Transfer Nöbeti #18

2 aydır aynı haber
Ederson giderse city bilmem ne
Ulan bi kerede ederson gitmezse ne olacak onu söylesene
Nasıl anlaşıyolar mesela city ile
Ederson giderse diye mi başlıyolar görüşmelere
Adamlarin illa satalim edersonu diye dusuncesi yok bence iste

Edersonu GS alirsa, olabilecek en iyi hamleyi yaparim diyor. Olmazsa trafford ederson devam diyor ozetle.

Az buz maas degil donnaruma gunun sonunda.

Defans oyuncusuna 31 bonservis 5 maaş vermesini biliyorsan Hakan'ı da alacaksın kardeşim. Ben anlamam pahalıymış filan. Zaten maaş ve bonservis harcamalarında denge diye bir şey kalmamış. O zaman Hakan gibi adama pahalı, zart zurt demeyeceksin. Aynı şeyi İlkay için de söylerim. Yok 6 istiyormuş yok 7 istiyormuş ben anlamam, git ver al gel. Çok düşünüyorlar çünkü bütçe dengesini.

BCT: “Hakan şu an Sane’nin yarı parasına oynamaya hazır halde.”
Gazeteci mi yoksa tuvalet temizleyicisi mi belli değil bu adamın. Yarı fiyat dediği 4,5-5 milyon eurodur. Peki Sanenin Hakan gibi bonservisi elinde mi? Yok. Adam algının kralını yapıyor; sanenin yarısı derken. Bonservisi ile beraber Galatasaraya maliyeti ne olur; Saneyi geçer.. Sanenin tarzı bize uyuyor, Hakanın ise uymuyor. Ayrıca bu adam daha dün kereme yol açtı fb için.
Hakana ihtiyacımız yok, gelip 11i bozacak.. bizim oyun için keseceği üç isimden de iyi değil. Ayrıca yerli oyuncular ile grupçuluk yapma ihtimali de hiç az değil.

Zaniolo için Udinese ile anlaşmışız ama Zaniolo maaşında indirim yapmıyormuş
Kaynak 442 baklava twitter

Defans oyuncusuna 31 bonservis 5 maaş vermesini biliyorsan Hakan'ı da alacaksın kardeşim. Ben anlamam pahalıymış filan. Zaten maaş ve bonservis harcamalarında denge diye bir şey kalmamış. O zaman Hakan gibi adama pahalı, zart zurt demeyeceksin. Aynı şeyi İlkay için de söylerim. Yok 6 istiyormuş yok 7 istiyormuş ben anlamam, git ver al gel. Çok düşünüyorlar çünkü bütçe dengesini.
Defans oyuncusunu en kötü ihtimalle az bir zararla tekrar satma şansın var. Hakan'ın bonsversinin geri dönüşü yok. Biraz para bulduk diye fazla şımardık biz.

Yav bu Frankfurt kontra atak, gecis futbolunda cok iyi. Ikilediler. Biz bunlara karsi ligdeki gibi savunursak 2-3 tane yeriz.
Ben de izliyorum maci, pres ve gecisi baya oturtmus bir takim. Arkada boslukta birakiyor.

Ama tabi bundesligada her mac boyle asagi yukari, bol gol oluyor maclarda vs vs gibi detaylar var.

Zeytinlinin ip adresini buldum fb maclarinda ddos aticam
Sen
images

Geri
Üst Alt