Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef birşey değişmez.Acil sil, yasak
Abi Sara hem temposuz hem de dümdüz bir oyuncu. Icardi zaten sadece Osi çıkarsa girmeli. Apo için ise bu sene çözüm yok gibi sanmıyorum sol stoper alacaklarınıHep söyledim, sara ile icardi ile bardakçı ile Avrupa'daki sistemi olan herhangi bir takım madara eder Osimhen de kurtaramaz, anlayacak bazı futbol cahilleri zamanla
Hakan + İlkay mıValla ben değilim 2 orta saha şart
senciyiz bct senciyiz artık!!!!
kusura bakmayın da asıl problem o paylaşımdan heyecanlananlarda varGalatasaray Twitter adminine bir şey söylemek istiyorum: Elinde yara olmamasına rağmen Ahmed’in eline yara yapıp Donnarumma heyecanı yaratan admin… Eğer Donnarumma gelmezse, sen de adam değilsin.
O futbol aklı yok ki bizde. Tek şansımız Erdenmiş.. 3 Yıldır onun futbol aklının ekmeğini yiyoruz. 3 aydır kalecin yok alternatif orta sahan yok stoperin yok, son günü bekliyorsun. Bissouma gibi topçu geliyor al beni diyor rakibine gönderiyorsun. Senin teknik direktörün orta saha oyuncusundan nefret ediyor. Orta saha çıkarıp, çarpraz bağ koparmış 120 kiloluk forveti alıyor. Bu adam için elbette orta saha alternatifi aramaz.Jelerti geçen seni boktan maçlarda sahaya atabilseydi bugün bir sistem içinde sahaya sokabileceğin bir oyuncu sahibi olurdu.
Herifi en kötü orta sahada torreira muadili yapıp top sürdür dedik götümü yırttım burada 6 ay.
Hocayım diye gezinen herif bu adam top sürebiliyor ve dikine gidiyor diye farklı bölgede değerlendirmeye çalışırdı. Geçen senenin en iyi futbolunu sağ bek sallai sol bek jelert ile oynadık biz. Biri sert diğeri top sürebilen herif diye. Sonra eyvah dedi birileri bir daha kullanmadık bile.
Oynatmayacaksan değerlendirmeyeceksen o zaman haziran 1 dediğinde bu adam kiralık gidecek kardeşim.
Yav aga şimdi ağız dolusu sovecem ederson lammens ugurcan dışında kaleci mi yok. En kral kalecileri kaçırdık Petkovic slviar kelleher vs. Niye 4 yaşındaki çocuk gibi odaklandik kaldık. Şimdi tescilliler ile s.dik yarışına girecekler. Edersona tutup 15 milyon bonservis 8 milyon maaş. Acayip paralar valla. Bu paralara Petkovici alırdın fırsat transferi diye gele gele anca para ile oyuncu getirirsin.Şu 4’lüden Ederson dışında parayı koyup alabileceğin oyuncu yok btw. İPara dışında bizim yönetimde bir araç olmadığı için diğer 3 adayı almamız imkansız. Onu da fener aldı herhalde.
kusura bakmayın da asıl problem o paylaşımdan heyecanlananlarda var
Maalesef doğru. Saneden de solda cacik olmaz. Kendisi solda oynamayı seviyormus sözde ama hic sanmiyorun.
Bu takımda rakibe basan temposu yüksek kanat şart.En kötüsü de Barış giderse sola Sallai ve Zaniolo atmak zorundayız. Yunus bu durumda 10 no oynaması lazım oda muamma. Kesilir mi desen kesilmez. Hakan gelirse mecbur yunus solda oynayacak. Bu durumda da mecbur tek forvetli 3 lü ye geçmemiz lazım. Başkada bizi kurtaracak sistem yok. Kadro buna göre maalesef ama işte bunu iyi oynayabilen bir hoca acaip bişey çıkarırdı bu kadrodan.