Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.727
- 24.134
- 2.473
Transferin son saatlerine forvetsiz girip tjk'den gelecek Vagner Love'a bile gelsin dedik bu forumda. O mübarek saatlere girdiğimizde Onana ve Altay için takla atılır bence. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son dk baba Gs'de.Yarin Epl bitiyor sonra 1 gun var..Bizimkiler milletin artigi icin ugrasir 24 saat sonra babayi alir doneriz
Şaka bir yana Yusuf bence transferlere bağlı bir engel değil. Lig içine kiralanır diye düşünüyorum u23 transferi yapılırsa.Saddamı bulup astılar yaw
Yerine adam alıp yusufu en azından mahkemeye çıkarıcak vaktimiz vardır heis demi
Valla benim derdim göbek değil. Maç temposu kazanması… o göbek erimez… icardi nin idmanlarda çalışmadığını biliyoruz zaten…Ben bir futbolcunun maç yaparak göbeğini erittigini ve fit hala geldigini hiç görmedim rtaş. Önce antrenmanlarinda sıkı çalışmalı ve verilmişse bilmiyorum oyle bir şey yaptilar mi diyet programini uygulamasi gerekiyor.
Emre perma ban yemiş dün ona ne oldu bu arada yav transfer kaosundan girmedim geceye kadar sinirden dün.Singo icinde havaalaninda boyle haber yapilmisti, onemsiz bir detay