Transfer Nöbeti #18

Orta Saha Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    25
Ya ne zırvalıyor Hazar

Yusuf'u koymuş Arda'yı koymamış

Cenk Tosun
Cengiz Ünder

Maaş yükü boş beleş içi geçmiş adamlar
Metehan ve Barış’ı da koymamış.
Artık profesyonel manada, sakatlık ve mental nedenlerle, futbol oynayamayacak duruma gelmiş Cengiz’i yazabiliyor ama. Bir o kadar bitik Cenk var. Bjk bile kapı dışı etmişti.

Verilen listede fbde toplasan 3 sağlam adam çıkar:İrfan Can, Kerem ve İsmail.

Bizde ise: Metehan dışında hepsi sağlam.

İşte algı böyle yapılıyor.

Ne aşağılık adamlar lan bunlar valla midem bulanıyor artık. Sen rakibine böyle bi koz veriyorsan beynini sorgula bunu kullananları değil. Olm bu kadar aptallık valla beni rahatsız ediyor artık. Her türlü pisliği yap sonra yok Türk futbolu bilmem ne. Ne mal adamlarsınız.

Bizim başkan böyle bişey yapacaktı içinden geçilirdi madem alacaktın niye bu kadar bekledin de böyle bi koz verdin rakibe niye bize karşı oynattırdın diye.

Maç sonu bi bakmışız Donnaruma tribünde bayrak sallıyor

bunu 100k euro'ya da yaptırabilirler üstat yaw neden 5 m euro versinler :d
Vicdan faktorunun fiyati tuzlu olur diye garanti bir ucret yazdim.

Saka gibi geliyor ama kafamda olmaz diyemiyorum iste. Ulke ortami ,futbol ortami vs rezalet oldugundan aklima geliyor iste ne yapayim.

Saçmalığa bak o kadar az adam yazmış, bir tek Hakan'ı alınca mı yerli problemimiz çözülüyormuş. Berkan ve Arda Ünyay da eklenebilir yerlilere. Fb'de Cenk Tosun falan ne alaka ayrıca adam oynamıyor bile.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak dursun başkan sakın aptallık yapmaya kalkışma heriflere ivme kazandırmaya gerek yok. Boklarında boğulacaklar. 25 milyona adam alıp ziraatte oynatacaklar. Moralleri bozulacak iyice. Siyasi oynamalarından korkuyorum araya adam sokmak falan.

Kerem i yazdırırsak Kerem in attığı her gol yaptığı her asist için 2 m çıksınlar bize yoksa milli edebiyat yapmağa devam edebilirler.

Madem o kadar millisin paranın değeri olmaması lazım.

Kaleci transferi konusunda yönetimi elestirmiyorum cunku son güne kadar beklenebilir 4 tane alternatifimiz var ankette yok ama hala umutlu olduğum emiliano martinez bence surpriz olabilir. Cunku hala bosta ve en iyisini ariyoruz.

Geri
Üst Alt