- 16 Haziran 2010
- 192.638
- 136.184
- 6.478
Hasan Şaş: "Galatasaray, Chevalier'i Ocak ayında isteseydi 20 milyon euro'ya alabilirdi. Ama hiç gündeme gelmedi. Kaç defa söyledim bu ismi kaçırmayın diye"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gs yönetiminden yeni mesaj, fotoğrafın önünde kırbaç var barış neoma gitmiş!!
Pis işler dönüyor abi işte spor muhabiri adı altında kirli işlere çanak tutuluyor Türk futbolu şakasız diyorum bataklığa karanlığa doğru gidiyor aydınlık tarafta kalabilen tek camiayız bizede farklı kanallardan köstek olmaya çalışıyorlar işte devamlı kendileri boynuna kadar pisliğe batmış bulanmışAdamlar gazeteci filan değil kardeşim. Hepsi bir yerden nemalanıyor. Gökmen kimin arkadaşı? Ne zaman menajer oldu? İbrahim seten kim? Neden baron deniyor? Haluk neden Gökhan’dan ayrıldı? Hakanı bize yamamaya çalışan muhabirler kim? Neden bu kadar futbolcularla içli dışlı bu muhabirler ve en önemlisi Erden neden gitti ve kimler erdenle ilgili bilgi ve belgeleri muhabir denen soytarılara servis etti? Neden?
Ben sana diyim Hakan gelirse öpte başına koy. Hiçyoktan orta saha düzelir. Düzgün top dağıtacak, defanstan top alıp hat kıran pas atabilecek biri olur sahada. Dikine pas atan şut atan biri olur takımda. Sane bir de yapar şut işini de alışması lazım. Yani Hakan gelirse bence okey Sara da iyi bir yedek olarak rotasyon da ligde iş görür. Ama ben resmen beni alın diyen bize ilaç olabilecek Hakanı bile alabileceklerini sanmıyorumYapacak da inş çıkarılabilinecek bişeyler girer bu sefer
Şuan Rize ile berabere kalmış ya da mağlup olmuş da olabilirdik. Bu geceyi ucuz atlattık ama Şampiyonlar Liginde affetmezler.
Reis böyle bir şeyin kaç kere denk geldiğini gördün ki.ima falan değil
rastgele 3 oyuncu konmuş işte, şu saatten sonra şifre mifre uğraşılır mı çoluk çocuk işleri ya
her fotoğraftan istediğiniz her mesajı çıkarabilirsiniz valla sağlıklı değil bu ruh hali
İnşallah kabus görmeyiz.
Abi Okan Hoca da bir şey oynatmıyor ya gerçekten bilet alıp maça gidenlere yazık günahAVrupayı geç. Şu maç deplasmanda oynansa net puan kaybı.
İnşallah kabus görmeyiz.
1 yıl önce gelen Jelert e 5 - 10 kilo aldırıp da fizik yüklemesi yaptıramayan, 90 kiloluk forvetine 1 yıldır kilo verdiremeyen bir teknik ekibe sahibiz.. Hal böyle olunca bazılarının ligi sallamaması çok da şaşırtmıyor..
bence olmazdı.Hasan Şaş: "Galatasaray, Chevalier'i Ocak ayında isteseydi 20 milyon euro'ya alabilirdi. Ama hiç gündeme gelmedi. Kaç defa söyledim bu ismi kaçırmayın diye"
İnşallah kabus görmeyiz.
İnşallah kabus görmeyiz.
İşte benim anlamadığım şeyler bunlar.. Bu geceki Lemina İcardi değişikliği gibi... Nasıl olur ya diyerek izliyorum sadeceYav o maçta adamlar atletizm ile ezdi bizi o maçı gören adam bile toreira'nın yanına iki tane atletik ve apo'nun yerine adam isterdi. Görmemek için kör olmak lazım.
Edit: saha içi kurgu da rezaletti o mac
ben de aynı düşünceye geldim maalesef. fazla umutlu değildim ama fark yememeye tamam haldeyim artık.en gerçekçi hedef yine lig şampiyonluğu
son 24'ü unutalım. o iş olmaz.
rezil skorlar almayalım yeter.
o zaman neden bu kadar para harcadık derseniz haklı olursunuz o başka.