Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan hoca 3lü savunmayı da 3lü orta sahayı da düşünüyor belli

bunlar güzel şeyler

kadromuz gerektiğinde her sistemi oynayacak düzeyde

ayrıca galatasaray moldeye katlı 3lü mü oynayacak ne demektir arkadaşlar

sizce 343 , 4231den daha mu defansif?

343 en çok sevdiğim sistem ama çok hassas yav oyunculardan biri zorlasa köy takımından fark yersin ama oturtursan domine edersin önüne gelene pompa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Khalil transferi açık ara en gereksiz transfer. Oğlanı görünce kötü hatıralar canlanıyor gözümde. Domenec Torrent, rezil futbol, ondan önceki sezonda pandemi, boş tribünler falan.

Halil'in suçu değil tabi ama sahada her gördüğümde tribe giriyorum.

Yoksa ikinci üçüncü ligden gelen takımlara karşı oynayacağımız Türkiye Kupası maçları için fena rotasyon seçeneği değil.

Muhtemelen Boey-Angelino ön bölgede tutup rakipleri yatayda açarak Kerem-Ziyech-Zaha bunlarla dar alan oyunları görebiliriz seken ve dönen toplarıda Amrabat ve Torreira kaptığı gibi Boey-Angelino kanatlarına aktarıp atakları arka arkaya gerçekleştirebiliriz.

Standart yerleşim
Muslera
Boey - S.Ramos - Abdülkerim - Angelino
Amrabat - Torreira
Ziyech - Zaha- Kerem
Icardi

Hücum formasyonunda
Muslera
S.Ramos - Abdülkerim
Amrabat - Ziyech - Torreira
Boey - Zaha - Icardi - Kerem - Angelino

Herkes böyle formasyon hayali kuruyor ama Okan hoca muhtemelen ezbere 4231 oynatmaya ve terim gibi 70 de oyuncu değiştirmeye devam eder

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Savunmada Birseyini gormedik arkasini otobana cevirmekten baska hucumda da birseyini goremedik neden elstirmeyelim gereksiz transfer devre arasi bir yere yollamaya calisiriz
Sol bek ihtiyacı vardi o yüzden gereksiz bir transfer degil ama transfer oldugunda burada çok övüldüğü icin benim Angelino'dan beklentim çok fazlaydı, şimdiye kadarki performansı beklentimin çok altında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt