- 3 Haziran 2015
- 54.392
- 62.631
- 3.963
Ben bu Cago‘lara Mago‘lara inanmıyorum abi. 10+ yıldır üyeyim hiç bir tutan duyumlarına da denk gelmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ManU'nun kötü zamanına denk geldi. İlk 5'e oynayan ve zorlayacak iyi bir takımda olsaydı herkesin dibi düşerdi kesin.Onana aslında kötü kaleci değil
Ben bir futbolcunun maç yaparak göbeğini erittigini ve fit hala geldigini hiç görmedim rtaş. Önce antrenmanlarinda sıkı çalışmalı ve verilmişse bilmiyorum oyle bir şey yaptilar mi diyet programini uygulamasi gerekiyor.Oynatmasa nasıl form tutacak? Onu anlatmaya çalışıyorum… ihtiyacı var adama… süre verecek yavaş yavaş form tutturacak…
Kalenin ne kadar önemli olduğunu Muslera'nın tek başına kazandırdığı şampiyonluklardan sonra hala idrak edemeyip Onana denen b** çuvalını alalım demen akla ziyan bir yorum. Sadece bizim Manu ile oynadığımız maçlarda 3 tane hatalı gol yiyip takımını yakmıştı. Kendisi ile taşşak geçmek için üşenmeyip 20 dk'lık hatalı gol yeme videosu hazırlamışlar, sen bizde tutar diyorsun. Pes valla.
O zaman scouta güvenmek lazım. Bilindik takımlar haricinde kimseyi de bilmiyorum.O da fiziki bi herif değil gibi heis bize Ayı lazım
Bu takım teknik yönetim olmasa da zaten ligde şampiyon olur. Hatta Okan’dan daha başarılı olur.
Eğer doğru ise hiçbir plan programın olmadığı herkese saldirirldiginin resmidir.Sanmiyorum ama.Haydaa yeni sürprizler ortaya çıkıyor.
Ben bu Cago‘lara Mago‘lara inanmıyorum abi. 10+ yıldır üyeyim hiç bir tutan duyumlarına da denk gelmedim
Artık biz yiyeceğiz 65 golu50 maçta 65 gol yiyen kaleciyi napacağız
An itibarıyla şu şekil saklanıyor:Yusuf demir gitmiyomu ya
Türkiye’de futbol yok ki. Önceki sezon küme düşmekten son anda kurtulan takım, sonraki sezonda, transfer yasağı olduğu halde 3. Oldu. Ne önemi var ki bu ligin. Yada alt ligten gelen kafaya oynadı.., ilk örnek Samsun ikincisi Eyüp.. bu ligin bırak kalite vs bir gerçekliği dahi yok.. bir tek Osimhen yeter hatta fazla bile..Olabilir. Ben farklı noktadan bakıyorum. Tüm bu olumsuzluklar içinde çözüm üretebiliyor ki kazanan takım yaratma kabiliyeti devam ediyor. Takım kötüyken de 3 puan almaya devam etmesi olumlu.
34 maçın tümünü sirküle edemezsin zaten bir sezonda. Asıl mesele bu tip maçlarda yıkılmamak. Hoca bunu başarıyor.
osimhen'in gelmesine sevindim ama olası senaryoyu mayıs ayında yazmışız. üstelik orta sahada eksilmişsin ve halen kalecin yok. son gün diye en az 5 milyon euro maaşlı kaleci getireceksin.kendisini çok takdir etmekle birlikte sadece ligi hedefleyen galatasaray için fazla maliyetli. son iki sezona bakarsak kimse avrupa'da başarıyı hedeflediğimizi düşünmüyordur sanırım. zaten osimhen transferi gerçekleşse kulüpte para da kalmıyor. satılabilecek oyuncu olarak barış, nelson belki sara var. zaten gelen parayı yine bu mevkilere gömeceksiniz. daha kaleci var, galatasaray'da bek transferi bitmez daha bek transferi var.