Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu anda yapılacak en akla mantığa uygun hamle çıkan isimlere, elde kalanlara ve alınma ihtimallerine bakarak söylüyorum: Ndombele + Breivik'i almak olur. Ndombele yaş/potansiyel denkleminde bayağı şey vaadiyor.
Norveçli eleman ise gelirse direkt kullanabiliriz. Ndombele hazır olana kadar orada boşluğu kapatır. Sonrasında rotasyon topçusu olur, çünkü herif şimdiden 30 maça çıkmış zaten.
Ndombele + Breivik + 2 tane potansiyelli gurbetçi fena rotasyon değil kağıt üzerinde.
Şu an bir yabanci hakkımız var

cl için transfer düşüncesine çok takılmaya gerek yok

ligi kotaralım yeter.

bir senede avrupada başarı gelmez. kimi alsak dayağı yiyeceğiz zaten.

Erdal Bozkurt kadar kolpa bir adam yok yav

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kolpa olsa da paylaşalım
konsept transfer ya
erdal, bct, çetinçalı hepsi paylaşılabilir
yasak değil sonuçta
böylece burayı bir kolpa şölenine çevirebiliriz

Ben hala ismi olan bir oyuncuya iyi paralar verip orta sahaya atmanın mantıklı olmayacağını düşünenlerdenim. Mesela Ndombele, diyelim ki kendisini toparlamadı ya da toparlayamadı. Yani maddi olarak büyük risk barındırıyor bu transfer bence. Gelecek planı olan, gelişime açık 2 tane 8 alıp transferi kapatsak ben tamamım yani. Ha bizim görüşlerimizin önemi yok elbette ama bence 2 tane gelişime açık 6,8 ya da 8,5 no alınmalı. Bonservisine ciddi para vermemizde sıkıntı yok yeterki maaşı makul olsun.

İlk maçtan skor üstünlüğün varken bile hoca 4-2-3-1 dışında bir şey oynamayı aklından geçirmiyor. Rakip 5'li ve sürekli beraber gidip gelen bir orta sahayla oynuyor, sen Kerem D. ve Torreira ile karşılık vermeye çalışıyorsun. Bence Kerem D. ilk yarı iyi idare etti ama 60tan sonra bayıldı. Kim olsa bayılır. Ondan sonra mac bitiminde koro halinde 'bu adamı kim aldı yeaaa' başlıyor.

Geçen sene haftada bir türkiye liginde bu şekilde idare ettin. Ama avrupada ne olacagının fragmanını gedsolu bjk orta sahası tek macta bize göstermişti. Molde macında herkesin gelse göbek atacagı Fofana ile Torreira başlasaydık cok fark olacak mıydı? Sanmıyorum. Hadi yanlış başladın, devrede degistir... o da yok. Hala Mertensle rakip 6'ya basmaya calışıyorsun. Hala Nelssonla oyun kurmaya calışıyorsun.

Mac bitince cümbür cemaat hoca yangını degil 8 yangını yapılıyor.

Bu kafayla zor...
geçen sene bizim en büyük avantajımız haftada tek maç yapmaktı, hatta hatırlayın vitor pereira 2 sene önce trabzonspor için onlar haftada tek maç yapıyor vb demişti,geçen sene fb perşembe pazar,pzts maç yaptı bunu göz ardı edemez kimse

Diger ikisi olur ama forvet olmaz. Ha diger ikisi rakibin sisteminde muazzam gozuktu de bizde oyle olur mu bilmiyorum. Bodo Glimt oyunculari da boyle cosmustu, sonra transfer yaptiklari yerlerde hic iyi oynayamadilar.
Molde futbolcularına Gs forması giydirip kaleye Muslera forvete Icardi koyalım.

Ndombele şişkosunun hazır olması 3 ayı bulur. Transfer politikamız düşünüldüğünde tutarlı bir hamle.

Bakayoko, Nempalys Mendy, Guilavogui üçlüsünden ikisi alalım transferi kapatalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt