Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu 2. molde maçı niye büyütüldü bu kadar anlamadım geçtik turu işte
Selam rdas

Sence Bardağın yarısı boş mu yoksa yarısı dolu mu?

1693255407532.webp

yayv zaten halihazırda bir ortasaha alsak yeter

diğer transferler
dubua
misyö
olivera
mertensin durumuna göre bakılır

niye panik yapıyorsunuz anlam veremiyorum

bu takımın şuan için iki sorunu var biri takımın hala hazır olmaması
okan hocanın takıma hocalık birşey verememesi

Haluk Yürekli: "Midtsjö için kulübe ulaşmış çok resmi teklif var yarından sonra gelişmeler yaşanabilir."

Biz bilmiyoruz yarın oynamayacagini zaten
Haluk ne diyon

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın şu benim bildiğim kadarıyla 14 yabancısı var 2 oyuncu transfer edebilmek için 2 oyuncudan çıkmak gerekiyor."

Süper Lig'de Oliveira kadar 8 numara yokken şurada bu adama çekilen muamele çok ilginç. Etebo seviyesine düşürdünüz adamı.
Reis yapmayın yahu..Abartmayın
Oli net olarak bizim için yetersiz bir adam.bunu kabul edelim. Bjkli Salih çapsizi kadar bile katkı veremiyor.gecmisi beni ilgilendirmiyor.çok ciddi tempo sorunu var adamın.onu bırak hadi bu adam temposuzdu eee paslardada sıkıntı var.şut desen yok.topla dikine gitmez..ne var abi bu adamda..

Haluk Yürekli: "Sezon başında Oliveira ve Mertens sözleşmelerinden çıkılması gündemdeydi halen bir çözüm üretilmiş değil son günlerde gelişme olur mu onu bize zaman gösterecek."

Buraya gelirse bu hesaba paylaşım yapma denmiş demektir. Ziyech sürprizini bozdular biraz.

Bende nedense FB veya BJK'ye mi gidiyor acaba şüphesi hep var. Fazla sessizler şu ara. Kafayı kuma gömdüler bir şeyler peşinde olabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt