Transfer Nöbeti #18

Hangisinin transfer edileceğini düşünüyorsun?

• Ederson

• Donnarumma

• Lammens

• Diger

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
donnaruma gelirse ligi donunda sallar ama şampiyonlar ligini

Dün GS store Cevahirde levent tüzemeni gördüm kasadaki çocukla konuşuyordu. Çocuk fikstürün daha belli olmadığını bilmeden ilk maç içerde Liverpool falan dedi Levent abi de sanki bu bilgi doğruymuşçasına puan alırsak iyi başlangıç vs dedi ulan nasıl yılların gazetecisisin be Levo.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akşamda kaynaklarıma göre ilk maç lpool der
Yanılyor olabilirim ama o iş öğnee diğill adama sorarlar .. falan der

Gorcez sizin ulke puanlarinizi, AVL ve KL deki katsayilar dusuruldu, eskisi gibi belesten ordan kulup/ulke puani kasamayacaksiniz.

Adamlar AVL yi alacaklarina inanmis mourinho+kerem+kuradan sonra.

Koc nasil Resetliyor hepsini surekli inanilmaz
koçun bişey yaptığı da yok ki bunlar kendi kendilerine format atıyor sürekli

Yazdıkları Tweetde bile laf sokma var şom 5 yılda en çok puan toplayan Türk takımı diye ulan siz şampiyonlar liginde mi oynadınız geçen sene gruplarda son anda çıktınız.Ortada bir kural var biz anlaşmayı Benfica ile yapmışız yani fb muhatabımız değil.Baskaniniz arar Dursun başkanı özür diler ben ettim sen etme der 3-5 ateşler çözülür mesele.

Gorcez sizin ulke puanlarinizi, AVL ve KL deki katsayilar dusuruldu, eskisi gibi belesten ordan kulup/ulke puani kasamayacaksiniz.

Adamlar AVL yi alacaklarina inanmis mourinho+kerem+kuradan sonra.

Koc nasil Resetliyor hepsini surekli inanilmaz
Aa ordaki mac galibiyet katsayıları düşürüldü mu hocam?

Bugün-yarın hyürekli yi de ayrıca merak ediyorum, acaba fbli kankisiyle yayın yaparken kerem 5 gün işinde ne diyecek

Salağa bak hem laf sokuo hem dileniyor
Kıvranıyorlar çünkü başları agriyacak biliyorlar.Akillarinca yok UEFA iyi niyet aramıyor kulübe ceza veriyor diye algı yapıyorlar.Ortada sözleşme var bu madde de sen kafana göre transfer yap diye değil.Madem sıkıntı yok rahat olun diyorlar görelim o zaman 5 gün sonra UEFA ne karar veriyor.

galatasarayın fikstürü kayboldu

via oral sever

Geri
Üst Alt