Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.496
- 29.679
- 2.993
Hojberg-torreira-de paul orta sahası olsa 2. Lik için bir şansımız olur. Avrupa ligine kalsak kupa gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kopenhag'ın dün maçını seyrettim.Polonya takımına karşı hiç de iyi oynamadığım.Ilk yarı özellikle,uzaktan çok.ekstra bi gol attilar.Biraz zorlama turu geçtiler.3.on elemede de prag'ı penaltılarla zar zor geçtiler.Diyecegim o ki lazio,milan,salzburg gibi takımların olduğu 3.torba için iyi kura.10 sene önceki delaneyli jorgensenli kopenhagtan çok uzaktalarKopenhag kolay lokma değil. Burası Şampiyonlar ligi...
Ceballos hazirandan beri bildiğim bir isimdi malesef saklamak zorunda kaldım kusuruma bakmayın
hojbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerk
Daha iyi değil daha hazır daha çoşkuluAdana Demir bizden çok daha iyi takım
Gravenberg 40 milyona gitmis De Paulu 60 milyon versen suan satmaz Atletico bu isimleri muhabirler atiyor bizim taraftarlarda gunlerce konusuyorDe paul u kim diyor yav adam daha geçen haftaki maçta show yapıyordu..
Seneye de ne yazık ki lig şampiyonu play off oynuyor.Şamp ligini çok takmıyorum, paramızı aldık nasolsa. Ligi alıp seneye direkt şl gruplarında olmak çok daha önemli bence.
Direkt gidiyorSeneye de ne yazık ki lig şampiyonu play off oynuyor.
Hadi ya! Neyse yine de olsun.Seneye de ne yazık ki lig şampiyonu play off oynuyor.
2025 için direkt gidiyoruz, 2024 yılı için bir önceki ülke sıralamamız ile play off olacağı kesinleşmişti. Bu sene ki sıralama 2025 için geçerli.Direkt gidiyor