Transfer Nöbeti #18

Hangisinin transfer edileceğini düşünüyorsun?

• Ederson

• Donnarumma

• Lammens

• Diger

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Uğurcan konusunda emin değilim ama vasat üstü seviyede herhangi 3 adam daha alsak isimsel anlamda başarılı deriz de vakit çok dar.

Kaleci ve orta saha çözülemezse sıkıntı yaşarız bayağı.
İkisi de gelecek inşallah, birşey bildiğimden değil, bunca aydır uğraşıyorlardır diye düşündüğümden söylüyorum.

Bir ara ismi bizimle geçenlerden: Bisouma, Akanji, Donnaruma üçlüsü gelseydi ve transfer dönemini Sane, Osimhen, Singo, Bissouma, Akanji ve Donmarumma ile kapatsaydık, maliyet falan bakmaz efsane ilan ederdim adamı.

Donna
Singo, Sanchez, Akanji, Jakops
Bissouma Sara/Lemina Torreira
Sane/Yunus Osimhen/İcardi Barış/Yunus/

Muazzam olurdu..
gerçi Seri Nzonzi Lemina orta sahasını da görmüştük, ancak başarı gelmemişti

Bu arada Hakan veya İlkay'dan birisi bizi CL'de inanılmaz rahatlatır. Mümkünse Hakan olmalı tabii bu isim. Ama ikisinden biri kesinlikle alınmalı. 90 dk boyunca rakiple kora kor temaslı, full saha pres yaparak oynayamazsın. Oyunda tempoyu ayarlayacak, oyunu soğutacak, takımın topu çevirmesini sağlayacak oyuncu Bissouma gibi bir profilden daha elzem şu anda. Kim ne derse desin.

Beyler anliyorum biraz gecikmis olabiliriz ama daha zamanimiz var

Lutfen baski yapip hata yaptirmayalim yönetime

Yarin ve pazartesi hareketli gececektir. Tahmin degil, duyum da degil. Makattan attim

Hayirli nöbetler

BCT: “Hakan şu an Sane’nin yarı parasına oynamaya hazır halde.”

vizyonsuzluktan çok kaybettik. Erden Timur önemli bir kapı araladı.. öncülük etti. transferde büyük başarılar elde etti.. günümüzde ise avrupadaki transfer bedelleri ortada.. sen osimeni çekip almışsın ister istemez bir tane de isteyeni olsa da piyasasının düşmesini engelledi ebele bebele yapmaya gerek yok. kim olursa olsun biri çıkıp 40a mı alacaktı.. hikaye.. sane maaş bu bonservisi yok istersen alma haziran da indirilmiş mi indirilmiş bonservisi yok önemli bir başarı.. singo uygun indirilemedi deniyor.. bunları diyenler bu seviyede adamlar Türkiye seçmez diye senelerce hikaye anlatıyorlardı.. sen monacodan alıyorsun.. fransadan kaç kişiye gittin genç oyuncu 25-30 veriyorsun adam tercih etmiyor.. bir şekilde ikna edilmiş mi edilmiş.. kaleci de alınacak muhtemelen.. nokta transferler.. kısacası tarihi bir transfer dönemi.. taraftarından yöneticisinden gardisinden hatta oyuncusundan gelen büyük bir sinerji ile gerçekleştirildi transferler.. en önemlisi de rakiplerle ara açılıyor.. süreklilik var.. yok simitçi yok çubukçu. gereksiz taraftar olmanın da manası yok.. sadece bütçe ile olmuyor diğerleri de para harcıyor? sonuç?.. tek eksik var avrupa sahasında başarı.. gerisi lafı güzaf.. iyi bir şey yok yapılmadı falan nankörlük..
Adı sanı duyulmayan santrforlar 80 + 15 e gidiyor. Hoylond bile 50 yi buldu. Yani Osimhen ucuza alındı, Sane’nin yerini doldurmak için bayern 75 harcadı. Sen bonservissiz haziranda indirdiysen, bu ciddi bir başarıdır.

Singo transferi maliyet ve maaş noktasında bakınca başarılı bulmam, ancak oyuncunun kalitesi ve yaşı başarısız da addetmiyorum.

Ancak 3 aydır kaleci ve alternatif orta saha getirmediysen bu da çok ciddi bir başarısızlıktır. Ayrıca stoper eksikliğin de var.

Eğer Uğur Can/u23 veya kaliteli bir kaleci (Mümkünse Donnarumma olsun, Ederson olmasın) ve Bissuma veya muadili bir u23 os ŞL listesine yetiştirilirse gayet başarılı bir yönetim addedilir. Hele Donmaruma gelirse…

Atanın Osimhen tutanın Donnarumma.. offf offf offf…
Maliyeti isterse milyar dolar olursun başarıdır, çünkü parayla bunları getiremezsin..

Adı sanı duyulmayan santrforlar 80 + 15 e gidiyor. Hoylond bile 50 yi buldu. Yani Osimhen ucuza alındı, Sane’nin yerini doldurmak için bayern 75 harcadı. Sen bonservissiz haziranda indirdiysen, bu ciddi bir başarıdır.

Singo transferi maliyet ve maaş noktasında bakınca başarılı bulmam, ancak oyuncunun kalitesi ve yaşı başarısız da addetmiyorum.

Ancak 3 aydır kaleci ve alternatif orta saha getirmediysen bu da çok ciddi bir başarısızlıktır. Ayrıca stoper eksikliğin de var.

Eğer Uğur Can/u23 veya kaliteli bir kaleci (Mümkünse Donnarumma olsun, Ederson olmasın) ve Bissuma veya muadili bir u23 os ŞL listesine yetiştirilirse gayet başarılı bir yönetim addedilir. Hele Donmaruma gelirse…

Atanın Osimhen tutanın Donnarumma.. offf offf offf…
Maliyeti isterse milyar dolar olursun başarıdır, çünkü parayla bunları getiremezsin..
transfer sezonunun başında yönetim 80 milyon yurom var.. sadece osimhen mi alayım size başka transfer olmaksızın.. yoksa bu parayla 6-7-8 tane ıvır zıvır transfer yapim denseydi nasıl bir sonuç çıkardı. bende dahil tabi ki taraftar en mükemmelini ister. ama o işler o kadar kolay değil.. iki satırla dünyayı alıp öbür dünyayı satıyoruz.. hala transfer de bitmedi.. en kötü ben bir kalecinin alınacağını düşünüyorum.. ama hiçbirşey yapılmadı. başkası olsa şöyle olurdu böyle olurdu bedavaya kapardı.. şu anda dünyada birkaç hoca hariç al kadro bu dense başka birşey isteme dense yine de koşa koşa gelir.. bizim ki bir yerden sonra fantazi.. ki kadroyu bir arada tutmak ayrıca büyük başarı..

Geri
Üst Alt