Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 3.558
- 4.532
- 1.913
Her sene bir sporting forveti kapışılıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarım saat sonra da Galatasaray orta saha için çalışmalara başladı dedi.Haluk Yürekli:”Galatasaray’ın orta saha için bir çalışması yok.”
mertens gitti,dbay gitti
sakatliga acik lemina ya bisey olursa oynarsin berkanla artik
kadro planlamasini beceremedin,bi türlü öğrenemedin
Hoca tarz olarak medya önünce çözmeyi sevmiyor böyle şeyleri ortasaha da sol stoper de istediğine %100 eminim.Biliyorduk böyle olacagini da iste enayiligimizden belki yaparlar diye bekledik.Bu saatten sonra bir cacik olmaz.Hoca da halen basta orta saha olmak uzere o lazim degil,bu lazim degil diyorsa paşa gonlu bilir.Ama herhangi bir mactan sonra söyle eksiktik,boyle yorgunduk vs ağlamalarini duymayalim artik gına geldi ne haliniz varsa görün
26 yasinda donnayi banko alirlar. Kim hayir der.Ben City’nin Donna’yı alacağını düşünmüyorum. Alırsa Pep istifa eder.
Abi Pep en son ne zaman ayağı düzgün olmayan bir kaleci ile çalıştı? Hiç.
Hatta sırf ayak sevdası yüzünden İngiltere milli takım kalecisini gönderip Bravo gibi kalecilik meziyetleri olmayan birini bile getirdi.
Donna’yı alacağına Günay’ı, Onana’yı alır daha iyi
Böyle maçlarda 3ünden biri fazladün maçta orta sahalarımızın çok üst üste bindiğini bir tek ben mi düşünüyorum
sara lemina torreira hem hücumda hem savunmada sol kanada yakın dip dibe oynadılar gibi hissettim
ugurcani ister misin26 yasinda donnayi banko alirlar. Kim hayir der.
Ama trafford ile sureci nasil yonetir muamma.
Cok daginiklardi. İlk yarida sara geri durdu torreire ve lemina ileri cikti.dün maçta orta sahalarımızın çok üst üste bindiğini bir tek ben mi düşünüyorum
sara lemina torreira hem hücumda hem savunmada sol kanada yakın dip dibe oynadılar gibi hissettim
Kaan da Berkan da topcu degil , resmen yedeklerde orta saha oyuncumuz yok 60 mac Torreira ve Lemina oynuyacak (Sara sahada gezdigi icin onu katmiyorum)Frankfurt deplasmanında dk 80 2-0 önde ol oyuna kaani sok o mac 2-2 biter. Adam hareket edemiyor. Bu hocanın orta saha bağnazlıgı nedir arkadas hayretler içindeyim.
Herifte orta saha düşmanlığı var.Frankfurt deplasmanında dk 80 2-0 önde ol oyuna kaani sok o mac 2-2 biter. Adam hareket edemiyor. Bu hocanın orta saha bağnazlıgı nedir arkadas hayretler içindeyim.
Bunun sebebi biraz kader.dün maçta orta sahalarımızın çok üst üste bindiğini bir tek ben mi düşünüyorum