- 3 Haziran 2015
- 57.937
- 67.253
- 4.143
Eleştiri anlamında sormuyorum. Ben görmemiş olabilirim. Bu uçak mevzularında hiç tutturduğun oldu mu rtş @Levent Akgün ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleştiri anlamında sormuyorum. Ben görmemiş olabilirim. Bu uçak mevzularında hiç tutturduğun oldu mu rtş @Levent Akgün ?
FeramuzAlperin kankisi naber
muslera giderse söyle birsey bekliyorum
nelsonun ayriligi icin weghorst videosu atacaktim
bu cikti karsima
bu tam musleralik bir ayrilik
Arsenalimiz kendisine sahip cikacaktiriyide bunu performans gösterecek olan Nelsson'un bilmemesi mümkün değil hadi biz bilmeyelimde
işin şakası bir yana eğer dedikodusu doğruysa inşallah Arsenal'dir.
Daha önce yine timsah'a gelmiştik. Hangi oyuncuydu hatırlayamadım.Eleştiri anlamında sormuyorum. Ben görmemiş olabilirim. Bu uçak mevzularında hiç tutturduğun oldu mu rtş @Levent Akgün ?
Genç wonderkid hem de yerli kim ola ki?4 transfer bekliyorum. 2 os+Ramos+ genç wonderkid yerli
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence kopsun5 transfer yapacağız diye ödüm kopuyor
Timsaha geldiğimiz onlarca uçak mevzusu var zaten de tutturduğuna hiç rast geldik mi diye merak etmiştim. Sanırım hiç yaşanmamış.Daha önce yine timsah'a gelmiştik. Hangi oyuncuydu hatırlayamadım.![]()
Genç wonderkid hem de yerli kim ola ki?
Entschuldigung herr kürek - gözümden kaçmışSu robotu paylasip durmayin 20 mesaj atildi konusu bile acildi yeter yaw
BanegaDaha önce yine timsah'a gelmiştik. Hangi oyuncuydu hatırlayamadım.![]()
Herkes den dayak yiyorsunuz küme mi düşeceksiniz bu sene hea?takım yeterli
transfere gerek yok
Sophia'nın senden daha iyi Galatasaraylı olduğu hususunda görüşlerin neler?Su robotu paylasip durmayin 20 mesaj atildi konusu bile acildi yeter yaw
Bise olmazEntschuldigung herr kürek - gözümden kaçmış