Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan Şaş: "Galatasaray, Chevalier'i Ocak ayında isteseydi 20 milyon euro'ya alabilirdi. Ama hiç gündeme gelmedi. Kaç defa söyledim bu ismi kaçırmayın diye"

Hakan gelirse sara bosa 18m€ olmus olacak. Su an ise yaradigi tek yer duran toplar hakan geldiginde bunlarida kullanamayacak. Yada torreira yedek kalacak sara hakan iki 8 gibi oynayacak. Orta sahada en son kesilecek adam lemina. Hocanin oynattigi sistemde kesinlikle 6 registaya yer yok.

Adamlar gazeteci filan değil kardeşim. Hepsi bir yerden nemalanıyor. Gökmen kimin arkadaşı? Ne zaman menajer oldu? İbrahim seten kim? Neden baron deniyor? Haluk neden Gökhan’dan ayrıldı? Hakanı bize yamamaya çalışan muhabirler kim? Neden bu kadar futbolcularla içli dışlı bu muhabirler ve en önemlisi Erden neden gitti ve kimler erdenle ilgili bilgi ve belgeleri muhabir denen soytarılara servis etti? Neden?
Pis işler dönüyor abi işte spor muhabiri adı altında kirli işlere çanak tutuluyor Türk futbolu şakasız diyorum bataklığa karanlığa doğru gidiyor aydınlık tarafta kalabilen tek camiayız bizede farklı kanallardan köstek olmaya çalışıyorlar işte devamlı kendileri boynuna kadar pisliğe batmış bulanmış

Yapacak da inş çıkarılabilinecek bişeyler girer bu sefer
Ben sana diyim Hakan gelirse öpte başına koy. Hiçyoktan orta saha düzelir. Düzgün top dağıtacak, defanstan top alıp hat kıran pas atabilecek biri olur sahada. Dikine pas atan şut atan biri olur takımda. Sane bir de yapar şut işini de alışması lazım. Yani Hakan gelirse bence okey Sara da iyi bir yedek olarak rotasyon da ligde iş görür. Ama ben resmen beni alın diyen bize ilaç olabilecek Hakanı bile alabileceklerini sanmıyorum

ima falan değil

rastgele 3 oyuncu konmuş işte, şu saatten sonra şifre mifre uğraşılır mı çoluk çocuk işleri ya

her fotoğraftan istediğiniz her mesajı çıkarabilirsiniz valla sağlıklı değil bu ruh hali
Reis böyle bir şeyin kaç kere denk geldiğini gördün ki.
Bak hepsini geçtim eli yara gibi olmak bildiğin işgüzarlık bunu AhmeD adındaki oyuncuya yapmak ve bu transfer olmayacağı halde yapmak aşağılık bir hareket. Bildiğin tezgah. Değiştiğinden beri mal mal hareketleri var zaten.
Burada iki seçenek var
1- bile isteye yapılmış şerefsiz bir trol çalışması (bunlar içerideki ajanlar)
2- ben işaret vereceğim.

3. bir yol da denk gelmişi de yok. Kaandan tut da jakobsa kadar koyabileceğin bir görsel bu. Rastlantı diye bir şey söz konusu olduğunu zannetmiyorum. Ahmedin postere koyulabilecek en az 200 tane fotoğrafını ben bulabilirim koca sosyal medya ekibi arşivi olan ekip mi bulamayacak.

Gerginlikten uyku tutmadı. Uyku tutmayınca da acıktım. Ulan Dursun senin yüzünden kilo alacağım

1 yıl önce gelen Jelert e 5 - 10 kilo aldırıp da fizik yüklemesi yaptıramayan, 90 kiloluk forvetine 1 yıldır kilo verdiremeyen bir teknik ekibe sahibiz.. Hal böyle olunca bazılarının ligi sallamaması çok da şaşırtmıyor..

ligle ilgili sorun bizde değil gibi ya

maalesef oyuncular şunu gördü 2-3 senedir

o kadar kötü ki rakipler yürüyerek maç kazanabiliyorlar

Hasan Şaş: "Galatasaray, Chevalier'i Ocak ayında isteseydi 20 milyon euro'ya alabilirdi. Ama hiç gündeme gelmedi. Kaç defa söyledim bu ismi kaçırmayın diye"
bence olmazdı.
oyuncu fransa içinde hypelanan bir adamdı zaten. devrede de olsa çok yüksek fiyat çekeceklerdi
hatta psg ihtimali belki el atından kendisine iletilmişti bile. yani parayı bassak da bize bakmayabilirdi.
kaleci hususunda geç kalındığı aşikar ama chevalier özelinde bizlik bir durum hiç yoktu bence.

Yav o maçta adamlar atletizm ile ezdi bizi o maçı gören adam bile toreira'nın yanına iki tane atletik ve apo'nun yerine adam isterdi. Görmemek için kör olmak lazım.
Edit: saha içi kurgu da rezaletti o mac
İşte benim anlamadığım şeyler bunlar.. Bu geceki Lemina İcardi değişikliği gibi... Nasıl olur ya diyerek izliyorum sadece

en gerçekçi hedef yine lig şampiyonluğu
son 24'ü unutalım. o iş olmaz.
rezil skorlar almayalım yeter.
o zaman neden bu kadar para harcadık derseniz haklı olursunuz o başka.
ben de aynı düşünceye geldim maalesef. fazla umutlu değildim ama fark yememeye tamam haldeyim artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt