Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_2675.webp

Anlık forumda böyle geziyorum

Üçlü defans yerine üçlü orta saha daha mantıklı olur ama diğer yandan Angelinoyla Boey ile bu futbolu da oynayabilecekmiş gibi duruyor. Kerem Akturkoglu nerede oynar acab

sırf ramosu almak için üçlüye dönecek hocamız mı var

Okan hocayı çok severim. Fakat son zamanlarda fazlaca Hamza Hamzaoğlu Vibe almaya başladım. Yaparız, ederiz, bakacağız, olmazsa canımız sağolsun. Türk hocalar şu eşiği bir türlü aşamıyor. Ne istediğini nelere ihtiyacımız olduğunu söyle. Sonra olmayınca ilk harcanan kendileri oluyor.

Eger hocanin kafasinda bu sezon icin 3-4-3 veya 3-4-1-2 gibi formasyonlar varsa yapilan/yapilacak transferler anlamli oluyor. Yoksa haybeye hangi firsat denk geldiyse alinmis gibi bir goruntu var.

Sezona damga vurmus Kerem'in bolgesine yuksek profilli Zaha aliniyor mesela. Nelsson Abdul varken Ramos aliniyor. Bunlarin hepsi uclu savunmaya geciyorsak akla yatiyor.

Orta saha gelmezse biteriz, CL de icimizden gecerler ligde de sıkıntı yasariz

Okan Buruk en son Ziyech açıklanmadan önceki günün akşamı fırsatlara bakacağız biten bir transfer yok vs demişti burada yangın yapıldı sonra sabahında tak diye Ziyech olayı patladı. Yani işin kısası hoca toplantılarda renk vermiyor artık bu yönetim amatör değil biri ile anlaşmışlardır.

Yav hani uçuyordu kaçıyordu 8 numara için para hazırdı milletin ağzı açık kalacaktı fln filan

Okan hocayı çok severim. Fakat son zamanlarda fazlaca Hamza Hamzaoğlu Vibe almaya başladım. Yaparız, ederiz, bakacağız, olmazsa canımız sağolsun. Türk hocalar şu eşiği bir türlü aşamıyor. Ne istediğini nelere ihtiyacımız olduğunu söyle. Sonra olmayınca ilk harcanan kendileri oluyor.
Ne alaka yaw herif kanat varken 500 kanat aldirdi tam tersi orta saha da istiyor ne yapsin adam. Surekli genis kadro genis kadro diyor transfer istiyor

Hamza olsa keremi uzmeyelim zahaya teteye gerek yok gomis bu takimda yuruyene kadar oynar falan derdi

Hamza benzetmesi okan hocaya yapilan en buyuk hakarettir

Basın toplantısı konusunda hakikaten FT'den kapmış olması gereken şeyler var aslında - kısa öz , net - cevap vermek istemediklerini espiriyle karışık üstü kapalı "şimdi sorma kardeşim" havasında cevabı verme.

bunlar az bir şey eksik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt