Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 büyük ligde yarın akşam tsi 19 da kapanıyor transfer, la liga tsi 23.00 da

Yarın gece elde kalanlara 24 saat içinde sözleşme imzalatmak için koştururuz diyeceğimde sadece kaleci alınacak gibi duruyor
Hocam kaleciden önce 10 numara gerçekten elzem.Tek hakkımız var dersen 10 numara derim.Gonul isterki 6-7 transfer yapılsın ama 10 numara bu saate nasıl kaldı onada anlam vermek imkansız ama.

Benim anlamadığım Yusuf Demir nasil kadroda kaldı gecen sene denendi bir varlık gösteremedi gösterebilecek gibi de durmuyor çeşke gösterse ama olmuyor neden yabancı kontenjanı işgal ettiriyorlar anlamıyorum.
Sorma. Kullanmayacaksın atıl duracak 8 ay sözleşmesi kalmış. Çağır 300bin ver kov gitsin dert sözleşmeyse.
Yerine de gidip ayman kari riskine gir 20 yaşında os. Psg altyapısı ve a takım idmanları yapmış adam yusuftan ne kadar kötü olabilir.

Alınabilecek en mantıklı hamle ya. Tutmaktansa gönder abi 4. senesi herifin ve boş işte. Max emre mor olur bundan

Hayatındaki en kötü huyun ne deseler Galatasarayi çok kafaya takmak derim. Saat olmuş kaç Barış n'olacak kaleci kim? gelir mi göt gibi kalır miyiz vs vs diye diye hala uyuyamadım. Milyonları cukkalayanlar osura osura uyuyordur yüksek ihtimal. Bu futbol sektörünün içinde olmuş olsaydım büyük ihtimalle ya bir iki topçu ya da yönetici döverdim ya da heyecandan sahada ölerek tarihe geçerdim.

Yıllardır şu huyumu atlatamadim. Galatasaray kötü gitsin evde cenaze havası oluyor. Nasıl düzelecek yav bu durum fikri olan var mı arkadaşlar
Benim 5 sene önce ki halim. Yaṣ gectikce daha az kafaya takmaya basliyor insan

Abi bu kavukçuyla falan olacak iş değil transfer sezonu başında yazdım , bu adamlar acemi amatör piarcı !

Dünkü maç orta saha gereksinimini değil İlkay ya da Hakan gibi bir oyuncu gereksinimini gösterdi. Oyunu yönetecek kimse yoktu.

Sara Torreira çok laubaliydi.

Önceki haftada da zaten Yunus taşımıştı takımı.
İlkay doğru ancak bence Hakan değil. Geçiş oyunu oynamıyoruz biz. Hakanın meziyeti geriden takım hızlıca kontraya çıkarken topu öndeki oyuncuya isabetli atmak ve sert şutları. Biz zaten rakip alana yığıyoruz topu, dolayısıyla da al verlerle küçük üçgenlerle rakip alandan ceza sahasına girme işini yapamıyoruz. Bunun ilacı da ilkaydır. İlkay hem defansın arkasına güzel paslar atabiliyor, verkaçlarla hızlıca ceza sahasına girebiliyor, verdiği pası alıp son vuruşu da yapabiliyor. Top rakipteyken de önde ani pres ile takımı öne taşıyabiliyor. Bizdeki mertensin daha iyi hali..
Hakan ise bu meziyetler yok, sadece iyi bir registadır. Mesela geçen yıl ki bjksine çok iyi giderdi. Tabi zannımca durum bu. Senin futbol bilgine de güveniyorum, bu da zan tabi :)

Apo koşamıyor diye sanchezin ekstra yorulmasını napacağız peki ali sowe mbappe mi sanki de iki adımda geçti sürekli
3 lu defans gibi bir sacmalikla oynuyorsun Abdülkerim nereye kosacagini şaşırdı çocuk.Bir tane kayarak top kazandı o sol Bekin işiydi.İkisi cansiperane carpisiyorlar.Ne yapsınlar daha .Getirecegin 30 milyonluk extra ne yapacak soylermisin.Asist yapıyor top kapıyor .Sezon başı geç forma girmesine karşın.Ne bekliyorsun daha fazla .Sol açıkta oynuyor.Hala mutlu edemiyor sizleri.Ne yapsın çocuk.??
Ki Torreira ve Leminada çok kotuyduler dün.Lemina hep yardıma gelirdi geçen sezon bu sezon bıraktı o isleri.

1756628810485.webp

:oops:

Yönetime guvenelim, baski yapmayalim arkiler. Baski yaptikca yanlis transfer yapiyorlar

Sir okan buruk

3 lu defans gibi bir sacmalikla oynuyorsun Abdülkerim nereye kosacagini şaşırdı çocuk.Bir tane kayarak top kazandı o sol Bekin işiydi.İkisi cansiperane carpisiyorlar.Ne yapsınlar daha .Getirecegin 30 milyonluk extra ne yapacak soylermisin.Asist yapıyor top kapıyor .Sezon başı geç forma girmesine karşın.Ne bekliyorsun daha fazla .Sol açıkta oynuyor.Hala mutlu edemiyor sizleri.Ne yapsın çocuk.??
Ki Torreira ve Leminada çok kotuyduler dün.Lemina hep yardıma gelirdi geçen sezon bu sezon bıraktı o isleri.
Ben olsam arda ünyayı oynatırım hızlı ve havadan iyi. Hataysa apo da hata yapıyor singolu sanchezli defans hattıyla defolarını örtebiliriz daha çok şans bulmalı çocuk

30 bonservise gidiyor deymez bence ona o kadar para.
20 ye kadar çıkılabilirdi, 30 verip alsaydık demedim. Demek istediğim, o tip bir oyuncu lazım takıma. Torreira' nın 6 performansından memnun değilim, 8 oynamaya devam etmeli. Kaan' ı çok severim ama hantallaştı, Lemina' nın yerinde yetersiz kalır.

Hakan Ç. bir şekilde gelecek gibi görünüyor. O olmazsa en azından U23 bir DM bakılmalı. Lemina olmadığında yahut formsuzluğunda büyük sıkıntı çıkması kaçınılmaz zira.

Dünkü maç orta saha gereksinimini değil İlkay ya da Hakan gibi bir oyuncu gereksinimini gösterdi. Oyunu yönetecek kimse yoktu.

Sara Torreira çok laubaliydi.

Önceki haftada da zaten Yunus taşımıştı takımı.
Dün saranın ceza sahasında ağır kaldığı pozisyonlarda ilkay olsa iki gol çıkartırdı

Ben olsam arda ünyayı oynatırım hızlı ve havadan iyi. Hataysa apo da hata yapıyor singolu sanchezli defans hattıyla defolarını örtebiliriz daha çok şans bulmalı çocuk
Bak bu ayrı bunda hemfikiriz ama.Arda sol stoper nasıl oynayabilir iyi bir maçta henüz göremedik.Ama Abdülkerim öyle bahsettigin gibi defolu filan bir oyuncu değil.Yuregiylr oynuyor.Bulent Korkmaz'ın defolari yokmuydu yıllarca.Ama onu nasıl sevdik.Arda daha çok Sanchezin yerine uygun.Onu tabiiki isteriz oynayacaktır da ama şuan Abdülkerimi tukaka asla yapmayın.Tabiiki hatalar yapacak ama yürekten oynuyor .Bunu kabul edin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt