Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sane geçtiğimiz maçın yıldızıydı. Yazın turnuva oynayan kadrodaki tek oyuncu. Fiziksel olarak 1-2 ay sallanması olacaktır. Zamanla ritim bulur. Sürekli oyunculara bir yafta yapıştırmaya çalışıyorsunuz. Sanki bilinmeyen topçular.

Bu kadroyu lige motive etmesi zor. Hedefler büyüdükçe lig maçlarına olan konsantrasyon azalabiliyor. Kaliteyle çözüyoruz maçları. Takım da bunun farkında olduğu için kimse ekstrasını koymuyor sahaya. Avrupa maçları farklı olur.
Net böyle düşünüyorum. Ligte bu takımı motive edecek sadece derbiler olur. Kalan maçlarda bireysel parlamalar maçları koparmaya yetiyor

Selamlar, ben zeytinlinin gerçek hayattan arkadaşıyım bunu yazmamı söyledi foruma

Buradaki üyelik emreye ait değilmiş, eski forum üyelerinden uğur doğan diye biri varmış ona aitmiş dalga geçmek için açmış, ip adreslerine kadar her şeyi kontrol edebilirler uğurla aynı çıkacak dedi.

Boşuna da 1 ay ban yemiş sorgulanmadan

Ama kendisi foruma girmeyecekmiş buraya da benim aracılığımla son mesajını iletmemi istedi

Selamlar, ben zeytinlinin gerçek hayattan arkadaşıyım bunu yazmamı söyledi foruma

Buradaki üyelik emreye ait değilmiş, eski forum üyelerinden uğur doğan diye biri varmış ona aitmiş dalga geçmek için açmış, ip adreslerine kadar her şeyi kontrol edebilirler uğurla aynı çıkacak dedi.

Ama kendisi foruma girmeyecekmiş buraya da benim aracılığımla son mesajını iletmemi istedi
Aleyküm selam zeytin üzüldüm senin adına foruma küsme seni her zaman aramızda görmek isteriz.

Emin ol bize Hakan da gelse freekickler böyle olacak.
Kesinlikle zemin ile ilgili sorun var. Top yerde sekerek gidiyor. Bi ara championshipte maç izlerdim zeminleri halı gibi. Topa yerden vurdun mu ip gibi gidiyor. Bu bizim için dezavantaj özellikle teknik oyuncu fazlaysa. Top kontrolü şut açısı her şeyi berbat eder.

Ben sana diyim Hakan gelirse öpte başına koy. Hiçyoktan orta saha düzelir. Düzgün top dağıtacak, defanstan top alıp hat kıran pas atabilecek biri olur sahada. Dikine pas atan şut atan biri olur takımda. Sane bir de yapar şut işini de alışması lazım. Yani Hakan gelirse bence okey Sara da iyi bir yedek olarak rotasyon da ligde iş görür. Ama ben resmen beni alın diyen bize ilaç olabilecek Hakanı bile alabileceklerini sanmıyorum

Hakan eğer Torreira-Lemina'dan biri yerine oynarsa geçişlerdeki ve önde pres yaparkenki problemlerimizi azaltmaz, hatta artırır... ama set oyunundaki biraz plansız görüntümüzü azaltabilir ve yerleşik set hücumlarındaki top kayıplarımızı biraz düşürebilir...

İlk kimi kırbaçlamak isterdin.
Dursun Özbek ?
Hatip ?
Metin ?
Kavukçu ?
Yazgan ?
Okan buruk ?
Sara ?
Sallai ?
Barış ?
donnarumma hayali ile yaşayan enayiler ?
Sinirden kendini ?
Kirbaci hatipoglu'na dolayip , yoyo gibi metin ozturke carpardim.

Yazarken bile pozitif efekt yaratti.

transfer nöbeti futbol nöbetine dönmüş. transfer haberleri nerde kardeşim.

22-23: Giresun'a yenilip Trabzon'la berabere kaldık.
23-24: Kayseri'ye puan kaybedip Molde maçlarında skandal performans verdik.
24-25: Süper kupa'da fark yiyip Young Boys'a elendik.

İlk defa transfer dönemi öncesi kayıp vermeden sezona giriyoruz. Giden gelen netleşince oyun da kıvama gelir ama bu sene ŞL maçlarında ayrı ligde ayrı GS izleyeceğiz bence.

