın. 2026'ya kadar sözleşme yeniledim. Kulüpten ayrılmam için bir neden yok. Kimseyle pazarlık yapmıyorum, kulübün de beni bırakmak gibi bir niyeti yok. Burada mutluyum, hiçbir yere gitmek istemiyorum. Hiçbir yere gitmiyorum, buradan ayrılmaya hiç niyetim yok. Ailemle birlikte Suudi Arabistan'da mutluyum."

dedelere kapak olsun. Eko yapan stüdyo (ya da bildiğin bir dairenin salonu) nda bom bom "erkedeşler evet earkedeşlar" diye takılsınlar.

Açılmamak üzere kapansın şu adamın konusuda (tahminen gündemde dolaşsın diye boşa bahsedinde denmiş olabilir ayrı ama Haluklar yapmadığına göre )

Sevilla, Leicester City'den Soumare'yi kiralamak istiyor.

Soumare ile Sevilla arasında anlaşma sağlandı.

(🔗@mundodeportivo)

Ne alaka yaw herif kanat varken 500 kanat aldirdi tam tersi orta saha da istiyor ne yapsin adam. Surekli genis kadro genis kadro diyor transfer istiyor

Hamza olsa keremi uzmeyelim zahaya teteye gerek yok gomis bu takimda yuruyene kadar oynar falan derdi

Hamza benzetmesi okan hocaya yapilan en buyuk hakarettir

Yahu sen okuduğunu mu anlamıyorsun, yoksa anlayışın mı kıt. Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun. Bu yazdığımdan bunu mu çıkardın.

Ramos konusunda da ortadaydım. Ama şu andan itibaren en büyük Ramos çu benim. Günlerdir Ramos gelmesin diye bağırdığına göre çok başarılı olacak bizde.

icardi
kerem-mertens-tete
sergio-torera
angelino-abdülkerim-nelson-boey
muslera

bir süre maçları bu 11 ile götürürüz gibi duruyor
en azından milli ara geçene kadar
bir tek sergionun yeri soru işareti
gelen os hazır mı gelecek duruma göre değişir

Ne alaka yaw herif kanat varken 500 kanat aldirdi tam tersi orta saha da istiyor ne yapsin adam. Surekli genis kadro genis kadro diyor transfer istiyor

Hamza olsa keremi uzmeyelim zahaya teteye gerek yok gomis bu takimda yuruyene kadar oynar falan derdi

Hamza benzetmesi okan hocaya yapilan en buyuk hakarettir
Sakin ol

icardi
kerem-mertens-tete
sergio-torera
angelino-abdülkerim-nelson-boey
muslera

bir süre maçları bu 11 ile götürürüz gibi duruyor
en azından milli ara geçene kadar
bir tek sergionun yeri soru işareti
gelen os hazır mı gelecek duruma göre değişir

yerli kuralı diyeceksiniz ligde

doğru

sola kazımcan yazabiliriz

1693244844176.webp

bu adami rezil sevilla bedavaya yakin paraya kiraliyormus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt