Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Mehmetoglu

Bir ihtiyacın olursa, biz buradayız kardeş
Yönetici
Moderatör
Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret edenlerde gerekli cezaları alacaktır.

Forum içerisindeki seviyeyi korumak için spoiler içerisinde olsun veya olmasın küfürlü caps paylaşımları yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan üyeler önce uyarılacak devam etmeleri halinde ceza alacaklardır.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.

-Yasak Olan Haber Kaynakları-

-Transfer Güvenilirlik Rehberi-

Ohh recep urukun nöbeti tarihini tozlu sayfalarina gömuldu. Simdi transfer bekleyebiliriz

ya epl asansör takımlarının böyle alıp sattığı tonla oyuncu var. 25ler 30lar havada uçuşuyor. 3 sene sonra tsl'de karabük, konya falan alıyor o topçuları.

ndiaye'yi 18'e satmadık mı mesela, s'othon almıştı galiba ya da reading mi? :d

nooldu ndiaye sonra yaprak gibi süzüldü, anadolu anadolu dolaştı.

ben jelert+sara'ya bonuslar hariç 27 m euro (kap'ta açıklanan rakam) verilmesini kabul edemiyorum kısacası. kim verdiyse de araştırılmasını istiyorum bir gslı olarak.

Şu maliyet konusunda daha iyi ifade etmek lazım;

Sara 18 eder mi? Eder.

Peki biz 18'e Sara yerine misal Erden Timur olsaydı, 25 edecek bi oyuncuyu 18'e çözebilir miydik? Bi ihtimal çözebilirdik. Daha mı iyi olurdu? Evet.

Veya Erden Timur yine Sara'yı alsaydı 18'e mi alırdı yoksa 13'e kapatır mıydı, bence 13'e kapatırdı.

13 milyona alınan Sara'yı da transfer başarısı olarak görürdüm.

Oyuncuyu daha doğru dürüst oynamadı bile. Gedson diyorsun geçen sene neler denmiş oyuncuya kendi taraftarı tarafından. İcardi - Torreira piyango zaten. Bana göre GS hiç bir oyuncuya 18 milyon bonservis vermemeliydi yine bana kalsa GS'nin maaş bütçesi 40 milyonu geçmemeliydi.
e tamam bunları yazsaydın ya ilk mesajında? :d

gedson için geçen sene "taraftarının" ne dediği önemli mi yaw? iyi topçu iyi topçudur. gedson her zaman hayvan gibi topçuydu. kendi taraftarının mallığı onları bağlar. geçen sene 50 puan fark yemiş b.k gibi takımda salmış olabilir. iyi hoca ile iyi takımda canavara dönüştü gedson. belki bu sene bizde de davinson, torriera, icardi falan 50 puan yiyince salacak. bu onları kötü topçu yapar mı?

icardi ve torriera'ya piyango diyorsun?

hee piyango. erden timur kazı kazan aldı, 50 kuruş ile kazıdı 3 tane torriera'yı yan yana yakalayınca 6 milyon'a torriera'yı verdiler.

nasıl da seni çürütecek oyunculara piyango diyorsun ama. ne kadar rahat. piyango yaz geç.

neyse anlaşamıyoruz uzatmayalım.

göz göre göre olacakları yazıyoruz. göz göre göre inkar ediyorsunuz.

evet oyuncuyu hiç görmedik. 3 mluk oyuncu gibi oynayıp ligi 5. bitirince yazışırız tekrar.

Yeni nöbete denk gelmişiz tam... Yaprak kımıldamıyor galiba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt