Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.336
- 3.752
- 1.588
yalniz abdül macin sonlarina dogru baya döküldü, haftada 2 mac kaldiramaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Szymanski
Fred
Becao
Livakobic
Tadic
Nayir
iste onu da teknik heyet + yönetim cözecekyerli olarak kim oynayacak
onu koparamazdık bence yav bayernden hiç bir şekilde bizim bütçeylekalmadı kimse valla
Ndombele alacaksan en geç Temmuzda alacaktın bu zamana anca hazır olacaktı. Transferin son günü **bir ihtimal** böyle topçular kovalamanın sebebi plansız ve beceriksiz olmandır.
Son üç sezon ortalama 10 maça ilk 11 de çıkmış sadece , uzun süredir de antremansız bu kadar bekleyip Ndombele'ye gitmek ne kadar doğru bilmiyorum. Bügün gelse oynamaya başlaması ekim ayını form tutması kasım ayını bulur ki sakatlık yaşamazsa.
yaw bunlar bizi cidden erden timur düşmanı falan sanıyorlarerden timura en ufak bir garezim yok benim
hatta tam tersi adam iyi iş yapsın da efsane yönetici oalrak başkanlığa geçsin istiyorum
iste onu da teknik heyet + yönetim cözecek
ben olsam kazimcan'i denerdim, angelino zaten cok ofansif bek
4-3-3 okan hocanın kelime dağarcığında yok. Yasaklı herhalde3lu os oynamamaya adeta yemin etmiş hocamizin eline saulu verelim de o da kufurlerimizden nasibini alsin.
Olsun seneye yeniden denemek icin bir sansimiz olacakkalmadı kimse valla
arayip bulacaksin mecbur daha iyilerini ve daha fazla potansiyeli olanlarielindeki tüm yerlileri gönderirse teknik heyet nasıl çözsün abi
ET: öncelikle kestane balının diyarı zonguldak'tan selamlarKura > mikrofon uzatılacak yönetim ekibi > açıklamalar
beklemekteyim.
keremin halini hareketlerini sevmem ama ha deyince 10 gol 10 asist yapacak adamı nah buluruzarayip bulacaksin mecbur daha iyilerini ve daha fazla potansiyeli olanlari
gerekirse altyapidan oynatacaksin
kerem'in daha fazla gelisim katedecegini sanmiyorum
arayip bulacaksin mecbur daha iyilerini ve daha fazla potansiyeli olanlari
gerekirse altyapidan oynatacaksin
kerem'in daha fazla gelisim katedecegini sanmiyorum