Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynatmasa nasıl form tutacak? Onu anlatmaya çalışıyorum… ihtiyacı var adama… süre verecek yavaş yavaş form tutturacak…
Ben bir futbolcunun maç yaparak göbeğini erittigini ve fit hala geldigini hiç görmedim rtaş. Önce antrenmanlarinda sıkı çalışmalı ve verilmişse bilmiyorum oyle bir şey yaptilar mi diyet programini uygulamasi gerekiyor.

Kalenin ne kadar önemli olduğunu Muslera'nın tek başına kazandırdığı şampiyonluklardan sonra hala idrak edemeyip Onana denen b** çuvalını alalım demen akla ziyan bir yorum. Sadece bizim Manu ile oynadığımız maçlarda 3 tane hatalı gol yiyip takımını yakmıştı. Kendisi ile taşşak geçmek için üşenmeyip 20 dk'lık hatalı gol yeme videosu hazırlamışlar, sen bizde tutar diyorsun. Pes valla.

Melo da bize gelmeden italyada yılın bidonu seçilmişti. İcardi meselesi zira ortada gelmeden önce herkes burun kıvırıyodu belki de tarihimizin en büyük fenomeni oldu. Zaman bu kadar kısıtlıyken denenebilir bir risk. Ederson için 15m bonservis 10m yıllık para vermek mantıklı bir iş değil. Edersonun son zamanlardaki ruh halini de pek sağlıklı bulmuyorum yani gelirse onda da bir rehabilite süreci olacaktır. Onana'yı kiralık düşük maliyetle almak ve o bütçeyi orta sahaya aktarmak mevcut şartlarda çok daha mantıklı

3 ay bekleyip Altay veya Onana'yı ya da bu ayarda bir çöpü Galatasaray'a getiren rezilleri bir dakika daha o koltukta oturtmamak lazım. Olağanüstü kongre kararı ile tekmeyi yemeliler ve ET başkan olmalı.

Yusuf demir gitmiyomu ya
An itibarıyla şu şekil saklanıyor:

saddam.webp

Olabilir. Ben farklı noktadan bakıyorum. Tüm bu olumsuzluklar içinde çözüm üretebiliyor ki kazanan takım yaratma kabiliyeti devam ediyor. Takım kötüyken de 3 puan almaya devam etmesi olumlu.

34 maçın tümünü sirküle edemezsin zaten bir sezonda. Asıl mesele bu tip maçlarda yıkılmamak. Hoca bunu başarıyor.
Türkiye’de futbol yok ki. Önceki sezon küme düşmekten son anda kurtulan takım, sonraki sezonda, transfer yasağı olduğu halde 3. Oldu. Ne önemi var ki bu ligin. Yada alt ligten gelen kafaya oynadı.., ilk örnek Samsun ikincisi Eyüp.. bu ligin bırak kalite vs bir gerçekliği dahi yok.. bir tek Osimhen yeter hatta fazla bile..

kendisini çok takdir etmekle birlikte sadece ligi hedefleyen galatasaray için fazla maliyetli. son iki sezona bakarsak kimse avrupa'da başarıyı hedeflediğimizi düşünmüyordur sanırım. zaten osimhen transferi gerçekleşse kulüpte para da kalmıyor. satılabilecek oyuncu olarak barış, nelson belki sara var. zaten gelen parayı yine bu mevkilere gömeceksiniz. daha kaleci var, galatasaray'da bek transferi bitmez daha bek transferi var.
osimhen'in gelmesine sevindim ama olası senaryoyu mayıs ayında yazmışız. üstelik orta sahada eksilmişsin ve halen kalecin yok. son gün diye en az 5 milyon euro maaşlı kaleci getireceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt