- 4 Ağustos 2009
- 84.287
- 63.126
- 5.093
Rahatsizsin sen ya. Git bunlari hocana soyle bulmayan o.Takımın seviyesinde olan genc bulunmazmis 20 iq olmayanlar öneri sunanlara oyle diyor. Bakmaya usendiklerinden ya da bilmediklerinden degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahatsizsin sen ya. Git bunlari hocana soyle bulmayan o.Takımın seviyesinde olan genc bulunmazmis 20 iq olmayanlar öneri sunanlara oyle diyor. Bakmaya usendiklerinden ya da bilmediklerinden degil
iyi oyuncu olabilir, sol stopere ihtiyac vardi adam solda oynamiyor, teknik acidan ve hiz acidan yetersiz olan adami sag bek oynatma lüksümüz yok bizim. 3lü gibi sacma bir sistemede gecikmesi taraftari degilim.Maliyetinden bağımsız konuşuyorum bence Singo transferi yanlış değil Monaco taraftarı da bunu doğruluyor yaş olarak da iyi durumda.Donnaruma bize gelmek istese bence alacak para da var kaleci transferi için 20 milyon euro para olduğunu düşünüyorum ama kime verecekler görecez.30-35 Galatasaray isterse verir bence.
Umarim alir. Saka degil. O yuskek maastan kurtuluruz ve donnaruma fantazisi biter, yonetim nihayet coktan yapmasi gerekeni "erkenden" yapar.(Yani sali gununu beklemeden)Fener bugun edersonu aldın da ortalık hareketlensin
Farketmez ki. Bu sefer lammense 25 bonservis + adam gelmek istemedigi icin min. 3m euro maas vereceksin. Ve icin rahat etmeyecek çünkü adamdan ne çıkacağını bilmiyorsun.Umarim alir. Saka degil. O yuskek maastan kurtuluruz ve donnarumanfantazisi biter ve yonetim nihayet coktan yapmasi gerekeni erkenden yapar.
Fiyat arttirirsak , o tufaya dusersek yonetim bi halt halledemeyecegini kanitlamis olur.
Mayis seciminde de taraftar bunlari asla unutmamali
ne oldugu belli olmayan singoya okadar para akitacagimiza cekseydik donnarumayi olur biterdi.
kaleci, stoper, gercek bir sag bek ve bir orta saha lazimdi. eline yüzüne bulastirdi yönetim, üstünede barisi kaptirdilar.
bariz bir sekilde güc kayip ettik!
2.5 tan fazla olacagini dusunmuyorum, herif 500 600k mi ne aliyor, zaten girdi hem bonservis hem maas.Farketmez ki. Bu sefer lammense 25 bonservis + adam gelmek istemedigi icin min. 3m euro maas vereceksin. Ve icin rahat etmeyecek çünkü adamdan ne çıkacağını bilmiyorsun.
Sıçıp batırdılar artik ne yaparlarsa yapsınlar.
1 gram anlamıyorum konuşmaya da çekiniyorum artık.Yav bu kadar eksik varken 30 milyon singoya vermenin mantığı neydi
Ederson icin bence CL faktor degil, adam kazandi orayi. Dusuk maasi oldugu icin para birinci onceligi olacaktir.An itibariyle tam olarak ''Diagne'' modeli bir transfer çıkmasına girdik. Lammens belirsiz, Edersona fener müdahil oldu. Bence Ugurcani da yoklarlar ama 25 ister TS en az. En iyi ihtimalle Ederson CL için FB yi reddeder ve yine bize gelir. Başka türlü bu girdaptan zararlı çıkacağız
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi