- 30 Temmuz 2009
- 31.026
- 7.115
- 1.943
Dalga geçiyorum yahu. Bu ne saçma bir triptirHiçbir şey için rakibimizin onayına ihtiyacımız yok, ayrıca para kazanabileceğim bir ortamda neden rakibimin işini kolaylaştırayım?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dalga geçiyorum yahu. Bu ne saçma bir triptirHiçbir şey için rakibimizin onayına ihtiyacımız yok, ayrıca para kazanabileceğim bir ortamda neden rakibimin işini kolaylaştırayım?
Ne alaka lan saneyle burhanBCT: “Hakan şu an Sane’nin yarı parasına oynamaya hazır halde.”
Adamlarin illa satalim edersonu diye dusuncesi yok bence iste2 aydır aynı haber
Ederson giderse city bilmem ne
Ulan bi kerede ederson gitmezse ne olacak onu söylesene
Nasıl anlaşıyolar mesela city ile
Ederson giderse diye mi başlıyolar görüşmelere
Ne alaka lan saneyle burhan
Gazeteci mi yoksa tuvalet temizleyicisi mi belli değil bu adamın. Yarı fiyat dediği 4,5-5 milyon eurodur. Peki Sanenin Hakan gibi bonservisi elinde mi? Yok. Adam algının kralını yapıyor; sanenin yarısı derken. Bonservisi ile beraber Galatasaraya maliyeti ne olur; Saneyi geçer.. Sanenin tarzı bize uyuyor, Hakanın ise uymuyor. Ayrıca bu adam daha dün kereme yol açtı fb için.BCT: “Hakan şu an Sane’nin yarı parasına oynamaya hazır halde.”
noluyo lan ikisinide mi alıyoruz
Defans oyuncusunu en kötü ihtimalle az bir zararla tekrar satma şansın var. Hakan'ın bonsversinin geri dönüşü yok. Biraz para bulduk diye fazla şımardık biz.Defans oyuncusuna 31 bonservis 5 maaş vermesini biliyorsan Hakan'ı da alacaksın kardeşim. Ben anlamam pahalıymış filan. Zaten maaş ve bonservis harcamalarında denge diye bir şey kalmamış. O zaman Hakan gibi adama pahalı, zart zurt demeyeceksin. Aynı şeyi İlkay için de söylerim. Yok 6 istiyormuş yok 7 istiyormuş ben anlamam, git ver al gel. Çok düşünüyorlar çünkü bütçe dengesini.
Ben de izliyorum maci, pres ve gecisi baya oturtmus bir takim. Arkada boslukta birakiyor.Yav bu Frankfurt kontra atak, gecis futbolunda cok iyi. Ikilediler. Biz bunlara karsi ligdeki gibi savunursak 2-3 tane yeriz.
yabancı sayısı ayarlanabiliyorsa zaniolo kalmalı. gideceği takımda da as oyuncu olmayacaktır muhtemelen. bizde yedek olmasını faydamıza olur.Zaniolo için Udinese ile anlaşmışız ama Zaniolo maaşında indirim yapmıyormuş
Ugarte'yi kiralık istiyormuşuz. Kaynak GS sözlük
SenZeytinlinin ip adresini buldum fb maclarinda ddos aticam
GS sözlükte gördüm. Onun da kaynağı twitter ama yazmamışKaynak atar misin ? Kiralik ayrilacak da bizle alakali bir kisim goremedim
Ben de izliyorum maci, pres ve gecisi baya oturtmus bir takim. Arkada boslukta birakiyor.
Ama tabi bundesligada her mac boyle asagi yukari, bol gol oluyor maclarda vs vs gibi detaylar var.
Pek gönlüm yok. Çok sayıda sol ayaklı oyuncumuz var.yabancı sayısı ayarlanabiliyorsa zaniolo kalmalı. gideceği takımda da as oyuncu olmayacaktır muhtemelen. bizde yedek olmasını faydamıza olur.