Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya yapay zekaya falan yaptırmışlardır çok fazla düşünmenin anlamı yok bence

O ihtimal aklıma gelmemişti, imkansız diyemem ama o olasılık da bana çok güçlü gelmedi. Yapay zeka yara koyar mı oraya bilemedim, pek sanmıyorum ama haklı da olabilirsin.

Gs yönetiminden yeni mesaj, fotoğrafın önünde kırbaç var barış neoma gitmiş!!

İlk kimi kırbaçlamak isterdin.
Dursun Özbek ?
Hatip ?
Metin ?
Kavukçu ?
Yazgan ?
Okan buruk ?
Sara ?
Sallai ?
Barış ?
Sinirden kendini ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Barış işide netleşmeli gidiyorsa gitsin kalıyorsa kalsın bu konu kaşındıkça bela olacak yoksa

Gerginlikten uyku tutmadı. Uyku tutmayınca da acıktım. Ulan Dursun senin yüzünden kilo alacağım
grok-image-xlmwxzr.jpg

20 gün sonra frankfurt macı çok büyük bir tokat olacak büyük ihtimal yönetime ve hocaya atılan
Hakan kakeci gelir takım düzgün bir üçlüye dönerse bişe olmaz. Yoksa hüsran. Sol stoperimizde lig seviyesinde. Ağırlaştı. Mecbur Singo ile 3 lü yapmak zorundayız. Ben halen singo nun tam bir sağ bek olduğunu düşünmüyorum. Sağ stoper de değil işin kötüsü. Bu sebeple üçlü şart bize

sane'nin hali de çok rahatsız edici

hiçbir zaman o istediğimiz saneyi izlettiremeyecek gibi
Takımda biraz ona ayak uyduramıyor aslında sane katkı verir vermesinede bu tarz adamların bizim takımda tutmaması şunu gösteriyor sistem sistem sistem belirli bir sistemin parçası sürekli o sistemi oynayıp alışıyor

keremin gitmek istediği de zaha ve ziyechin kriz çıkaracağı da önceki sezon bittiğinde herkesin bildiği bir konuydu ama oğuzu almadılar

barışın gitmek istediği de teklif gelebileceği de taaa ocaktan belli bir konuydu ve bir tane alternatifi düşünülmedi

mevkisi bırakın yerli konusunda başka neler yapabiliriz diye bile düşünülmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt