Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maliyetinden bağımsız konuşuyorum bence Singo transferi yanlış değil Monaco taraftarı da bunu doğruluyor yaş olarak da iyi durumda.Donnaruma bize gelmek istese bence alacak para da var kaleci transferi için 20 milyon euro para olduğunu düşünüyorum ama kime verecekler görecez.30-35 Galatasaray isterse verir bence.
iyi oyuncu olabilir, sol stopere ihtiyac vardi adam solda oynamiyor, teknik acidan ve hiz acidan yetersiz olan adami sag bek oynatma lüksümüz yok bizim. 3lü gibi sacma bir sistemede gecikmesi taraftari degilim.

Fener bugun edersonu aldın da ortalık hareketlensin
Umarim alir. Saka degil. O yuskek maastan kurtuluruz ve donnaruma fantazisi biter, yonetim nihayet coktan yapmasi gerekeni "erkenden" yapar.(Yani sali gununu beklemeden)

Fiyat arttirirsak , o tufaya dusersek yonetim bi halt halledemeyecegini kanitlamis olur.

Mayis seciminde de taraftar bunlari asla unutmamali

Fb ile yarıştığımız kim varsa hayal kırıklığına uğrattı, Zaha dedik sonuç ortada şimdide Sane sorunu, o yüzden Ederson için fb devreye girmiş falan filan, bırakın gitsin alsın fb, dünyada başka kaleci mi yok onuda anlamadım.

Sezon başı yapacağımız en önemli 3 hamle vardı. Mertens ve Muslera yerine 2 transfer ve Sağbek. Şuan geldiğimiz noktada birtek Sağbek alındı.
Üstelik Barış gitti Sane geldi ordada zayıfladık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarim alir. Saka degil. O yuskek maastan kurtuluruz ve donnarumanfantazisi biter ve yonetim nihayet coktan yapmasi gerekeni erkenden yapar.

Fiyat arttirirsak , o tufaya dusersek yonetim bi halt halledemeyecegini kanitlamis olur.

Mayis seciminde de taraftar bunlari asla unutmamali
Farketmez ki. Bu sefer lammense 25 bonservis + adam gelmek istemedigi icin min. 3m euro maas vereceksin. Ve icin rahat etmeyecek çünkü adamdan ne çıkacağını bilmiyorsun.

Sıçıp batırdılar artik ne yaparlarsa yapsınlar.

ne oldugu belli olmayan singoya okadar para akitacagimiza cekseydik donnarumayi olur biterdi.
kaleci, stoper, gercek bir sag bek ve bir orta saha lazimdi. eline yüzüne bulastirdi yönetim, üstünede barisi kaptirdilar.
bariz bir sekilde güc kayip ettik!

Donnarumma hiç bir teklif alamazsa bize gelecektir. İlk 5 tercihte yokuzdur.

Bu arada bazı ünlü medya trolleri ortalığı kızıştırmak, taraftarı gaza getirip yönetime hata yaptırmak için çabalıyor bunu yemeyin.

Bir plan varsa eyvallah zaten, ama plan yoksa da birini almamak panikle adam almaktan iyidir, şimdiye kadar panik transferlerinden 1 tane bile tutan olmadı.

O yüzden baskı yapmak yerine 2 gün bekleyip sonrasında toplu dalmak lazım. Diyeceksiniz ki iş işten geçecek, iş işten zaten geçti bundan sonra yapılacak baskı kulübe zarar yazar. Gidp Cuesta, Jelert, Aurier tarzı bir hamle yaparlar.

Farketmez ki. Bu sefer lammense 25 bonservis + adam gelmek istemedigi icin min. 3m euro maas vereceksin. Ve icin rahat etmeyecek çünkü adamdan ne çıkacağını bilmiyorsun.

Sıçıp batırdılar artik ne yaparlarsa yapsınlar.
2.5 tan fazla olacagini dusunmuyorum, herif 500 600k mi ne aliyor, zaten girdi hem bonservis hem maas.

Bu cocuk tutarsa kafan rahat eder, tutmazsa da diger isimlere gore elinden cikarabilirsin. Diger hepsinin maaslari 4-5 + yani, oda ugurcan adi gecti diye, yabanci olanlar 8-10+

An itibariyle tam olarak ''Diagne'' modeli bir transfer çıkmasına girdik. Lammens belirsiz, Edersona fener müdahil oldu. Bence Ugurcani da yoklarlar ama 25 ister TS en az. En iyi ihtimalle Ederson CL için FB yi reddeder ve yine bize gelir. Başka türlü bu girdaptan zararlı çıkacağız

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Plan,program,proje yok transfer taktiğimiz kim denk gelirse fırsat transferiydi

Şimdi geldik son 2 gün panik havası dün başladı bundan sonra menajer önerileri ile panik transferi sezonu açılmıştır

Son gün yeni cuestalar,frankowskiler getirilmeye çalışılacak, bence hiç yapmasınlar daha iyi zira yarım sezon sonra satarken göbeğimiz çatlıyor, haybeye para savuruyoruz

Baştan kabullenelim Avrupa da hedefimiz yok, ligi de bu eldeki kadroyla bi zahmet kazansın Okan Buruk

Ben her ihtimali düşünüyorum. Yönetim çaresiz kalıp ayağı iyi diye Onana da indirebilir bu saatten sonra. Bence en güçlü adaylar arasına Onana da girdi. Zaten Okan dün City ve Manu dedi konuşmasında.

An itibariyle tam olarak ''Diagne'' modeli bir transfer çıkmasına girdik. Lammens belirsiz, Edersona fener müdahil oldu. Bence Ugurcani da yoklarlar ama 25 ister TS en az. En iyi ihtimalle Ederson CL için FB yi reddeder ve yine bize gelir. Başka türlü bu girdaptan zararlı çıkacağız

Ederson icin bence CL faktor degil, adam kazandi orayi. Dusuk maasi oldugu icin para birinci onceligi olacaktir.

Pazarlık yaptığımız kaleciler başka takımlara gidebilir, Barış Alper son dakikada ayrılabilir, orta saha eksikliği can sıkıyor, stoper rotasyonu da Şampiyonlar Ligi için yetersiz.
Bu eksikleri tamamlamak için yalnızca iki günümüz var.

Okan Buruk yine şapkadan tavşan çıkartmak zorunda kalabilir ama avrupada başarı zor.

Edersonuna sıçaydim arkadaş yaaa 10 milyon maaşlı adam bulamayinca kaşıntı tutuyor bizimkileri. Gidip alsaydın berke merke taş gibi oynardı. La biz kimiz gelene geçene 10 15 veriyoz vallahi aklım almıyor. 23 yas altı millli takimlarin birinden bi kaleci kiralayıp alıp gelin çok bi top oynuyomusuz gibi hayvan gibi para harcandı bi bok gördüğümüz yok sahada.

Fenerbahçe olsaydı hem İlkay hemde hakanı alırdı
Ben bizdeki bu inadı anlamadım iki oyuncu sene başında gelmeye sıcak bakıyordu
Bu iki oyuncuyu alır sonra u23 sınırında fırsatlar kollanırdı
Kendi kendimize işi ne kadar zor hale getirdik
Kaleci,stoper,ortasaha lazım
Barış sürecinizde rezil yönettiler

Fener edersonu alir ,kocun cok isine gelir TD siz kadrosuna secim paralari dokmek

City donnayi baglar 10 saniyede, hatta herif manchesterda otelde bile bekliyor olabilir yani sasirmam hic.

United icin lammens alternatifleri yaziyorlar, biri Martinez... Biz united ile bu iki ismi paylasacagiz benim beklentim.(Onlar hala Onana'dan cikacak)
-------
Okan buruk bence dun soylediklerinde cok ince yonetime tepkisi aciga cikti. Memnun olmadigi acik. Bu hususta da haklidir cunku agustos ayi boyu uyudu yonetim.

Şu dakikadan sonra menajerlere sarılıp transfer yapan haindir

Olacak senaryo belli Güney Amerika’dan 0 iq bir kaleci üstüne Okan Buruk un bir sezonda 5 maç bile oynatmayacağı vitaminsiz 20 yaşında bir stoper, barış giderse sallai benzeri 5 katı maaş verilerek et mi balık mı belli olmayan bir kanat

Orta saha konusuna hiç girmiyorum onu zaten Okan Buruk istemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt