- 3 Temmuz 2012
- 134.930
- 81.593
- 5.198
city şerefsizi 20 alıp 10 kendı koyup 30 a donnaruma alacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ardam, Emreme söyle Allah affeder @Recep Buruk affetmez, kendisi çok kalın biri, yine de geçmiş olsun dileklerimizi ilet sen, adettendirSelamlar, ben zeytinlinin gerçek hayattan arkadaşıyım bunu yazmamı söyledi foruma
Buradaki üyelik emreye ait değilmiş, eski forum üyelerinden uğur doğan diye biri varmış ona aitmiş dalga geçmek için açmış, ip adreslerine kadar her şeyi kontrol edebilirler uğurla aynı çıkacak dedi.
Boşuna da 1 ay ban yemiş sorgulanmadan
Ama kendisi foruma girmeyecekmiş buraya da benim aracılığımla son mesajını iletmemi istedi
Bu gidişle sallai bek olur singo orta sahada takılır alternatif diye.afedersınız gotumude don yok(ortasaha) singoya 30 verdik
Bizim sistem iyi değil ki zaten değişmesi lazım. O yüzden Hakanı efektif kullanabileceğimiz sistemler var. İnzaghi nasıl final oynadı bir bakmak lazımBen de katılıyorum. Hakan iyi topçu. Bizim sisteme uymaz. Bizim ortasaha mertensin genç hali olmalı. Hem ileride üst düzey hem de ön alanda press baslatici beyin. Maalesef dünya futbolunda çok azaldı mertensler. Olana da acayip acayip paralar istiyorlar.
Yillar once CS 1.6 gunlerinde 700-900 ping le oynadin mi? Birini aliyorum derken bakmissin darmadagin olmussun..Ben en düşün 4.9 diye biliyordum . Nasıl yaptın oğlum bunu. Ben geçsem o kadar rating alırım zaten.
Öyle deme. Akil adamlık yapıyorBu metin kulüpte tam olarak ne yapıyor bu herifin işi ne ? Sokaktan cevirdigimiz herhangi bi adam bunun yaptığı işi yapamaz mı ?
O kadar edecek kaleci asla ama asla degil.ederson en fazla veren enayinin elinde kalır bakalım bizimkiler gaza gelip 15 fln teklif edeceklermi
fabrizio 1 aydır edersonu bize kıtlemeye calısıyor birazda fbye yazsın
Inzaghinin yedek kulübesi iyiydi rengim. Hakan biraz sendelese hemen atiyordu barella makarnasini. Inzaghi hep ortayı kalabalık tuttu 7 8 tane ortasahasi vardi. İyi santrforlari var golü de öyle böyle attılar.Bizim sistem iyi değil ki zaten değişmesi lazım. O yüzden Hakanı efektif kullanabileceğimiz sistemler var. İnzaghi nasıl final oynadı bir bakmak lazım
Canım Avrupa için 2 bizim için kalmış 3 gün. Ve tüm dünya biliyor ki kaleci almak zorundasın. Şuan herkes kazığını yağladı bekliyor maalesef.O kadar edecek kaleci asla ama asla degil.
Menajerlerin ilk konusuldugund bonsevisi 10 lara cekeriz, maasida 6lara ayarlariz demeleri OK di. Bugun asla o paralar verilmemeli.
Muazzam kaleci degil .