Çok büyük çoğunluk Sane'ye çok yüksekti ve iyi zamanda bonservissiz geldi diye nerdeyse hiç ses etmedim amma Sane'nin kötü günlerinin bu maç gibi, iyi günlerinin de sıklıkla çok güzel işler yaptığı atakları bitirememekle veya topu ayağından çıkarmakta gecikmekle ilgili problemlerle dolu olduğunu; ek olarak da aidiyet, ruh ve vücut dili olarak problemli olabileceğine dair yarım ağız söylemlerim olmuştu yeri gelince. Son yıllarda izlediğim Bayern maçlarında benim gördüğüm buydu açıkçası ve hatta son yıllarda Bayern bu kanatlarla oynamakta ısrar ettiği sürece eski Bayern olamaz diye düşündüğümü billiyorum. Ancak bu yazdıklarım biraz da Bayern seviyesi için geçerli diyerek, bir de özellikle gurbetçi arkadaşlar kadar Bayern maçı izlemediğim için ve elbette yeteneklerini de bildiğim için yutkundum, laf arasında yaptığım bir iki yorum dışında sustum.
Şimdi 2-3 maç kötü görününce buradan prim yapmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın ama ben forum ortalamasının Sane'yi cidden olduğundan çok daha büyük gördüğünü düşünüyorum. Bayern'in göndermesine şaşırmak şöyle dursun, geç kalmış bir karar olarak görüyordum açıkçası. Ha bence yine faydalı olacak, Ziyech kadar da bitik falan değil asla bence veya Zaha gibi kritik özellikleri bariz erozyona uğramış biri değil. Daha açılacaktır ancak öyle dünyanın en iyi 5-10 kanat oyuncusundan biri falan muhabbetlerinin son derece yersiz ve gerçeği yansıtmaktan hayli uzak olduğunu peşin kabulllenseniz iyi olur bence.