- 6 Eylül 2014
- 95.474
- 65.953
- 4.608
Avrupa'da transferin bitmesi bekleniyor başka mantigi yokKuraya göre transfer yapacak kadar kafayı yememişizdir muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'da transferin bitmesi bekleniyor başka mantigi yokKuraya göre transfer yapacak kadar kafayı yememişizdir muhtemelen
Transfer haberlerinden artık gündemimizde yok haberlerine... O kadar sakin geçiyor.
Hocam sizin okan ile olayınız ne okan yazma sebebim sizin tarzınız ben okan hoca derim size de tavsiye ederimolivera gibi adam hiçbir rakibinde yok
torreira zaten yok
hiç kimse gelmese bile semde bu ikisi var!!!!
millet hacıyla salihle senden daha iyi top oynuyorsa
durumumuzun alınmayan bir 8 transferiyşe açıklanması salaklık!!!!
bu kullukcuyu tokatlamak istiyorum
toreira akbil + yemeğe oynuyor zaten
yok ikisinide canlı izlemiştim , aynı sene içinde bjkyi tokatladık ,ikinci maçta mal olmasalar 5lenecektikDaha 2 sene önce tokatladik rts. Magarada miydin![]()
Son senesi değil mi bunun koparalim kendisine iyi para verelim
Bilmiyorum.Kim var dedi ki
Bence deAvrupa'da transferin bitmesi bekleniyor başka mantigi yok
Monaco'nun opsiyonu var tek tarafli. Isteseler bugun 2025'e kadar uzatabiliyorlar.Son senesi değil mi bunun koparalim kendisine iyi para verelim
Monaco'nun opsiyonu var tek tarafli. Isteseler bugun 2025'e kadar uzatabiliyorlar.
Köpenhagi kac kere tokatladik acaba?yok ikisinide canlı izlemiştim , aynı sene içinde bjkyi tokatladık ,ikinci maçta mal olmasalar 5lenecektik
öyle bi kere tokatladın diye herzaman olmuyor, papaz herzaman nohutlu pilav yemez![]()
Hep bir sebep buluyoruz transferi ertelemek için.Bu akşamki kura sonucuna göre transferde hareketlilik başlar, uçaklar hareket eder
Kurada İngiliz,Alman ve İtalyan takımlarından biriyle eşleşmemiz durumunda orta saha işi Ocak ayına kalacak maalesef
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sarıyer borekcisi sponsoru olmusturTFF 2. Lig ekibi Sarıyer, Tarık Çamdal ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
Ekli dosyayı görüntüle 217953
İcardi'den dolayı sanırım. Ronaldo gelir.Galatasaray’ın gündeminde Lionel Messi yok.