Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 büyük ligde yarın akşam tsi 19 da kapanıyor transfer, la liga tsi 23.00 da

Yarın gece elde kalanlara 24 saat içinde sözleşme imzalatmak için koştururuz diyeceğimde sadece kaleci alınacak gibi duruyor

valla bir tek bizde bu nazları geçiyor herhalde

sanenin bayern ve cityde kariyerinin yarısı sol kanat

yunusa lafım yok istisna 5-10 maç dışında hep sağda
Hep ikili üçlü kapattılar sağda Sane'yi dün. Oradan çıkamadı tamam ama cezayı kesmek için topu hızlıca boş alana dolaştıramadık, öyle olunca hep yerleşik savunmaya hücum ettik. Üstelik önde basıp dönüp yerleşme fırsatı buldular, o kadar ağırdık dün.

Sol Sane sağ Yunus'a dönse belki daha rahat olurdu, ben kaçırmadıysam yapmadı hoca bunu.

Sane'de bariz küçümseme var, silkelenmesi lazım, kendine gelir diye umuyorum.

Barış Alperle kerem de mutsuz gibi
IMG-20250831-WA0001.webp

Bence biz çok abartiliyoruz.
Biz abartılmıyoruz bence de. Çünkü bir çok mevkide dünyanın sayılı oyuncuları var elinde. Ama başlarında sadece Galatasarayı düşünen bir hoca yok. Berkanın Kaanın gönlü kırılmasın diye transfer yaptırmayan bir hoca ve hoca istemedi diye transfer yapmayan bir yönetim var.

Sanchez, Torreira, Sane, Osimhen gibi topçular dünyada kaç takımda var?

Sadece 3-4 ekleme yapacaktın -Singoyu yaparak bir eksiği yaptın- ve zaten kalan 3 oyuncu da belliydi;

Senne Lamens, Bissouma, Akanji… Hadi akanji olmuyor, muadili olmazsa da bizi götürebilecek bir alternatif sol stoper bulmak zor değildi.

Haa bunlar alınsa dahi başarı gelir miydi ŞLde, dersen; yine gelmez.
Young Boys, Bjk süper kupa final maçı Bjk ikinci yarı lig maçı hep orta sahamızın önemini bize gösterdiği halde;
Hocamız dün Rize maçında Leminayı çıkartıp 1 aydır antrenman yaptığı halde bırak kilo vermeyi kilo alan adamı sahaya sürdü. Ben bu adama nasıl güveneyim? Bunun bir izahı yok ki. Bunun en az 3-4 maçta denedik, felaket olduğunu gördük, daha neyin denemesini yapıyorsun?

Kaleci süreci her zamanki gibi rezil yönetildi.

Orta saha yok, kanat rotasyonu eksik, 3. Forvet yok, sol stoper rotasyonu bir kişiden oluşuyor. Hoca da hiç ağlamasın eksiğimiz var diye CL maclarinda 3 kişilik orta saha rotasyonu, tek kişilik sol stoper rotasyonu, biri bir yıldır top oynamamış 2 forvetle sezonu açmaya ok isen çaresini de bulacaksın gerekince çünkü bunlar bariz eksikliklerdi sen ne yaptın çalışılıyor, ediliyor hadi buyur o zaman.

Hayatındaki en kötü huyun ne deseler Galatasarayi çok kafaya takmak derim. Saat olmuş kaç Barış n'olacak kaleci kim? gelir mi göt gibi kalır miyiz vs vs diye diye hala uyuyamadım. Milyonları cukkalayanlar osura osura uyuyordur yüksek ihtimal. Bu futbol sektörünün içinde olmuş olsaydım büyük ihtimalle ya bir iki topçu ya da yönetici döverdim ya da heyecandan sahada ölerek tarihe geçerdim.

Yıllardır şu huyumu atlatamadim. Galatasaray kötü gitsin evde cenaze havası oluyor. Nasıl düzelecek yav bu durum fikri olan var mı arkadaşlar
Sorma ya bende dönem dönem böyle oluyorum. Son 2 günde 30 saatin üzerinde ekrana bakmışımdır. Düzensiz uyku yaşadığımda böyle gereksiz kendimi yorduğumda biraz da psikolojik olarak kalktığımdan beri ara ara başım dönüyor.

Bunun çaresi hem yok hem var. S.E. olgunluğu geliyor böyle anlamsızca. Birde 2-3 gün dijitalden uzaklaşınca bir alışkanlık geliyor.
Bizim gibi sürekli pc başına alışkanlık etmiş olanlarda bu bağımlılık daha fazla oluyor.

Ben sırf bunu aşmak için forum şifremi random yaptım çıkış yaptım ve sildim tüm kayıtlı şifreyi. Bir de engel bastım tüm cihazlardan 5 gün kadar giremedim foruma.
Son 10 yılımın en güzel 5 günüydü diyebilirim :asd: :asd:
Transfer dönemi bitince kendine bir hobi edin seni kendine bağlama konusunda zorunlu yapsın.

Yavaş yavaş normalleşiyor insan, sonrası sana kalmış.
3-5 gün uzak kal sonra gelir.

Onyedika' yı alalım isterdim doğrusu. Hoca gibi taraftarda da DM allerjisi var; Lemina' yı isteyen çoğu kişi bile 8 numara olarak, Torreira' nın önüne konumlandırıyordu kafasında. Ki Onyedika, mevkisine göre gayet de iyi tekniğe, pas ve dripling yeteneğine sahip bir futbolcu.

''İcardi-Osimhen çift forvet oynasın, kanatlar Yunus-Sane, merkez ikiliden biri de mutlaka ofansif bir oyuncu olsun''...Futbol gerçeklerinden bu denli uzak bir anlayışa sahip kişilerin çokluğunu hayretle gözlemliyorum. Hiçbir defans hattının altından kalkamayacağı bir yük bindirmeye doğru gider iş. ''Nasıl olsa canavar gibi Singo' yu aldık'' diyenler çıkacaktır...

ilkay gelince osimhen'de rahatlayacak kanatlar daha çok işler hale gelecek sara 10 numara değil maalesef el ayağına dolanıyor top gelince

Onyedika' yı alalım isterdim doğrusu. Hoca gibi taraftarda da DM allerjisi var; Lemina' yı isteyen çoğu kişi bile 8 numara olarak, Torreira' nın önüne konumlandırıyordu kafasında. Ki Onyedika, mevkisine göre gayet de iyi tekniğe, pas ve dripling yeteneğine sahip bir futbolcu.

''İcardi-Osimhen çift forvet oynasın, kanatlar Yunus-Sane, merkez ikiliden biri de mutlaka ofansif bir oyuncu olsun''...Futbol gerçeklerinden bu denli uzak bir anlayışa sahip kişilerin çokluğunu hayretle gözlemliyorum. Hiçbir defans hattının altından kalkamayacağı bir yük bindirmeye doğru gider iş. ''Nasıl olsa canavar gibi Singo' yu aldık'' diyenler çıkacaktır...
30 bonservise gidiyor deymez bence ona o kadar para.

Acaba bizim scoutlar mi bulamıyor ya da buluyor da toksik ortam var diye bir kisim seyirci tanımıyor diye oyuncu degil derler diye mi onay mi alınmıyor.

Cafer her sezon başı böyle sonra dediklerin azalıyor.Sebebide sürekli git gel sezon öncesi yoruyor bitiriyor bedeni.Dunlu gol öncesi attığı depari yaptığı ortayı kanat oynayan yapacakki Abdulkerimde yorulmayip mintikasinda bulunacak.Birde bu açıdan bak lütfen.
Apo koşamıyor diye sanchezin ekstra yorulmasını napacağız peki ali sowe mbappe mi sanki de iki adımda geçti sürekli

Bu takımın ne zaman bir planlı transfer dönemi olacak ya? 1 sezon tam full kadro olduğumuz bir dönem hatırlamıyorum. Hatırlayan varsa hatırlatabilir mi? Ya beki olmaz ya forvet inmez ya şimdiki gibi kalecisiz kalinir. Allah kahretsin böyle işi

Bu saatten sonra zaniolo biyere gitmez takimda kalir. bundan sonra yapilacak sey, kaleye yabanci, ortasahaya calhanoglu defansada u23.

Berkan ve Kaan bozulacak yer arıyorsa asıl Lemina yerine kendileri değil Icardi girdiği için bozulur skor olarak geride değilsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt