transfer sezonunun başında yönetim 80 milyon yurom var.. sadece osimhen mi alayım size başka transfer olmaksızın.. yoksa bu parayla 6-7-8 tane ıvır zıvır transfer yapim denseydi nasıl bir sonuç çıkardı. bende dahil tabi ki taraftar en mükemmelini ister. ama o işler o kadar kolay değil.. iki satırla dünyayı alıp öbür dünyayı satıyoruz.. hala transfer de bitmedi.. en kötü ben bir kalecinin alınacağını düşünüyorum.. ama hiçbirşey yapılmadı. başkası olsa şöyle olurdu böyle olurdu bedavaya kapardı.. şu anda dünyada birkaç hoca hariç al kadro bu dense başka birşey isteme dense yine de koşa koşa gelir.. bizim ki bir yerden sonra fantazi.. ki kadroyu bir arada tutmak ayrıca büyük başarı..
Reis, yorumu yaparken sadece kendi kriterlerimize göre yapıyoruz. O bu şu ne der önemli değil. Ortala insanın makul beklentisi ne olur, diye öznellik barındıran görüşümüzü ortaya koyuyoruz.
Makul ve ortalama bir insan;
Kadro korunsun, korunamıyorsa yerine aynı özelliklere sahip muadili bulunsun der. Kadroyu tam koruduk diyemeyiz; ilk 11inde kaleci ve en iyi yedeklerinden ve hatta ara ara 11 oynayacak on numaran gitmiş.
Yerleri dolmuş mu?
Önceki sezondan eksik olan aksayan bölgelerdeki eksiklikleri aksaklıkları gidersin der.
Sağ bek için Singo dersek alternatif stoper eksikliği giderildi mi?
Oyununa uygun eklemeler eklensin der;
Sana eklendi
Her bölgeye Alternatif yedek ister,
Forvet, kanatlar, sol bek ve Sağ stoper ve kaleci (Günay) için yeterli takım.
Peki sağ bek, sol stoper, os ve/veya 10 no eksikliği giderildi mi?
Mesela Osimhen değil ki sadece. Takım olarak başarı gelir ki yedekleri ile beraber. Hala zaman var, bu eksiklikler giderilirse başarı derim, ancak bu takımın kalitesine uygun ve 11i zorlayacak kalitede olması şartı ile..