Aykut Keskin
10 Numara!
- 28 Haziran 2012
- 17.262
- 7.675
- 1.948
senciyiz bct senciyiz artık!!!!
İlkay gelse bu sezon 5 asist yapar sadece sane'ye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senciyiz bct senciyiz artık!!!!
1ci golü cok iyi bi kaleci cikarirdi. Zaten eliyle dokundu ama yetmedi.Günayın yediği ve ofsayt diye iptal edilen gollerde iyi bir kaleci yermiydi sizce. Bence çok zor toplar değildi.
nizami pas hatası ve gol felaket zaten.
Bunlar ikisini birden asla almaz. Okan Sarayı yedeğe çekmez... Ve böyle yaparsa şampiyonlar ligi rezalet olur yinehakan ilkay aynı anda geliyor inş hadi
torreira hakanı takip etti olayı düştü doğru mu
Doğru hocam. Ben oradaydım takibe aldığında.torreira hakanı takip etti olayı düştü doğru mu
Ediyor evet.torreira hakanı takip etti olayı düştü doğru mu
Acil sil, yasak
Devre dışı bırakıldı diye bir olay yok herif zaten devre dışı bir boku beceremediklerinde(yani götleri nirvanaya ulaşıp alamadıklarında yetiş gardi diyorlar)haftalar önce bahsetmiştim ,Gardiyi devre dısı bıraktı bizim cahiller galiba diye eger gardi işin icinde olsaydı bize coktan oyuncu çözerdi
Maalesef doğru. Saneden de solda cacik olmaz. Kendisi solda oynamayı seviyormus sözde ama hic sanmiyorun.yunusa yazık oluyor
yunus sağ oynasın en azından verimli oynuyor
Mevki ver bari reis
Alt ust etmedi, icine catir catir sicti.Ulan baris herseyi alt üst ettin.
Etse ne olacak Hakan Galatasaray’da mı demektorreira hakanı takip etti olayı düştü doğru mu