Transfer Nöbeti #18

Çünkü, milli takımda oynamıyor, İtalyaya ve İtalyanlara gelince oynuyordu. İşte bahsettiğim tam da bu. Ya kuntz gitsin diye takımı sattı yada İtalyan futbolu dışında yapamıyor. İki durumda da bize uymuyor..

Renktaş milli takımdaki tüm oyuncular tüm TD'ler Hakan'dan çok memnun bu arada. Bence Hakan çok gösterişsiz top oynadığı için bu adamın değeri anlaşılmıyor.

Çünkü, milli takımda oynamıyor, İtalyaya ve İtalyanlara gelince oynuyordu. İşte bahsettiğim tam da bu. Ya kuntz gitsin diye takımı sattı yada İtalyan futbolu dışında yapamıyor. İki durumda da bize uymuyor..
valla taş gibi oynuyor suan milli takımda

kerem konusunda yönetime boşuna kızıyorsunuz. inanılır gibi değilsiniz. en büyük yönetim karşıtlarından biri olarak, böyle düşünüyorum.

kaleci ve diğer eksikler konusunda ise en büyük eleştirileri hakediyorlar. bu dakikaya kadar bekledik. 2 gün daha bekleriz.

bu akşamki kötü oyundan dolayı tadınız kaçık anlıyorum da, bir sakin olun. 4/4'ün tadını çıkarın. şu lanet transfer dönemi bir bitsin de, oyunumuz da yükselir merak etmeyin.

Kerem konusu yönetimi istifaya davet ettirecek kadar önemli bir konu. Galatasaray yönetimi fb transferini açıklamak için basın toplantısı yapamaz. Daha fb Kerem'i açıklamadı bizim yönetici hazır ola geçmiş transfer haberi veriyor, tarihte ilktir bu sanırım. Prosedür neyse uygulanır o sözleşme boşuna yapılmadı. Fb'nin kadro planlama sorununu biz çözemeyiz zamanında alsalarmış. 5 gün beklenir ilgilenmiyoruz denir o kadar. Fb bizi engellemek için her şeyi yapıyor bizimkiler hizaya geçmiş ne isterse yapıyor. Galatasaray'ın haklarını savunmayanlar defolup gidebilir.

Ortasaha, Kaleci,stoper derken takım kanatsız kalıyor. Bu beceriskizler 3 günde 4 önemli transfer yapabilecek mi ?

Barışı satmadan transfer yapmaları imkansızdı ama yerini doldurmadan göndereceğiz yine vasatlık akıyor

Okan City ve Manu ya kaleci giriş çıkışları olacak dedi. Lan kesin Onana geliyor var ya.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu taraftar hainliğini unutmayacak paragöz barış !!!

bize bizim içimizdekilerin dışında kimse zarar veremiyor, artık defolsun gitsin içimizdeki bu hainler !!!

Geri
Üst Alt