Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyorduk böyle olacagini da iste enayiligimizden belki yaparlar diye bekledik.Bu saatten sonra bir cacik olmaz.Hoca da halen basta orta saha olmak uzere o lazim degil,bu lazim degil diyorsa paşa gonlu bilir.Ama herhangi bir mactan sonra söyle eksiktik,boyle yorgunduk vs ağlamalarini duymayalim artik gına geldi ne haliniz varsa görün

Haluk Yürekli:”Galatasaray’ın orta saha için bir çalışması yok.”

mertens gitti,dbay gitti

sakatliga acik lemina ya bisey olursa oynarsin berkanla artik

kadro planlamasini beceremedin,bi türlü öğrenemedin
Yarım saat sonra da Galatasaray orta saha için çalışmalara başladı dedi.

Ben City’nin Donna’yı alacağını düşünmüyorum. Alırsa Pep istifa eder.

Abi Pep en son ne zaman ayağı düzgün olmayan bir kaleci ile çalıştı? Hiç.

Hatta sırf ayak sevdası yüzünden İngiltere milli takım kalecisini gönderip Bravo gibi kalecilik meziyetleri olmayan birini bile getirdi.

Donna’yı alacağına Günay’ı, Onana’yı alır daha iyi

Biliyorduk böyle olacagini da iste enayiligimizden belki yaparlar diye bekledik.Bu saatten sonra bir cacik olmaz.Hoca da halen basta orta saha olmak uzere o lazim degil,bu lazim degil diyorsa paşa gonlu bilir.Ama herhangi bir mactan sonra söyle eksiktik,boyle yorgunduk vs ağlamalarini duymayalim artik gına geldi ne haliniz varsa görün
Hoca tarz olarak medya önünce çözmeyi sevmiyor böyle şeyleri ortasaha da sol stoper de istediğine %100 eminim.

Ben City’nin Donna’yı alacağını düşünmüyorum. Alırsa Pep istifa eder.

Abi Pep en son ne zaman ayağı düzgün olmayan bir kaleci ile çalıştı? Hiç.

Hatta sırf ayak sevdası yüzünden İngiltere milli takım kalecisini gönderip Bravo gibi kalecilik meziyetleri olmayan birini bile getirdi.

Donna’yı alacağına Günay’ı, Onana’yı alır daha iyi
26 yasinda donnayi banko alirlar. Kim hayir der.

Ama trafford ile sureci nasil yonetir muamma.

dün maçta orta sahalarımızın çok üst üste bindiğini bir tek ben mi düşünüyorum

sara lemina torreira hem hücumda hem savunmada sol kanada yakın dip dibe oynadılar gibi hissettim
Cok daginiklardi. İlk yarida sara geri durdu torreire ve lemina ileri cikti.

İkinci yari lemina cikinca tamamen corba oldu. (sakatlik degil ama o gibi nedenle cikmis sanirim)

Saraya o kadar laf ediliyor, sanki adam mustafa sarp yani. Bazi seyleri hala yapamiyir ona katiliyorum ama bir duzen yok, dun ortasaha yuzunden kanatlar islemedi. Kimse ekstra kosu gostermedi. Sane top aliyor , osi disinda hareketli olan yoktu gibi bir suru dert vardi dun bence

Barisin denklemden cikmasi cok belli etti bu defolari

Bu okan'ın orta saha istemiyor haberleri aklım hayalim almıyor bu adamı.

Ya kardeşim her sene rezil olmaktan bıkmadın mı ya, lemina'yı bile taraftar zoruyla aldınız. Bu ne sanıyo ben anlamıyorum torreira - sara ile sezon mu biter ?

Yönetim kadar bu okanın inadı bizi bitirecek, bu sezon yine anamızın liginde rize'yi filan geçeriz işte mutlu olur.

Frankfurt deplasmanında dk 80 2-0 önde ol oyuna kaani sok o mac 2-2 biter. Adam hareket edemiyor. Bu hocanın orta saha bağnazlıgı nedir arkadas hayretler içindeyim.
Kaan da Berkan da topcu degil , resmen yedeklerde orta saha oyuncumuz yok 60 mac Torreira ve Lemina oynuyacak (Sara sahada gezdigi icin onu katmiyorum)

Takıma şuan beyin /maestro/oyun kurucu şart oğlu şart .2 günde bu hallolmak zorunda.Kalede olmazsa olmaz ama bir derece.Kesinlikle 10 numara gelmeden tahta kapanmamali.Cok zorlanırız çok.
Aslında bu iş aylar öncesinden bitmeliydi ama yöneticilerimiz Saneyi cok daha elzem gördüler sagolsunlar.

Frankfurt deplasmanında dk 80 2-0 önde ol oyuna kaani sok o mac 2-2 biter. Adam hareket edemiyor. Bu hocanın orta saha bağnazlıgı nedir arkadas hayretler içindeyim.
Herifte orta saha düşmanlığı var.

Lemina'yı zar zor aldı, bıktım artık bu adamın sadece lig odaklı anlayışından.

dün maçta orta sahalarımızın çok üst üste bindiğini bir tek ben mi düşünüyorum

sara lemina torreira hem hücumda hem savunmada sol kanada yakın dip dibe oynadılar gibi hissettim
Bunun sebebi biraz kader.

Leminayı evdeki maçlarda yedek bırakıp deplasmanda oynatman gerekiyor. Lemina Kayseri maçında sakatlık yüzünden oynamayınca Kayseri’de ordan bizi zorlayınca direkt bu hafta 11 başladı.

Halbuki geçen hafta 11 başlasa bu hafta oynayamasa o kadar sıkıntı olmayacaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt