Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 27.331
- 46.102
- 2.838
tekmil ver de elalem asker görsün yiğidimtransfer illetine düşmüş konyalı bir müslüman genç ne yapmalıdır hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tekmil ver de elalem asker görsün yiğidimtransfer illetine düşmüş konyalı bir müslüman genç ne yapmalıdır hocam
İlk maçtan skor üstünlüğün varken bile hoca 4-2-3-1 dışında bir şey oynamayı aklından geçirmiyor. Rakip 5'li ve sürekli beraber gidip gelen bir orta sahayla oynuyor, sen Kerem D. ve Torreira ile karşılık vermeye çalışıyorsun. Bence Kerem D. ilk yarı iyi idare etti ama 60tan sonra bayıldı. Kim olsa bayılır. Ondan sonra mac bitiminde koro halinde 'bu adamı kim aldı yeaaa' başlıyor.
Geçen sene haftada bir türkiye liginde bu şekilde idare ettin. Ama avrupada ne olacagının fragmanını gedsolu bjk orta sahası tek macta bize göstermişti. Molde macında herkesin gelse göbek atacagı Fofana ile Torreira başlasaydık cok fark olacak mıydı? Sanmıyorum. Hadi yanlış başladın, devrede degistir... o da yok. Hala Mertensle rakip 6'ya basmaya calışıyorsun. Hala Nelssonla oyun kurmaya calışıyorsun.
Mac bitince cümbür cemaat hoca yangını degil 8 yangını yapılıyor.
Bu kafayla zor...
biri SERGENin cezasını açabilirmi artık yeter bea
bnu wpde desen gene kızardım saanaSen neden Forumda ayri
WA da ayri bir karaktere bürünüyorsun
nasıl veriliyor la bedelliyim bentekmil ver de elalem asker görsün yiğidim
bedelli er feramuz kayalar garanti bankası komutanımnasıl veriliyor la bedelliyim ben
feramuz kayalarnasıl veriliyor la bedelliyim ben
nasıl veriliyor la bedelliyim ben
geldin demek )derdimi kimlere desem
başımı alıp nere gitsem
bu aşk beni öldürecek
candan mı yardan mı geçsem
Numarasini vereyim , konusun.Sana napıosak onu
Msjlarını okuyacam