Abdullah Aşur
Kırmızı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 2.078
- 1.401
- 648
Kendi ayrılık şeklini de anlattı mı? İntere giderken?Ayrılış şekli diye bir ifade kullandı mı gerçekten?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi ayrılık şeklini de anlattı mı? İntere giderken?Ayrılış şekli diye bir ifade kullandı mı gerçekten?
Bu hoca ve yönetimin olduğu yerde avrupada başarı hayal.
Çünkü, milli takımda oynamıyor, İtalyaya ve İtalyanlara gelince oynuyordu. İşte bahsettiğim tam da bu. Ya kuntz gitsin diye takımı sattı yada İtalyan futbolu dışında yapamıyor. İki durumda da bize uymuyor..
valla taş gibi oynuyor suan milli takımdaÇünkü, milli takımda oynamıyor, İtalyaya ve İtalyanlara gelince oynuyordu. İşte bahsettiğim tam da bu. Ya kuntz gitsin diye takımı sattı yada İtalyan futbolu dışında yapamıyor. İki durumda da bize uymuyor..
kerem konusunda yönetime boşuna kızıyorsunuz. inanılır gibi değilsiniz. en büyük yönetim karşıtlarından biri olarak, böyle düşünüyorum.
kaleci ve diğer eksikler konusunda ise en büyük eleştirileri hakediyorlar. bu dakikaya kadar bekledik. 2 gün daha bekleriz.
bu akşamki kötü oyundan dolayı tadınız kaçık anlıyorum da, bir sakin olun. 4/4'ün tadını çıkarın. şu lanet transfer dönemi bir bitsin de, oyunumuz da yükselir merak etmeyin.
Hayır, kerem ve barış ın ayrılış şekilleri farklı diye bir ifade var tweet te doğru mu bu ifade onu soruyorum dedi mi böyle bişey. Eğer öyleyse bitmiş abi bu iş.Kendi ayrılık şeklini de anlattı mı? İntere giderken?
Şuanda interde 9m Euro alıyormuş.
6-7 verirsen en az 4 sene sözleşme ister.
Bu bedellerle Hakan istemem. 4.5 yeterli ama Hakan için pek gerçekçi değil.