Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence biz çok abartiliyoruz.
Bence buna biz de kapiliyoruz ister istemez.Sonucta bir lig oynuyoruz ve sampiyon olmak istiyoruz her sene.Asla kucumsemiyorum keske her sene biz sampiyon olsak.Bizden baska kimse sampiyon olamasin.Ama iste bu ligi kazanirken yendigimiz takimlarin ve oynadigimiz futbolun avrupada bir karsiligi yok malesef.

Anca avrupada dönemin kapanmasına 2-3 saat kaldıktan sonra hareketlenir bizim durum.

Bugünde bir şey çıkmaz yani

İte kaka bir kaleci alıp transferi kapatırız. Boş beklentilere girmeyelim.

Bir de bissoumaya girip vazgeçip, orta saha için çalışmamızın olmaması ironik bir durum. Abv
Bissouma ya planli gittigimizi sanmiyorum bu arada. Menajeri fener mener derken , bizim kapiyi da calmistir.

Burada nzonzi, huseyin cimsir muamelesi yapılan onyedika 30m euroya frankfurta gidiyor. Iyi bari rakibimiz gucsuzlesiyor.

Apokerim ile olmayacağı besbelli ama hoca daha onu degistiremiyor bile. Sol stoper alinmayacaksa en azından Leminayi orada deneyebilir zaten dünde gormussunuzdur apo gitmiş sol kanatta takılıyordu Lemina onun bölgesindeydi. Orta sahaya da Hakan ve İlkay takviyesi şart.

Burada nzonzi, huseyin cimsir muamelesi yapılan onyedika 30m euroya frankfurta gidiyor. Iyi bari rakibimiz gucsuzlesiyor.
Problemli yaziyordu transfer sureci, bitirmisler mi?

Rakibimiz pres yapan takim, ortasaha cekiyor uzerine. Hos olmayacak ilk mac ya, cok karamsarliga burundum , 2 gun once hala pozitiftim

Muhtemelen BB cikisi yapacak onlarda (kolpa degilse) adam postalamak icinde epey para harcayacaklar. Mou kovmak gibi.

Ederson + bissouma alirlarsa 5 sayfa fener guzellenir burada da. Ama bunlarin alayi plansiz, hocasiz takima Secim hamleleri...hepsi..taraftar ne diye bagiriyorsa o yani.

Gun gelip kotu sonuc aldiklarinda su yazilacak "hocasi olmayan takima transfer doldurdun, adam eldekiyle oynadi" falan filan.

Biz agustos ayini tamamen cope attik, lazio macindaki roportajlar tripler yuzunden hedefim yonetimden baska yere sasmayacak.
O fall denen çocuğu saymadığım halde bile 16 yabancıları var. Satabildikleri/kiraya verdikleri tek bir isim yokken nasıl limit üstü transfer yapabiliyorlar da biz elimiz kolumuz bağlı biri gitsin diye bekliyoruz?

O fall denen çocuğu saymadığım halde bile 16 yabancıları var. Satabildikleri/kiraya verdikleri tek bir isim yokken nasıl limit üstü transfer yapabiliyorlar da biz elimiz kolumuz bağlı biri gitsin diye bekliyoruz?
Kac tane var,kimler var diye hatirlamiyorum ama haberini gordugum bir tek stoper carlos var.

Gerisini feshedecekler heralde torba torba para verip

Ben bizim tripleri anlamiyorum hic, alip sonra elde patlar isinden mi cekiniyorlar ,anlamadim ki

Bence biz çok abartiliyoruz.
Kesinlikle. 2-3 maç kazanınca ve doğru düzgün rekabet olmayınca sanki şampiyonlar liginde namağlup ilerliyormuş gibi bir havaya bürünüyoruz sonra götümüze baka baka geri geliyoruz. Bu takım aklını başına almazsa CLyi geçtim ligde de şampiyon olamaz.

transfer bitmek üzere hala haber bile yok belki de kapattık transferi haberimiz yok

United sayfalarida kaleci isinde delirmis halde

Martinez yaziliyor onlarda deli gibi bu sabah

Tek ihtiyacimiz olsa hala sabirli olabilirdim , deadline day modunda.

Ama minimum 3 hamle lazim. İnanilmaz bir sey

Diego carlos livakovic duruyorken laf olsun diye teklif veren komik camiayı ciddiye almaya gerek yok

gazeteler donnarumma basmış ho

Bugün gelen ve gidenler hakkında net haberler çıkmazsa (görüşüyorlar vs değil, anlaştı, uçağa bindi şeklinde) çok büyük ihtimal kaleci bile alamadan kapatacağız

velhasıl bi ton para harcanıp 3 mevkinin net eksik kaldığı, diğer mevkilerin de alternatifinin olmadığı bir transfer dönemi geride kalmak üzere. Bunu anca bu ekip yapardı zaten. Okana hiç değinmiyorum bi kere çünkü futbolun temeli olan orta saha ile sorunu var adamın zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt