Transfer Nöbeti #18

kusura bakmayın da asıl problem o paylaşımdan heyecanlananlarda var
Dostum neden heyecanlanmayacaksın.

Galatasaray kulübü kaleci arıyor kalecilerden birisi donnaruma olduğu iddia ediliyor.
Bayram değil seyran değil twitter admini bir poster hazırlıyor 1 dakika bile şans bulamayacak isminin baş ve son harfi tersten Donnaruma'yı işaret eden ve 100 binlerce görüntü içinden elinin yaraya benzer hali var.
Abi ne düşünmeli taraftar.
Hadi berkana yapsalar anlarız mal mıyız diyelim de sen böyle işareti daha nasıl denk gelebileceğini düşünüyorsun söyle bana. Baya baya donnaruma imasıydı o post başka bir şey değil.

Sallai dursun sara gitsin

iyice nefret ettim!!!!

sen kimsin ulan laubali laubali oynuyorsun!!!!
Yahu reis ne laubalisi..Bu takımda laubali oynayacak en son adamlardan sara.Adamın kapasite bu.Neymiş iyi duran top atıyormuş.Bizde sanchez,apo,osimen,lemina gibi adamlar varken her türlü duran toptan atarız.Geçen sene mertenslede atıyorduk.

Evet bize orta saha lazım.Fakat bundan önce takımın sahaya yayılışını düzeltmek lazım.Baskıyı iyi yapmak lazım.Geride doğru durmak lazım.İstediğimiz kadar orta saha alalım bunlarda iyileşme olmazsa gene sorun yaşarız.

Bu saatten sonra bunun düzeleceğini düşünmüyorum.
Bence hata en baştan yapılıyor.Planlamadaki zihniyet rezalet.Nefret ettim fırsat kelimesinden.Kadronu tamamlarsın.Ondan sonra olsada olur olmasada olur mevkilere fırsat kovalarsın.
4’lümü oynayacaksın 3’lü mü oynayacaksın belli değil.Neye göre transfer yapılıyor oda belli değil.
Kimse söylemek istemiyor ama bu yunus saneyi keser.İcardi osimenin yedeğidir.Maçın durumuna göre ya osimenin yerine girer.Yada gol lazımsa beraber oynarlar.Dünyanın giçbir tenik adamı şu maçta lemina çıkartıp icardi almaz.Sara bu takımda ancak yedek olur.
Şu maçta Yunustan 10 noda neden olmayacağını gösteren çok pozisyon oldu.

Bu kadar anlamsız işler olurken birde kocaman bir barış sorunumuz çıktı.

Kime itibar edelim renkdaş? Bu yönetime mi yoksa bugün oynanan oyuna mı?
Abi her sezon 3 senedir aynı kaos oluyor farkındamısınız bilmiyorum bu takım 3 sezondur hangi sezona iyi giriş yaptı genelde beraberliklerle başladık takım içinde oyuncular mutlu öyle veya böyle kazanıyoruz dahada iyi olacağız yönetimin içinde ne dönüyor bilmiyoruz barış meselesi var bide nasıl bir durum var bilmiyoruz sınırları ne kadar zorladı mesela haluğun bize karşı olan tutumu da çok iyi değil geçen sene Kerem transferinde bu sene barış mevzusunda özellikle gazladı taraftarı mesela hatta barış başarılar takım gönderisi atmadan önce de olumsuz yazdı suyun karşı taraf öyle bir şeref yoksuniki paranın gücüyle yapmayacağı yaptırmayacağı yok bu sezon barışa yapılan aynı şeyi yunusa yaptılar önce yunus düşmedi tongaya hakanada yaptılar mesela oda kabul etmedi bu sezon özellikle bu şerefsizliğin üstüne düştüler o yüzden ben çok gaza gelinmemesi taraftarıyım ligi zaten her türlü götürürüz

Bence yanlis yere odaklaniyor taraftarimiz

Bu takimin orta sahasi lemina ve torreira olmali

Birinin pres gücü cok iyi sahanin her yerinde top kapar

Digerinin ise pozisyon bilgisi cok iyi yer kaplamasini biliyor ve dönenleri rahatliklar topluyor sahipsiz toplar da yine ayni sekilde lemina da kaliyor ve ek olarak topu da dogru kullaniyor oyun kurulumunda

Fakat bu iki oyuncu’nun önünde sara’yi deniyoruz ve etkili olamiyor veya mertens’in yaptigini yapamiyor

Bunun icin ilkay sart,ilkay bu isin kralini yapar ama ilgilenmiyoruz
Onun piarını yapacak muhabir kılıklı arkadaşları yok, nasıl gelsin? Dün fbye yanlıyan Hakan ve bunu masum gösteren muhabir kılıklılar iki gün sonra tam tersini söyleyip hakanı bize kahraman gösteriyorlar. Halbuki bu adamın Keremden hiçbir farkı yok. Ama iyi piarcıları var. Ve bizim oyuna uygun olmadığı halde, bizim ona mecbur olduğumuzu bize inandırdılar

Yönetim de baktı istifa sesleri yükseldi, taraftar da Hakan diyor, gidip kucağına oturacak interin. Oysa o para Galatasarayın parası… yazıktır günahtır ayıptır haramdır

şampiyonlar ligi böyle olmaz tabi

biraz vidalar sıkılır orada

Valla Apoyla vidamı sıkarız, yol geçen hanı mı oluruz bilemedim..

Torreira ve Lemina ile 8 maçın 8 in de de oynayabileceğimizi düşünmüyorum.. Mutlaka ceza ya da sakatlık durumu olacak.. Artık Kaan ve Berkan la sıkarız vidaları..

acilen kanat da gündeme gelmeli
sallai'den barış'a alternatif olmaz.
geri kalanlar da full solak.
bunun yanında kabul etmek istemiyoruz ama sane'nin patlama ihtimali de göz önünde bulundurulmalı. iyi sinyaller gelmiyor. yine de bekleyeceğiz tabi.
netice olarak bize sağ ayaklı bir kanat lazım. profil de önemli. atletizme, dribling becersine ihtiyacımız var. takım set oyununda nanay.

Hakan + ilkay diyenler neyin kafasını yaşıyo anlamadım. Lemina Toreira hangisini kesip bizi bitireceksin. Futbol cahili dolu medya. Lemina kötü diyenler gördüm. Bu gün kaç top kesti ben sayamadım. Çıktıktan sonra ne oldu gördük. Hakana okeyim. Sara yerine regista sistemine geçeriz. Gayette olur. Toreira daha ilerde oynayınca fena değil. Zaten Hakan'la değişirler atağa göre gayette iyi olur. Sara da lig maçlarinda bazı rahat maçlarda her üçünüde yedekleyen iyi bir alternatif olur.
Zaten bir orta saha bile almayı düşünmeyen bu hoca ve yönetime nasıl 2 orta saha aldırcan bide o var..
Üzülüyorum taraftar, yönetim ve teknik ekibe futbol dersi veriyo. Geçen senede Lemina gelmese şampiyon olamazdık..

Son gün Hakan ve İlkay hem de ikisi birden geleceğine inanmak ben de çok isterim de, neyse

Valla Apoyla vidamı sıkarız, yol geçen hanı mı oluruz bilemedim..

Torreira ve Lemina ile 8 maçın 8 in de de oynayabileceğimizi düşünmüyorum.. Mutlaka ceza ya da sakatlık durumu olacak.. Artık Kaan ve Berkan la sıkarız vidaları..

transfer ayrı bir konu tabi de takım ve özellikle bazı oyuncular ligde baya salıyorlar gibi

Dostum neden heyecanlanmayacaksın.

Galatasaray kulübü kaleci arıyor kalecilerden birisi donnaruma olduğu iddia ediliyor.
Bayram değil seyran değil twitter admini bir poster hazırlıyor 1 dakika bile şans bulamayacak isminin baş ve son harfi tersten Donnaruma'yı işaret eden ve 100 binlerce görüntü içinden elinin yaraya benzer hali var.
Abi ne düşünmeli taraftar.
Hadi berkana yapsalar anlarız mal mıyız diyelim de sen böyle işareti daha nasıl denk gelebileceğini düşünüyorsun söyle bana. Baya baya donnaruma imasıydı o post başka bir şey değil.
ima falan değil

rastgele 3 oyuncu konmuş işte, şu saatten sonra şifre mifre uğraşılır mı çoluk çocuk işleri ya

her fotoğraftan istediğiniz her mesajı çıkarabilirsiniz valla sağlıklı değil bu ruh hali

Geri
Üst Alt