- 25 Ocak 2010
- 53.473
- 38.944
- 3.763
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üçlü orta sahaya göre doğru planlama yapıp kadroyu kursak şampiyonlar liginde çok büyük başarılar yakalayabilirdik.
Şimdi yok yunus 10 oynar icardi 10 oynar deyip gene çoğu maçta oynatmak zorunda hisstettiği adamları oynatıp veya sonradan oyuna alarak anlamsız önde basmalarla avrupada hüsran yaşayacağız.
Üçlü orta saha oynasak.Leminaya çok fazla yük binince sakatlık sorunu olabiliyor.Sara ancak yedek olur.Bir tane güveilir adam var orada.Hala orta saha istemiyor adam.
Evet çoğu maça belki üçlü orta sahayla başlayacak.Ama istenilen verimi alamayınca boşaltıcak orta sahayı yapacak aynı değişiklikleri dahada kötü olacak.
Bu yüzden bissouma gerek bize.Katılıyorum, özellikle Icardi 10 oynar kafası nereden geliyor onu hiç anlamıyorum, o iş hayatta olmaz. Yunus'u bile o bölgede devamlı olarak izlemedik ne kadar sürekliliği olur bilmiyoruz.
Sara 10 no'da yaratıcı değil, 8'de ise o sertliği koyabilecek tarzı yok. Buraya iki yönü de efektif oynayabilen isim lazımdı Fabian Ruiz tarzında. Torreira enerjik ama fizik olarak bir Lemina değil, o açığı Lemina iyi kapatmıştı, ama işte tüm sezon sakatlanmadan oynar mı o da soru işareti. Bu bölgeye hem savunmaya binen yükü azaltacak hem de hücumdaki üretkenliğe artı katabilecek net bir hamle lazım orası açık.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kurulari göm üstadYönetime çok pis kurulmaya başladım
Point otel ve taksim simit sarayı önünde sıçma eylemi gerçekleştirmem yakındır
Simit şeklinde sıçman olumlu olurYönetime çok pis kurulmaya başladım
Point otel ve taksim simit sarayı önünde sıçma eylemi gerçekleştirmem yakındır