Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.121
- 3.097
- 1.778
Onana girerse zor çıkar gibiYapacak da inş çıkarılabilinecek bişeyler girer bu sefer

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onana girerse zor çıkar gibiYapacak da inş çıkarılabilinecek bişeyler girer bu sefer
Yine uzun topla gol ararız 2 metre adamlara. Yazık hocamız bunları göremiyoYarın young boys ile oynasak yine eleniriz.
Buna okan hoca dur diyecek.Yapacak. Yine bu baskıya dayanamayacaklar. Yeni Ndombele, Jelertlere hazır olalım
dombili gibi sözleşme gelse razıyım maalesef. jelert cuesta filan resmen soygun.Yapacak. Yine bu baskıya dayanamayacaklar. Yeni Ndombele, Jelertlere hazır olalım
Tüzükte var, Yapılacak.Umarım yönetim saçma sapan panik transferi yapmaz
Transferlerin %99 unda resmileşmeden önce ciddi kaynaklardan haberler çıkıyor, bayram değil seyran değil admin ne paylaşsa anlam çıkaranlar var. 26. şampiyonluğu kovalıyoruz 00:26 da paylaşım yapılıyor biri donnarumma 26 yaşında diyor herkes hurra mesaj veriyor diye yırtınıyor, transfer bitti de mesajı kaldı. İnsanlar da bi garip.Dostum neden heyecanlanmayacaksın.
Galatasaray kulübü kaleci arıyor kalecilerden birisi donnaruma olduğu iddia ediliyor.
Bayram değil seyran değil twitter admini bir poster hazırlıyor 1 dakika bile şans bulamayacak isminin baş ve son harfi tersten Donnaruma'yı işaret eden ve 100 binlerce görüntü içinden elinin yaraya benzer hali var.
Abi ne düşünmeli taraftar.
Hadi berkana yapsalar anlarız mal mıyız diyelim de sen böyle işareti daha nasıl denk gelebileceğini düşünüyorsun söyle bana. Baya baya donnaruma imasıydı o post başka bir şey değil.
kanmalık bi durum yok
her twitten mesaj çıkarmaya çalışıyonuz
Yav o maçta adamlar atletizm ile ezdi bizi o maçı gören adam bile toreira'nın yanına iki tane atletik ve apo'nun yerine adam isterdi. Görmemek için kör olmak lazım.Yine uzun topla gol ararız 2 metre adamlara. Yazık hocamız bunları göremiyo
Adamlar gazeteci filan değil kardeşim. Hepsi bir yerden nemalanıyor. Gökmen kimin arkadaşı? Ne zaman menajer oldu? İbrahim seten kim? Neden baron deniyor? Haluk neden Gökhan’dan ayrıldı? Hakanı bize yamamaya çalışan muhabirler kim? Neden bu kadar futbolcularla içli dışlı bu muhabirler ve en önemlisi Erden neden gitti ve kimler erdenle ilgili bilgi ve belgeleri muhabir denen soytarılara servis etti? Neden?Abi her sezon 3 senedir aynı kaos oluyor farkındamısınız bilmiyorum bu takım 3 sezondur hangi sezona iyi giriş yaptı genelde beraberliklerle başladık takım içinde oyuncular mutlu öyle veya böyle kazanıyoruz dahada iyi olacağız yönetimin içinde ne dönüyor bilmiyoruz barış meselesi var bide nasıl bir durum var bilmiyoruz sınırları ne kadar zorladı mesela haluğun bize karşı olan tutumu da çok iyi değil geçen sene Kerem transferinde bu sene barış mevzusunda özellikle gazladı taraftarı mesela hatta barış başarılar takım gönderisi atmadan önce de olumsuz yazdı suyun karşı taraf öyle bir şeref yoksuniki paranın gücüyle yapmayacağı yaptırmayacağı yok bu sezon barışa yapılan aynı şeyi yunusa yaptılar önce yunus düşmedi tongaya hakanada yaptılar mesela oda kabul etmedi bu sezon özellikle bu şerefsizliğin üstüne düştüler o yüzden ben çok gaza gelinmemesi taraftarıyım ligi zaten her türlü götürürüz
500 milyonluk takımda kursan Avrupadan başarı gelmez bunun nedeni takım kalitesi oynadığımız oyun kadar kondisyon süper ligse 90 dakikanın 35 dakkası yatarak oyalanarak geçiyor hakemlerde bişe kondisyon yok testleri zar zor geçiyorlar oyuncularda bu kondisyona alışıyor en basit örneği oynadığımız 2 Bayern maçı 60-65 e kadar rezil ettik adamları sonrasında bittik çakıldık Totnım maçıda böyleydi şahsen övündüğümüz 65 den sonra dökülmeye başladık o maçtada Türk ligindeki her takım aynı sorunu yaşar yaşamayada mahkumen gerçekçi hedef yine lig şampiyonluğu
son 24'ü unutalım. o iş olmaz.
rezil skorlar almayalım yeter.
o zaman neden bu kadar para harcadık derseniz haklı olursunuz o başka.
transfer ayrı bir konu tabi de takım ve özellikle bazı oyuncular ligde baya salıyorlar gibi
ya yapay zekaya falan yaptırmışlardır çok fazla düşünmenin anlamı yok benceO alakasız şeylerden şifre çıkarmaları ben de %99 saçma buluyorum. Yok bulutta bilmemkimin silüeti varmış, yok Batshuayi asansöründe bişi yazıyormuş falan, yalan yanlış, alaksız, insanların görmek istediğini gördüğü işlerdi. Ancak eğer bir dönem gerçekten Kutucu'nun elinde tesadüfen öyle bir yara mara olmadıysa, ya da ne bileyim sırf güzel görsel olsun diye Kutucu'nun kafayı başka bir eli yaralı oyuncuya photoshop yapmadılarsa (yani o yara o fotonun kol dahil vücut kısmının orjinalinde yoksa) yara oraya gerçekten sonradan koyulduysa net şifreli mesaj gönderme demektir. Ben başka açıklama bulamıyorum. Eğer kulüp iletişim birimi bir transfer kesinleşmeden böyle şeylerle uğraşıyorsa sorumluları kovulmalıdır da yani... GS taraftarıyla kafa bulmak demektir çünkü bu...