İlk kimi kırbaçlamak isterdin.
Dursun Özbek ?
Hatip ?
Metin ?
Kavukçu ?
Yazgan ?
Okan buruk ?
Sara ?
Sallai ?
Barış ?
donnarumma hayali ile yaşayan enayiler ?
Sinirden kendini ?
İlk kesinlikle metini kirbaclamak isterdim. Ordan dönen salvo ile de hatipe sirraaaak diye yapistirirdim.

Hakan eğer Torreira-Lemina'dan biri yerine oynarsa geçişlerdeki ve önde pres yaparkenki problemlerimizi azaltmaz, hatta artırır... ama set oyunundaki biraz plansız görüntümüzü azaltabilir ve yerleşik set hücumlarındaki top kayıplarımızı biraz düşürebilir...
Ben de katılıyorum. Hakan iyi topçu. Bizim sisteme uymaz. Bizim ortasaha mertensin genç hali olmalı. Hem ileride üst düzey hem de ön alanda press baslatici beyin. Maalesef dünya futbolunda çok azaldı mertensler. Olana da acayip acayip paralar istiyorlar.

Reis böyle bir şeyin kaç kere denk geldiğini gördün ki.
Bak hepsini geçtim eli yara gibi olmak bildiğin işgüzarlık bunu AhmeD adındaki oyuncuya yapmak ve bu transfer olmayacağı halde yapmak aşağılık bir hareket. Bildiğin tezgah. Değiştiğinden beri mal mal hareketleri var zaten.
Burada iki seçenek var
1- bile isteye yapılmış şerefsiz bir trol çalışması (bunlar içerideki ajanlar)
2- ben işaret vereceğim.

3. bir yol da denk gelmişi de yok. Kaandan tut da jakobsa kadar koyabileceğin bir görsel bu. Rastlantı diye bir şey söz konusu olduğunu zannetmiyorum. Ahmedin postere koyulabilecek en az 200 tane fotoğrafını ben bulabilirim koca sosyal medya ekibi arşivi olan ekip mi bulamayacak.

Baş harf - son harf falan onları zorluyorsun bence... Gabriel Sara koysalar G ile başlayan A ile biten diyecektin yine... Çok oynamayan beklenmedik bir oyuncuyu postere koymaları da ilk kez olan bir şey değil... Yapıyorlar arada... Belki oyuncuyu mutlu etmek içindir... Belki başka bişi... Belki kura çekiyorlardır birini... Orada tek açıklaması zor olan şey yara izi. Ona da yüzde yüz tatmin olmasam da yapay zeka işgüzarlığı olabilir gibi bir açıklama yaptı Cafer... En azından imkansız değil bence... Yapay zeka saçmalayabiliyor öyle...

Bu sifreler sir perdeleri meraki artik,5 hapsirikta "polat alemdar laz ziyanin kizi cikti" goygoyuna benzedi

Hayır ben Hakan Lemina Toreira şeklinde orta saha demek istemiştim. Eğer biraz defansif olur dıyosan da ilkay gelmeli. Verkaç ara pas ve pozisyona girme işlerini iyi yapar. Ama 3 lü savunmayı tek forvetle oynarsak yunus hem kanat hem 10 no gibi oynar. Hakan hücumdayken kanattan içe kat eder Hakan geride kaldığında yunus 10 no gibi ortaya gelir o rolüde yapar. Kanada da sol kanat bek gider hücumda. Sol kanat arkasına da Toreira Lemina dan biri kayar geçici defans için. Bu şekilde olabilir. Ama bunu oynatabilecek hoca lazım.

Son düzenleme:
Kanat işini stoper,
Oyun kurma işini çapraz koparmış golcü forvet,
Bek işini kanat forvet eleman yapıyor.
Sol bekte orta saha sağ bekte 6 numara stoper karışımı adam kullanıyoruz sürekli.
Dayı bu takımda herkes kendi işini falan yapsın olmuyor mu ya. Misal 10 numarayı 10 numara oynasın ön libero çapalık yapsın. 1 tane adama 5 kişi şuursuzca basınca sonuç çıkmadığını kaç kere daha göreceğiz.
Sonra takımın götü başı dağılıp gevşediklerinde boktan bir sistem takımı gelip içimizden geçiyor. Bodo maçında abdülkerimin orta yapmasını falan mı bekleyeceğiz.

Oldu olacak sarayı da kalede değerlendirip durun toplarda kullanalım kendimize + kazandırmış oluruz.

Böyle saçmalık olabilir mi ve bu saçmalıktan vazgeçmeyi ne zaman düşüneceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt