Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saranın artist artist paslaşması takımı laubaliliğe itiyor

futbol birazda çevre işi

barışın koştuğunu mücadele ettiğini gören arkadaşlarıda mücadele ediyor

saranın kulağı çekilmediği sürece bu böyle devam edecek gibi

sanede kötüydü ama topçuluğunu bildiğim için şimdilik sallayamayacağım

ki bir husus var bu konuda geçen maç sane iyidi çünki yunusla yakın oynadılar

kafasına göre paslsşacağı birini bulmuştu

kendi keyiflendikce futboluda keyifli oldu

sara ve sallai ile bu uyumu bulamıyor
sallai topu veriyor sonra bekliyor araya koşmuyor halbuki sane bu arapas konusunda worldclass topçu

keyif almadıkcada oynayamıyır

ha 12 milyon alıyorsan tek başınada maç alacaksın kardeş o da başka bir husus

Galatasaray yönetimi bugün fenerbahçeye transfer kıyağı geçerken akşamına alacağı kalecinin fiyatı fenerbahce tarafından arttırılmıştır. Fenerbahçe Galatasaray ı kalecisiz şampiyonlar ligine göndermeye çalışırken ülke puanını hiçe saymış oysa yufka yürekli Galatasaray yönetimi ülke puanını gözeterek fenerbahçe ye kıyak yapmıştır. Hepsinin ötesi hakemler ve federasyon tarafından ittirilen rakibine sol kanat transferi konusunda yardım etmiştir...
Diyecek sözüm yok olan varsa bişey demiyorum

Canım Avrupa için 2 bizim için kalmış 3 gün. Ve tüm dünya biliyor ki kaleci almak zorundasın. Şuan herkes kazığını yağladı bekliyor maalesef.
Bonserviste zaten girdi, girecek kacisin yok.

Singo 30 a geldi yani
Osiden sonra en pahali transfer herif.

Maas/para kazanabilme opsiyonu agir basmali

oyunumuz bir yana rakiplerimiz de çok zor.
fikstürü beğenmiş taraftar ama bence o da kötü mesela.
bir şansımız olacaksa bile son maçlara kalacak bu. 5 maçta 15 alıp garantileme gibi bir ihtimal olmayacağı açık.
bizim son maçlara bakarsak atletico ve man city deve dişi gibi takımlar. monaco deplasmanında onların da kendini son 24'e atma umudu olursa o da inanılmaz zor maç.
bir de koca tarihimizde sadece 7 cl deplasman galibiyeti var.
hatta avrupa liginde de kötüyüz. 2000 yılından beri oradaki karne de rezil.
kabul etmek gerek ki gs avrupa deplasmanlarında inanılmaz kötü bir takım. kolay rakipleri bile yenemiyor ekseriyetle.
şimdi ne değişik olacak da bu işler lehimize gelişecek. benim aklıma bir şey gelmiyor.

Bir de kazanmak zorunda oldukların dışında ekstra puan hedefleyeceğin en kritik maçlardan biri çat ilk maç olarak 20 gün sonraya denk geldi... Hiçbir şeyi oturtamadan, Barış kalsa o bile daha kafayı toparlayamadan, gitse yerine birini alsan bile takımla şöyle dolu dolu bir hafta bile geçirmeden (milli ara yüzünden) çıkacağın bir maça dönüştü... Singo bile ne kadar adapte olabilir meçhul.. Hele bi de milli arada bir iki sakat verirsen seyreyle cümbüşü...

Günay
Singo Sanchez Apo Eren
Torreira Lemina
Sane Sara Yunus
Osi

Jankat, Kaan, Jakobs, Berkan, Zaniolo, Icardi, (Baris) Sallai

Ederson
Semedo Skriniar Oosterwolde Brown
Edson
Bissouma Fred
Nene Duran Kerem

Irfan, djiku, amrabat, irfancan, oguz, talisca, en nesyri

Mert
Taylan paulista Djalo Ridvan
Ndidi Orkun
Rafa
Rashica Abraham Cerny

Juracek, Emirhan, Udokhai, Mario, Toure, Muci

cenk ergün keremı moskovaya göndermek istedi

kerem avrupa icin yanıp tutuşmuyordu bizle 2 maca cıktı 2 gol fln attı gittigi sene

son dk benfica teklifi gelincede kacmak istedi kaptanlıgı falan alınmıştı taraftarlada arası acıldı haluk yüzünden

barış tamamen para için gitmek istiyor, moskova benficadan daha cok para veriyordu bize ve kereme oraya gitmedi ama

Kerem'i 12'ye satmak, Barış'ı bu sene 35'e satmaktan büyük skandal ama yönetim açısından... Kerem'den bonuslarla monuslarla 20m civarı çıkaramamak işbilmezliğin önde gideniydi geçen sene... O yüzden mutlaka biraz da Kerem'in baskısı vardır... Yine de satmamalıydık... 17-18'den aşağı kabul etmemeliydik...

Yarın kesin birseyler olur.Bakalim yarın bu saatlerde burda mi olacağım hala yoksa yasaklı üyelerde mi ? İnşallah bizi mutlu edecek şekilde hareket ederler yoksa ötesi tufan

"Fenerle tranafer yarisini koruklemeyiz, fiyatimiz bu . Veriyorsaniz verin" diyerek Sane transferini ovmemisler miydi?

Kalkin masadan direkt. Ne halt yerlerse yesinler.

Gec kalmisligin bedelini de lammens alarak odeyin, hakan + u23 os ya da kanat oyuncu alin bitirin.

Bunu yapsalaar bile sinirim ve antipatim azalmayacak yonetime.

Cl fiksturu kafalarina girecekken taraftari kerem, fener, transfer, kotu futbol ile manyak ettiniz
Cambaza bak oynuyorlar. Tamamen ilgiyi farklı bir tarafa çekiyorlar işte amaç transfer yapmak olsaydı 50 tane adamı alıp gelirleri akıllarında kaleci transferi yoktu %100 Günayla başlayıp Günayla geçiştirmek vardı.

Seneye de free çıkan edersonu getireceğiz diye satacaklardı tahminen. Şu maçta yenilen 3 gol bildiğin tutuşturdu herifleri ş.ligi için eyvah çektik bildiğin. Sadece lig ve a.ligi olsa günayla devam edip o 1 yabancıyı dahi alacaklarını düşünmüyordum.
Ben edersin için 1.5 ay önce teklif yapıp arazi olduğumuzu düşünüyorum kamiller bizim peşinde olduğumuzu falan sanıyor.

yusufu falan 1 milyon maaş alıyor diye oynatmıyordur bu. Demirbayı da 1 milyon maaşı var diye göndermiştir muhtmelen.
1-2 güne berkan da gider 500 bin diye maaş mı olur olm.

Ztk hariç güvenmem açıkçası. Zaten sıra da gelmez ona (inşallah). Stoper bölgesi oldukça zengin şu an. Sağ bekte de Singo Sallai götürür.
Ben de ilk 11 oynasın demiyorum ama geniş kadroda bulunmasında da hiçbir beis görmüyorum. Özellikle altyapıdan yetişen oyuncu meselesi kendisinin kesin kalması gerektiğine inandırıyor beni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt