Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatındaki en kötü huyun ne deseler Galatasarayi çok kafaya takmak derim. Saat olmuş kaç Barış n'olacak kaleci kim? gelir mi göt gibi kalır miyiz vs vs diye diye hala uyuyamadım. Milyonları cukkalayanlar osura osura uyuyordur yüksek ihtimal. Bu futbol sektörünün içinde olmuş olsaydım büyük ihtimalle ya bir iki topçu ya da yönetici döverdim ya da heyecandan sahada ölerek tarihe geçerdim.

Yıllardır şu huyumu atlatamadim. Galatasaray kötü gitsin evde cenaze havası oluyor. Nasıl düzelecek yav bu durum fikri olan var mı arkadaşlar

Hayatındaki en kötü huyun ne deseler Galatasarayi çok kafaya takmak derim. Saat olmuş kaç Barış n'olacak kaleci kim? gelir mi göt gibi kalır miyiz vs vs diye diye hala uyuyamadım. Milyonları cukkalayanlar osura osura uyuyordur yüksek ihtimal. Bu futbol sektörünün içinde olmuş olsaydım büyük ihtimalle ya bir iki topçu ya da yönetici döverdim ya da heyecandan sahada ölerek tarihe geçerdim.

Yıllardır şu huyumu atlatamadim. Galatasaray kötü gitsin evde cenaze havası oluyor. Nasıl düzelecek yav bu durum fikri olan var mı arkadaşlar
takip etmeyerek rtas. iki hafta girme futbol içerikli haberlere, paylaşımlara salmaya alışırsın. hayatta zaten yeteri kadar zorluk, dert var bir de futbolu mu dert edeceksin kendine

Biz burada Barış giderse kim gelecek, ortasahaya takviye gelecek mi, yabancı sınırını nasıl ayarlayacaklar, sol stoper gelecek mi, kaleci işi ne olacak derken

yönetim

Bin tane eksiğimiz kaldığından dolayı ben ideal olmasa da stoper işini son sıraya atıyorum.

Apo var, orta saha rotasyonu genişlerse Lemina'yı oraya çekersin, yerine göre Singo'yu çekersin, Arda çıkış yapabilir... Hiçbiri CL seviyesinde kulağa hoş gelmiyor ama yani diğer bölgeler daha kritik bence...

1. Kaleci zaten olmazsa olmaz..
2. Orta saha rotasyonuna bir tane çift yönlü ama defansif ağırlıklı Lemina/Torreira'nın ikisini de yedekleyen biri
3. Bir tane 8-8,5-10 nitelikli orta saha (İlkay)
4. Barış yerine sol kanatta topu ayağına isteyen yaratıcı tarzda DEĞİL, daha fiziksel daha skorer Barış muadili bir isim
5. 4 numaradaki santrafor oynayamıyorsa 3. santrafor (yerli veya u23 olabilir)
6. Sallai'yi de Barış muadili olarak net ileride kullanabilmek için ve Singo'yu stoper de oynatabilmek için yedek yerli sağ bek (Zeki gelse mesela iyi olur)
7. Lider ama hantal olmayan, atletik ve oyun kurabilen stoper (Akanji)

Bunların hepsinin başarılabileceğine dair midim olduğu için yazmadım. Sadece sırasıyla olması gerekenler bana göre.

Kaleci için olası maliyetleri de kısmen dahil edilerek senaryolar:

Felaket: Onana, Altay, Uğurcan
Kötü: Vandevoordt, Günay'la devam
Orta: Sommer, Safanov
İyi: Ederson, Lammens, Restes, Martinez
Süper: Donnarumma

Bariş gitti bence de belli. Hakan + Ilkay yapinda yerlide yerini dolduralim bari hemde orta sahada 2 tane iyi adam olur. 2 side gelmeye can atiyor bunuda becerirsiniz herhalde. Kaleye de uğurcan da dahil 1 tane kaleci ye ne basiyorsaniz basın umurum dışı artık fiyat vs. ucl için kanat yazilmaz. U23 super lige de barış yerine parasinin birazina kanat. Tam bela okumalık bir surec bu arada şu her dönem ayni şey şu halde takip ediyorum tiksindim.
1000037785.webp

Hakan ile ilgili neden yükseliyoruz, net bir girişim var mı ki? Hüsran olacak bir heves gibi geliyor.

Bir kaleci bir orta saha elzem ama bakalım ne yetişecek.

Sara yerine mutlaka oyuncu lazim. Hakan C favorim cünkü cok yönlü, hirsli ve lider yapili topcu.

Ayrica Sané ya hazir degil ya da iplemiyor ama yedek oturmali. Onunla CL maclarina cikarsak bu vurdumduymazlik ile büyük hezimet yasanir.

Dinamik ve atletik topcu lazim CL‘de.

Şuan takımın güney amerikalılarına baktığımda ciddi anlamda bi Muslera eksikliği hissediyorum. Nando tüm takımın kaptanıydı elbette ancak G. Amerikalıların hepsinin çok büyük saygı duyduğu bir isimdi. Muslera, İcardi dahil hepsine gerektiğinde gerekli uyarıyı yapabiliyordu.

Torreira bile sezon başından beri bi dağınık oynuyor.

Kaleci yok, orta saha yok, sol stoper yok

Galatasaray’ın yasal haklarını koruyacak irade yok

Taraftarın fikirlerine kulak vermek yok

Yönetim olarak siz ne işe yararsınız, neden vazifelerinizi yerine getirmediğiniz halde istifa etmiyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt