- 31 Ağustos 2021
- 73.384
- 52.618
- 3.883
benimde beklentim yok - maç daha önemli ama işin gerçeği.Yarın maç sonuna kadar hiçbir şey olmaz sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benimde beklentim yok - maç daha önemli ama işin gerçeği.Yarın maç sonuna kadar hiçbir şey olmaz sanırım.
Vay be ferdinin sakatligi da sırf milli takıma göndermemek için kolpaymis deniyor..
Ferdi Kedioğlunun sakatligi feyk diyorlar
Doğru söylemişAdam'ın birisi konya için Türkiye'nin en nezih insanları orada yaşıyor demişti.
Anderson Talisca: "Al Nassr taraftarları, yalan haberlere inanmayı bırakın. 2026'ya kadar sözleşme yeniledim. Kulüpten ayrılmam için bir neden yok. Kimseyle pazarlık yapmıyorum, kulübün de beni bırakmak gibi bir niyeti yok. Burada mutluyum, hiçbir yere gitmek istemiyorum. Hiçbir yere gitmiyorum, buradan ayrılmaya hiç niyetim yok. Ailemle birlikte Suudi Arabistan'da mutluyum."
Ne alaka yaw herif kanat varken 500 kanat aldirdi tam tersi orta saha da istiyor ne yapsin adam. Surekli genis kadro genis kadro diyor transfer istiyor
Hamza olsa keremi uzmeyelim zahaya teteye gerek yok gomis bu takimda yuruyene kadar oynar falan derdi
Hamza benzetmesi okan hocaya yapilan en buyuk hakarettir
Talisca direkt feshetsinler de paramı alayım kafasında olabilir.dedelere kapak olsun. Eko yapan stüdyo (ya da bildiğin bir dairenin salonu) nda bom bom "erkedeşler evet earkedeşlar" diye takılsınlar.
Sakin olNe alaka yaw herif kanat varken 500 kanat aldirdi tam tersi orta saha da istiyor ne yapsin adam. Surekli genis kadro genis kadro diyor transfer istiyor
Hamza olsa keremi uzmeyelim zahaya teteye gerek yok gomis bu takimda yuruyene kadar oynar falan derdi
Hamza benzetmesi okan hocaya yapilan en buyuk hakarettir
Sevilla, Leicester City'den Soumare'yi kiralamak istiyor.
Soumare ile Sevilla arasında anlaşma sağlandı.
(@mundodeportivo)
icardi
kerem-mertens-tete
sergio-torera
angelino-abdülkerim-nelson-boey
muslera
bir süre maçları bu 11 ile götürürüz gibi duruyor
en azından milli ara geçene kadar
bir tek sergionun yeri soru işareti
gelen os hazır mı gelecek duruma göre değişir
fb hala orta saha mi alacak? Ihtiyaclari var mi ki?Karşıdaki rakip, transfer etmeye çalıştığımız topçu belli olsun da salça olalım diye bekliyor.
Rakibi yükselmesin diye it gibi korkanlar kulübü.