Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
linç etmeyin ama uğurcan'a gs taraftarı arasında çok gereksiz bir negatif bakış var.
net iyi kaleci
gelse oynasa herkes övecek eren'de olduğu gibi.
bu da böyle bir durum.
Karakter sorunu var ts storedan formamı alırsınız diyen adamı kulübümde istemiyorum Günay devam etsin abi iyi kaleci gelmeyecekse yıldım artık kalbi bizde olmayan yerli futbolcular dan

Çok büyük çoğunluk Sane'ye çok yüksekti ve iyi zamanda bonservissiz geldi diye nerdeyse hiç ses etmedim amma Sane'nin kötü günlerinin bu maç gibi, iyi günlerinin de sıklıkla çok güzel işler yaptığı atakları bitirememekle veya topu ayağından çıkarmakta gecikmekle ilgili problemlerle dolu olduğunu; ek olarak da aidiyet, ruh ve vücut dili olarak problemli olabileceğine dair yarım ağız söylemlerim olmuştu yeri gelince. Son yıllarda izlediğim Bayern maçlarında benim gördüğüm buydu açıkçası ve hatta son yıllarda Bayern bu kanatlarla oynamakta ısrar ettiği sürece eski Bayern olamaz diye düşündüğümü billiyorum. Ancak bu yazdıklarım biraz da Bayern seviyesi için geçerli diyerek, bir de özellikle gurbetçi arkadaşlar kadar Bayern maçı izlemediğim için ve elbette yeteneklerini de bildiğim için yutkundum, laf arasında yaptığım bir iki yorum dışında sustum.

Şimdi 2-3 maç kötü görününce buradan prim yapmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın ama ben forum ortalamasının Sane'yi cidden olduğundan çok daha büyük gördüğünü düşünüyorum. Bayern'in göndermesine şaşırmak şöyle dursun, geç kalmış bir karar olarak görüyordum açıkçası. Ha bence yine faydalı olacak, Ziyech kadar da bitik falan değil asla bence veya Zaha gibi kritik özellikleri bariz erozyona uğramış biri değil. Daha açılacaktır ancak öyle dünyanın en iyi 5-10 kanat oyuncusundan biri falan muhabbetlerinin son derece yersiz ve gerçeği yansıtmaktan hayli uzak olduğunu peşin kabulllenseniz iyi olur bence.

3 sene şampiyonluk ve yüksek puanlardan sonra biraz gevşeme olur. buna yapacak bir şey yok. idare edecek hoca bir şekilde.
ama biraz önde baskı görünce çıkamıyor olmamız gevşeklik mi yoksa yapısal bir problem mi ben emin değilim
çünkü bu bizde hep vardı.
hoca da ayrı gevşiyor idare edeceğine ama. 2-0 öndeyken çok lazım gibi 67. dakikada orta sahayı boşaltıp icardi alıyor. bu dümdüz rakip zaten kalitesiz atamaz hamlesi.

sonra baskı da yersin, gol de yersin.

Çok büyük çoğunluk Sane'ye çok yüksekti ve iyi zamanda bonservissiz geldi diye nerdeyse hiç ses etmedim amma Sane'nin kötü günlerinin bu maç gibi, iyi günlerinin de sıklıkla çok güzel işler yaptığı atakları bitirememekle veya topu ayağından çıkarmakta gecikmekle ilgili problemlerle dolu olduğunu; ek olarak da aidiyet, ruh ve vücut dili olarak problemli olabileceğine dair yarım ağız söylemlerim olmuştu yeri gelince. Son yıllarda izlediğim Bayern maçlarında benim gördüğüm buydu açıkçası ve hatta son yıllarda Bayern bu kanatlarla oynamakta ısrar ettiği sürece eski Bayern olamaz diye düşündüğümü billiyorum. Ancak bu yazdıklarım biraz da Bayern seviyesi için geçerli diyerek, bir de özellikle gurbetçi arkadaşlar kadar Bayern maçı izlemediğim için ve elbette yeteneklerini de bildiğim için yutkundum, laf arasında yaptığım bir iki yorum dışında sustum.

Şimdi 2-3 maç kötü görününce buradan prim yapmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın ama ben forum ortalamasının Sane'yi cidden olduğundan çok daha büyük gördüğünü düşünüyorum. Bayern'in göndermesine şaşırmak şöyle dursun, geç kalmış bir karar olarak görüyordum açıkçası. Ha bence yine faydalı olacak, Ziyech kadar da bitik falan değil asla bence veya Zaha gibi kritik özellikleri bariz erozyona uğramış biri değil. Daha açılacaktır ancak öyle dünyanın en iyi 5-10 kanat oyuncusundan biri falan muhabbetlerinin son derece yersiz ve gerçeği yansıtmaktan hayli uzak olduğunu peşin kabulllenseniz iyi olur bence.

#yüzdeyüz

bu icardiye soru sorulunca lahmacunu flnda bılmıyor

ne yiyo bu adam kobe eti mi yiyor 150 kg olmuş

Son maçlarda akan oyundan gol atmakta zorlanıyoruz hep duran top açıyor düğümü, net ortasaha takviyesi gerekiyor

hoca da ayrı gevşiyor idare edeceğine ama. 2-0 öndeyken çok lazım gibi 67. dakikada orta sahayı boşaltıp icardi alıyor. bu dümdüz rakip zaten kalitesiz atamaz hamlesi.

sonra baskı da yersin, gol de yersin.
bence icardi değişikliğini icardi küsmesin diye yapıyor biraz da.
takım için dengeler meselesi işte.
taktiksel olduğunu düşünmüyorum çünkü sahadaki oyunla açıklanabilir bir durum değil.

hakan transfer döneminin başından beri gelmek istiyor

osimhen dedin adamı beklettin

şu sürecte hala adama gitmemek mallıktır

sonra fbye gidiyor muhabbeti yapıyorsunuz

adama gram deger vermıyorsunuz
Bu dönem toksik GS taraftarından nefret ettim

Tescillilerden beterler

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takımın en büyük problemleri
orta sahada yaratıcılık
sol stoper
sol kanat

kaleci konusu bunlar kadar ön planda değil, sadece kaleci alırsak ocak ayında bu yazdığım 3 transferin yapılması için taglar açılacak

Takımın sorunu sara sara sara duran top harici oyunda yok top kayıpları vs çok ve hantal kalıyor sara yerine ne yaptiını bilen biri lazım Hakan veya ilkaydan hangisi gelirse oyun yapımız bambaşka seviyeye gider Hakan daha uzun süreli çözüm olur ama İlkay oyun mantığımıza daha uygun

Yahu yok orta saha lazım yok stoper lazım bu takıma hoca lazım hoca bir tane set çizemeyen adama 300 milyonluk kadro verildi oynattığı oyuna bak . Bugün Sane boklanıyor yarın Osimhen boklanacak . Messi Ronaldo gelse 1 hafta sonra onlar da boklanacak. Takımda oyun yok çünkü ya bireysel yetenek ya da duran topla maç kazanıyoruz . Yeter artık ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt