Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.900
- 23.410
- 1.698
Kac yaşındasın ustatBenim 5 sene önce ki halim. Yaṣ gectikce daha az kafaya takmaya basliyor insan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kac yaşındasın ustatBenim 5 sene önce ki halim. Yaṣ gectikce daha az kafaya takmaya basliyor insan
Erken oldu
hoca çok üst düzey isimler dışında veto ediyor gibi her mevkiye dünyanın en iyisini alamayız
Daha cok gelsin cuestalar gibi geldi bana
37 rtsKac yaşındasın ustat
Arttırıyorum ve diyorum ki istediğmiz transferler gelse de avrupa'da yine başarı olmayacak.Okanın son senesi olacak gibi, avrupa da başarı beklemek zor transferler gelmeyecekse
En iyisini değil gerekli olanı alırsak onada razıyız.10 numara sartttt.hoca çok üst düzey isimler dışında veto ediyor gibi her mevkiye dünyanın en iyisini alamayız
Bizimkiler 20 bonservisi olsa teklif yapıp alırlardı kulübü 30 istiyormuş ve frankfurt 15 kiralama 15 bonservis teklifi yapmis.20 ye kadar çıkılabilirdi, 30 verip alsaydık demedim. Demek istediğim, o tip bir oyuncu lazım takıma. Torreira' nın 6 performansından memnun değilim, 8 oynamaya devam etmeli. Kaan' ı çok severim ama hantallaştı, Lemina' nın yerinde yetersiz kalır.
Hakan Ç. bir şekilde gelecek gibi görünüyor. O olmazsa en azından U23 bir DM bakılmalı. Lemina olmadığında yahut formsuzluğunda büyük sıkıntı çıkması kaçınılmaz zira.
Ben ilkay da ekliyorum o listeyeLammens
U 23 orta saha
Hakan calhanoglu
Para durumuna göre genc defans