Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ellerinde para olsa da, bakkal dükkanı işletecek kadar becerisi olmayan insanlar tarafından yönetilmek ne kadar kötü.. Muslera nın gideceği 1 yıl önceden belliydi 1 yıl.. Yine geldik, liste öncesi son güne.. Bu kadar çapsızlık, bu kadar beceriksizlik bu kulüp için çok fazla..

Okan efendi... Sara, Lemina, Torreira, Kaan, Berkan rotasyonu ile CL de ne yapmayı, nasıl başarılı olmayı düşünüyorsun? Yahu arkadaş 3 yılda bazı şeyleri öğrenemedin mi, geçen yıldan hiç mi ders almadın? Utanmadan çoluk çocuktan 4 yedin, elendin..

Daha hala OS almayı düşünmüyorlarmış da Dursun'a tepki gelince almaya karar vermişler..

Daha hala Barış denen herifi koruyup, kollama derdinde..

Daha hala utanmadan 'transfer süreci zor oluyor' diye taraftarla alay edecek açıklamalar yapıyor.. Saplantılı, sabit fikirli olursan, son güne bırakıp yumurtayı kapıya dayarsan zor olur tabi..

Bıktık arkadaş, dar görüşlü, beceriksiz, vizyonsuz adamların elinden..

haftalar önce bahsetmiştim ,Gardiyi devre dısı bıraktı bizim cahiller galiba diye eger gardi işin icinde olsaydı bize coktan oyuncu çözerdi
Devre dışı bırakıldı diye bir olay yok herif zaten devre dışı bir boku beceremediklerinde(yani götleri nirvanaya ulaşıp alamadıklarında yetiş gardi diyorlar)

Geçen sene yazın son 10 gün devre arasında 5 gün önce yetiş gardi dediler. Osimhen transferi ile birlikte geldi gardi orada osimheni getirerek devreye girdi.

O burnundaki etten konuşamayan bıyıklı rezil ve eray ve metin denilen ne işe yaradığı belli olmayan yok mu bunların işi.

Planlama yanlis yapildi

Gönderilecek oyuncular konusunda gec kaldik

Bir kac gün kala hala zaniolo gidecek mi kalacak mi belli degil ve adam ligde bütün maclarda süre aldi

Madem kalacak ozaman mertens’in yerine yerli bir oyuncu yani ilkay’i alalim diyorum transfer döneminin basindan bu yana

Ilkay transferi hem lemina/torreira’ya alternatif hem de forvet arkasi kreatif oyuncu eksikligini giderir ama hic bir sekilde gündeme gelmedi

Hakan geriden top çıkarıp dikine atar. Toreira az önde oynar. Hakan regista olarak oynar. Atak olgunlaşınca Hakan ileri Toreira az geri gelir. Bu şekilde 10 no ya ihtiyaç olmadan oynarız. Ama bunu doğru oynatacak TD lazım. Okan o TD mi bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt