Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sane freekickte topun başına geçince keşke biri deseydi "bizim zemin kötü normal kullanırsan tribünün 2. Katından birini vuracaksın"

Yahu yok orta saha lazım yok stoper lazım bu takıma hoca lazım hoca bir tane set çizemeyen adama 300 milyonluk kadro verildi oynattığı oyuna bak . Bugün Sane boklanıyor yarın Osimhen boklanacak . Messi Ronaldo gelse 1 hafta sonra onlar da boklanacak. Takımda oyun yok çünkü ya bireysel yetenek ya da duran topla maç kazanıyoruz . Yeter artık ya
ole gunnar boşta aslında

allah aşkına saneyi savunmak için şu takım ona ayak uyduramıyor zırvasını geçelim ya top ayağındayken saçma sapan laubalilik yapmasının hiçbir şeyle alakası yok

geçen maç iyiydi bu maç kötüydü işte bu kadar basit
Saneye Bayern oyuncuları da ayak uyduramadı ki. Başına buyruk elemanın tekiydi.
Her ara pası hızlı atıp duruyordu. Yalnız dikkatimi çeken şey kulüpler dk'da da topun başına geçip tribünleri vurması. Neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum.

Bu arada geçen ve ondan önceki maçın da ilk yarısı leş atıyordu ilk maç yoktu bildiğin hatta geçen maç ona nazaran daha iyiydi ne zaman pas yapabileceği bir herif giriyor o zaman işler değişiyor.
Yunusun performansı da diplerdeydi takım topluca sıkıntılı bir maç çıkardı sebebini cidden merak ediyorum.
Yunus ısrarla boş adamın koşu yoluna pas atmıyor. Sane kafasına buyruk, sara sürekli top ezip yerde sürüngen gibi takılıyor.
Torreira ve lemina üst üste biniyor.
SAllai kanattan sürekli göbeğe geliyor.
Erene yardım edecek bir kant yok o orta sahada duruyor. 4 tane göbek herifle oynadık bildiğin.
Ceza sahası önünde 4 kişi bir adamı kapatmaya basıyor.
Kaleci kör gibi baskı yapıldığını gördüğü adama pas atıyor 50 tane alternatifi var ve bu şekilde belki 20 gol yediğimizi kenardan görmüştür.

Çok acayip bir maçtı. Ya maç öncesi okanın canını sıkacak durum oldu bu kerem konusu olabilir o da kopuktu maçtan.

Elinde aslında olmayan yara izi konulunca neden Donnarumma aklınıza geliyor diyor. Ne gelecek? Fight Club’taki Tyler Durden mı gelecek?

Şaka bir yana eğer yarın da gelen gidenlerde hareketlilik olmazsa transferi kapatma ihtimalimiz yüksek

benim okan olmazsa en begendıgim hoca montella

milli takımda forvetsiz oynattıgı kontrollü futbolu begenıyorum

apokerım milli takımda daha iyi oynuyor mesela bizim takımdan

cok az gol pozisyonu veriyor büyük takımlara karşı geçişte yemiyor

Okan hoca basın toplantısından insanlar oyuncularımıza çocuğunun ismini veriyor hep bizde oynamasını istiyor dedi, demekki bu konu barışa gösterilmiş ,koskoca Galatasaray Barış'ı ikna etmeye çalışmayacak arkadaş, indireceksin sol kanat istediğin para gelmiyorsa yedek oturtacaksın

aynen bugün gördük günayı
Uğurcanın nasıl bir kaleci olduğunu görmek için talisca penaltısını bir kaç kere daha izle.
Bu herif hep aynı değişik bir şekilde devrilişi var.
Sağ.kafa ve kulak bölgesi hizasına gelen toplarda bildiğin çuval gibi devriliyor aynı penaltı pozisyonu gibi kendini yere bırakma gibi bir huyu var.
Günaydan daha iyi performans verebilme ihtimali yok. Günay hareketlenip yiyor bu herif görüp kendini yere salıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt