Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 gün kaldı bunlar daha kaleci alacak

Orta saha, stoper Allah’a emanet

Yönetim bu takımın Şampiyonlar Ligi kurasının ya farkında değil ya da şoktalar

Tabi fenerin ve Kerem’in Avrupa’da önünü açmak gibi daha önemli işleri var

Dun gece pek uzun olmamis heralde. Baskan uyukladi sanirim toplantida .

Bugunde pazar -aile kahvaltilari derken pazartesi haftabasi kriz geciririz burada

Bu takıma acil cilingir şart oğlu şart.Herseyden önce.İlk transfer 10 numara olmalıydı ama yönetim Show'a kaçtı Saneyi aldi.Mertens i bulmaliydik.2 gün kaldı ve hala yok.Eger almazsak hicbirsey tam olmayacak.Nokta.

Bu saatten sonra yeni isimler üzerinde çalışamazsın, zaman yok. Var olan adaylara yapılan teklifler güncellenecektir. Olursa olur, olmazsa nanay.

Takımın seviyesinde olan genc bulunmazmis 20 iq olmayanlar öneri sunanlara oyle diyor. Bakmaya usendiklerinden ya da bilmediklerinden degil

Bu takıma 10 numara lazım dediğimizde bazı arkadaşlar kimin yerine oynatacağız oynatacak yer yok gibi boş boş yorumlar yapıyordu. İyice anlaşılmıştır herhalde.

Son düzenleme:
Fener hakan'i da almaya calisir. Milli takim tayfa ve yabanci kurali gundemi banko geliyor 3 4 ay sonra

Bu gundem islerini ilk hakan muhabbetlerinden itibaren yazan 3 5 kisiyiz 2 aydir.

Son düzenleme:
Benim anlamadığım Yusuf Demir nasil kadroda kaldı gecen sene denendi bir varlık gösteremedi gösterebilecek gibi de durmuyor çeşke gösterse ama olmuyor neden yabancı kontenjanı işgal ettiriyorlar anlamıyorum.

ne oldugu belli olmayan singoya okadar para akitacagimiza cekseydik donnarumayi olur biterdi.
kaleci, stoper, gercek bir sag bek ve bir orta saha lazimdi. eline yüzüne bulastirdi yönetim, üstünede barisi kaptirdilar.
bariz bir sekilde güc kayip ettik!

Kaleci elzemken hala orta saha diye diretenler var. Abicim bakın Günay ile bu sezona başlanamaz. Son üç sezonda toplasam 30 maça çıkmış kalecinin performansına güvenilip sezona başlanmaz!

Hala yok orta saha daha önemli, yok bilmem ne.. Saçmalamayan yahu yeter. Yönetim ayrı saçmalıyor, taraftarı ayrı saçmalıyor. Yıllardır as takım kaleciliği yapmamış, 34 yaşında toplasan 4-5 sene as kalecilik yapmış o da Anadolu kulübesi seviyesinde yapmış adama kimse kale emanet etmez.

Sezon ortası saçma sapan goller yedi, ne yapacaksın? Hadi her şeyi geçtim güvendin emanet ettin ve hiç saçmalamadı ki mümkün değil ama hadi saçmalamadı. Uzun süredir doğru dürüst maça çıkmamış bir adam. Uzun maratonda sakatlandı, kim geçecek kaleye Jankat mı? O mu götürecek ocak ayına kadar.

ne oldugu belli olmayan singoya okadar para akitacagimiza cekseydik donnarumayi olur biterdi.
kaleci, stoper, gercek bir sag bek ve bir orta saha lazimdi. eline yüzüne bulastirdi yönetim, üstünede barisi kaptirdilar.
bariz bir sekilde güc kayip ettik!
Maliyetinden bağımsız konuşuyorum bence Singo transferi yanlış değil Monaco taraftarı da bunu doğruluyor yaş olarak da iyi durumda.Donnaruma bize gelmek istese bence alacak para da var kaleci transferi için 20 milyon euro para olduğunu düşünüyorum ama kime verecekler görecez.30-35 Galatasaray isterse verir bence.

Kusra bakmayin bu arada trabzon seni kucaga alir ugurcan icin. Baskanin da aklina yatar kesin trabzon taksit yapar eder diye.. satamazsinda , 6 sene mecbur kaliriz.

U23 lemmans + hakan + ilkay + u23 kanat/ortasaha

Cuesta jelert gidisleri icinde totalde 6 KAP izlememiz lazim.

Olabilitesi %1.7 falan

24 saat icinde

orta saha
kaleci
2 tane u23 transferi

olur mu

Osi ve Singo ya 100m para harcayabildiğimiz yerde kaleci-orta saha için de en az 30-40m bonservis ayıracaksın seve seve.
Eğer böyle bir bütçe oluşturulmamışsa Osimhen e yapılan yatırıma ve cl de bize yazık olacak.
Son dakikalarda geçen sezonki gibi piyango vurursa belki kurtarırız. İşimiz çok zor.

İlk gündem beri çizgim;

dursun özbek İSTİFA!

Yinetiminden erden timur varken bile istemedim!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt