Transfer Nöbeti #18

Orta Saha Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    71
  • Bu anket kapanacak: .
Üçlü orta sahaya göre doğru planlama yapıp kadroyu kursak şampiyonlar liginde çok büyük başarılar yakalayabilirdik.

Şimdi yok yunus 10 oynar icardi 10 oynar deyip gene çoğu maçta oynatmak zorunda hisstettiği adamları oynatıp veya sonradan oyuna alarak anlamsız önde basmalarla avrupada hüsran yaşayacağız.

Üçlü orta saha oynasak.Leminaya çok fazla yük binince sakatlık sorunu olabiliyor.Sara ancak yedek olur.Bir tane güveilir adam var orada.Hala orta saha istemiyor adam.

Evet çoğu maça belki üçlü orta sahayla başlayacak.Ama istenilen verimi alamayınca boşaltıcak orta sahayı yapacak aynı değişiklikleri dahada kötü olacak.

Katılıyorum, özellikle Icardi 10 oynar kafası nereden geliyor onu hiç anlamıyorum, o iş hayatta olmaz. Yunus'u bile o bölgede devamlı olarak izlemedik ne kadar sürekliliği olur bilmiyoruz.

Sara 10 no'da yaratıcı değil, 8'de ise o sertliği koyabilecek tarzı yok. Buraya iki yönü de efektif oynayabilen isim lazımdı Fabian Ruiz tarzında. Torreira enerjik ama fizik olarak bir Lemina değil, o açığı Lemina iyi kapatmıştı, ama işte tüm sezon sakatlanmadan oynar mı o da soru işareti. Bu bölgeye hem savunmaya binen yükü azaltacak hem de hücumdaki üretkenliğe artı katabilecek net bir hamle lazım orası açık.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum, özellikle Icardi 10 oynar kafası nereden geliyor onu hiç anlamıyorum, o iş hayatta olmaz. Yunus'u bile o bölgede devamlı olarak izlemedik ne kadar sürekliliği olur bilmiyoruz.

Sara 10 no'da yaratıcı değil, 8'de ise o sertliği koyabilecek tarzı yok. Buraya iki yönü de efektif oynayabilen isim lazımdı Fabian Ruiz tarzında. Torreira enerjik ama fizik olarak bir Lemina değil, o açığı Lemina iyi kapatmıştı, ama işte tüm sezon sakatlanmadan oynar mı o da soru işareti. Bu bölgeye hem savunmaya binen yükü azaltacak hem de hücumdaki üretkenliğe artı katabilecek net bir hamle lazım orası açık.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yüzden bissouma gerek bize.

images

Şu twitteki kibire bak.
Biz Bayern Manu kapışırken, Ziraat cup seviyesindeki turnuvalarda oynayıp oralardan aldığı puan ile kibir yapıyor iyilik dilenirken bile.
Halbuki efendi gibi gelseler ok denilecek belki.
Pure kötü insanlarla dolu bir camia ya.

Gorcez sizin ulke puanlarinizi, AVL ve KL deki katsayilar dusuruldu, eskisi gibi belesten ordan kulup/ulke puani kasamayacaksiniz.

Adamlar AVL yi alacaklarina inanmis mourinho+kerem+kuradan sonra.

Koc nasil Resetliyor hepsini surekli inanilmaz

Dün GS store Cevahirde levent tüzemeni gördüm kasadaki çocukla konuşuyordu. Çocuk fikstürün daha belli olmadığını bilmeden ilk maç içerde Liverpool falan dedi Levent abi de sanki bu bilgi doğruymuşçasına puan alırsak iyi başlangıç vs dedi ulan nasıl yılların gazetecisisin be Levo.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt