Furkan Kaya
Aslan Üye
- 2 Haziran 2024
- 7.740
- 5.703
- 1.043
donnaruma gelirse ligi donunda sallar ama şampiyonlar ligini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akşamda kaynaklarıma göre ilk maç lpool derDün GS store Cevahirde levent tüzemeni gördüm kasadaki çocukla konuşuyordu. Çocuk fikstürün daha belli olmadığını bilmeden ilk maç içerde Liverpool falan dedi Levent abi de sanki bu bilgi doğruymuşçasına puan alırsak iyi başlangıç vs dedi ulan nasıl yılların gazetecisisin be Levo.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
koçun bişey yaptığı da yok ki bunlar kendi kendilerine format atıyor sürekliGorcez sizin ulke puanlarinizi, AVL ve KL deki katsayilar dusuruldu, eskisi gibi belesten ordan kulup/ulke puani kasamayacaksiniz.
Adamlar AVL yi alacaklarina inanmis mourinho+kerem+kuradan sonra.
Koc nasil Resetliyor hepsini surekli inanilmaz
Aa ordaki mac galibiyet katsayıları düşürüldü mu hocam?Gorcez sizin ulke puanlarinizi, AVL ve KL deki katsayilar dusuruldu, eskisi gibi belesten ordan kulup/ulke puani kasamayacaksiniz.
Adamlar AVL yi alacaklarina inanmis mourinho+kerem+kuradan sonra.
Koc nasil Resetliyor hepsini surekli inanilmaz
hatta ceza olarak köyferansta yenileni ülke girişinde yüzüne attırılmalı1 cl beraberliği = 10 köyferans galibiyeti
Puanlama usülü bu olmalı.
Ustad ben vuvuzela çalmasını biliyorum olur mu?
yapmadığın şey değil dostumKaleci, sol stoper, ortasaha almadan şamp ligine gidersek testisleri avuçlarız
Kıvranıyorlar çünkü başları agriyacak biliyorlar.Akillarinca yok UEFA iyi niyet aramıyor kulübe ceza veriyor diye algı yapıyorlar.Ortada sözleşme var bu madde de sen kafana göre transfer yap diye değil.Madem sıkıntı yok rahat olun diyorlar görelim o zaman 5 gün sonra UEFA ne karar veriyor.Salağa bak hem laf sokuo hem dileniyor