- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.575
- 5.478
İYİ Kİ GALATASARAYLIYIM diyebilen herkese iyi geceler dilerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha konusunda beni de sattın hemşoOrtalığı bulandırmayı severim.
He takıma Faslilari dolduralım süper fikir (!)saiss
amrabat
zeki
bi ortasaha genç (olivera yolcu galiba)
felix (burası gerçekleşmeye doğru gidiyor sanki)
buna yakın birşey olacak gibi
Biraz Dominguez anlatalım o halde forumdaşlara
Geçen sene Bologna'nın epey maçını izlemişimdir. Thiago Motta bence çok iyi bir hoca, tüm hedef maçlarda süper top oynadılar. Bence takımın en güçlü yeri de orta sahasıydı, Orsolini haricinde
Schouten - Dominguez - Ferguson orta sahasının en önemli parçası ve sezon sonunda doğru takım kaptanlığına yükselen Dominguez'di. Schouten defansif yükü çekip top kazandığı possession recycle'layan tek pivot gibi oynuyordu. Ferguson genelde sağa devrilerek oynayıp ceza sahasına koşular atan ve verkaçlara giren tarzda bir oyuncuydu. Zaten epey de gol attı bu sene de atacak gibi görünüyor, Juventus maçında yine pek çok tehlikeli pozisyonda vardı
Dominguez de bu orta sahanın tutkalıydı. Hem hücum yönünde hem de savunma yönünde çok etkiliydi. Arjantin kendisinden çok büyük şeyler bekliyordu ve aslında geçtiğimiz sezona kadar bu beklentilerin altında kalmış bir oyuncuydu. Karakterinden ve çalışkanlığından yana bir sorun yoktu ama teknik veya oyun zekası olarak dikkat çekici bir yanı da yoktu
Ben tarzını Fabian Ruiz'e acayip benzetiyorum ama onun kadar iyi değil elbette, özellikle hücum yönünden. Her şeyde ortalama üstü ama hiçbir şeyde çok iyi değil denebilecek bir herif. Esas öne çıkan özellikleri çalışkanlığı ve top kapma kapasitesi, basit pas oyununda da iyi bir çark. En büyük eksikliği ise top taşıma kabiliyeti. Bizde böyle bir orta saha olmadığı için top taşıyabilecek, ceza sahasına koşular atabilecek bir orta saha istiyordum o yüzden kendisine görece soğuktum
Gelinen noktada €8-12m arası bir bedele bitebilecek olması ve alacak çok daha iyi biri kalmaması sebebiyle kendisine epey sıcağım. Orta sahada double pivot oynamak bambaşka bir şeydir ama oyuncu kendini geliştirmekte olduğu için bizde sonraki adımı atıp Torreira ile müthiş bir ikili olabilirler
cagne![]()
Bu Kim
Herif ayakta kalabilse kimse bir şey demeyecek de işte yaniKim Kallstrom ve Achille Emana'yı beklemiş bir nesil şuan Sergio Oliveira'yı itin şeyine atıyor.
Uçağın kalkması levent renktaşı şimdilik kurtarmıyor gibi, istanbula inmesi de lazım
Zaha konusunda beni de sattın hemşo![]()
Bence rakibi küçümsemek doğru olmaz yinede asılmalıyız maçabu 2. molde maçı niye büyütüldü bu kadar anlamadım geçtik turu işte
Çöllere gidiyor gibiParaşütle atlama olayı gerçekleşebilir.
Wout FaesGökhan Dinç: "Galatasaray taraftarı şunu unutmasın 25-27 yaş aralığında da gelecekte de bir sonraki satıştan da çok ciddi rakamlar kazanmayı düşündüğü bir stoper için girişim var."