Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar, ben zeytinlinin gerçek hayattan arkadaşıyım bunu yazmamı söyledi foruma

Buradaki üyelik emreye ait değilmiş, eski forum üyelerinden uğur doğan diye biri varmış ona aitmiş dalga geçmek için açmış, ip adreslerine kadar her şeyi kontrol edebilirler uğurla aynı çıkacak dedi.

Boşuna da 1 ay ban yemiş sorgulanmadan

Ama kendisi foruma girmeyecekmiş buraya da benim aracılığımla son mesajını iletmemi istedi
Ardam, Emreme söyle Allah affeder @Recep Buruk affetmez, kendisi çok kalın biri, yine de geçmiş olsun dileklerimizi ilet sen, adettendir 👀😍

Ben de katılıyorum. Hakan iyi topçu. Bizim sisteme uymaz. Bizim ortasaha mertensin genç hali olmalı. Hem ileride üst düzey hem de ön alanda press baslatici beyin. Maalesef dünya futbolunda çok azaldı mertensler. Olana da acayip acayip paralar istiyorlar.
Bizim sistem iyi değil ki zaten değişmesi lazım. O yüzden Hakanı efektif kullanabileceğimiz sistemler var. İnzaghi nasıl final oynadı bir bakmak lazım

Ben en düşün 4.9 diye biliyordum . Nasıl yaptın oğlum bunu. Ben geçsem o kadar rating alırım zaten.
Yillar once CS 1.6 gunlerinde 700-900 ping le oynadin mi? Birini aliyorum derken bakmissin darmadagin olmussun..

Onana o iste.

Unitedlilarinda soyledigi" herifin ayaginda beton var, oldugu yere yatiyor" diye

"Fenerle tranafer yarisini koruklemeyiz, fiyatimiz bu . Veriyorsaniz verin" diyerek Sane transferini ovmemisler miydi?

Kalkin masadan direkt. Ne halt yerlerse yesinler.

Gec kalmisligin bedelini de lammens alarak odeyin, hakan + u23 os ya da kanat oyuncu alin bitirin.

Bunu yapsalaar bile sinirim ve antipatim azalmayacak yonetime.

Cl fiksturu kafalarina girecekken taraftari kerem, fener, transfer, kotu futbol ile manyak ettiniz

ederson en fazla veren enayinin elinde kalır bakalım bizimkiler gaza gelip 15 fln teklif edeceklermi

fabrizio 1 aydır edersonu bize kıtlemeye calısıyor birazda fbye yazsın
O kadar edecek kaleci asla ama asla degil.

Menajerlerin ilk konusuldugund bonsevisi 10 lara cekeriz, maasida 6lara ayarlariz demeleri OK di. Bugun asla o paralar verilmemeli.

Muazzam kaleci degil .

Bu arada Zaniolo nun beden dili önceki senelere göre çok daha pozitif, 80. Dk da oyuna giriyor ona rağmen sevinçlerde vs gayet olayın içinde, takım içinde de seviliyor belli ki, bu sene gerçekten de Zaniolo nun senesi olabilir fakat hocanın planı ne? Bugün kafası çok karışıktı, Eren hücumdayken kanat forvet gibi. Apo ise kanat bek gibiydi. Sanchez ile Lemina stoperdi vs. Bu denemeler Frankfurt maçına sarkarsa komik durumlara düşebiliriz.

Bizim sistem iyi değil ki zaten değişmesi lazım. O yüzden Hakanı efektif kullanabileceğimiz sistemler var. İnzaghi nasıl final oynadı bir bakmak lazım
Inzaghinin yedek kulübesi iyiydi rengim. Hakan biraz sendelese hemen atiyordu barella makarnasini. Inzaghi hep ortayı kalabalık tuttu 7 8 tane ortasahasi vardi. İyi santrforlari var golü de öyle böyle attılar.

Lammens, Eders, Donna, Uğurcan hepsine okeyim ama son gün bir anda ismi peydah olacak, herhangi bir takımın yedek kalecisini asla istemem. Kırmızı çizgim yedeklik.

O kadar edecek kaleci asla ama asla degil.

Menajerlerin ilk konusuldugund bonsevisi 10 lara cekeriz, maasida 6lara ayarlariz demeleri OK di. Bugun asla o paralar verilmemeli.

Muazzam kaleci degil .
Canım Avrupa için 2 bizim için kalmış 3 gün. Ve tüm dünya biliyor ki kaleci almak zorundasın. Şuan herkes kazığını yağladı bekliyor maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt