Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç dahli yok mu sence? Barış olayı, transferlerin yapılmaması, oynanan rezil oyun, orta saha çıkartıp Gittikçe kilo alan İcardi oynatması vs..
Barış ı küstüren Okan mı? Transferlerin yapılmamasını sağlayan Okan mı? Yıllık 10 milyon verdiğin adamı sahay sürmekte olan mı suçlu?

Adam hala size Barış a ihtiyacımız var onu bir anda silmeyin diyor… senin gördüğün eksikleri kendisi de söylüyor… adam yazın başından beri kaleci diyor. Savunma diyor…

Bazen fm oynuyormuş gibi düşünüyorsunuz… transferi de Okan yapar, maaşları da Okan belirler, taktiği de olan yapar, oyuncuyu da olan satar…

Okan ın dahil olduğu yer belli bu kadar sıkıntı yaşanırken takımın konsantrasyonunu tam sağlayamaması…

Üst üste dördüncü şamp beklentim. Diğer bahsettiklerin kulübün iç dinamikleri. Hepsine ve fazlasına çözüm üretebildiği için hoca üç şampiyonluk aldı. Dördüncüyü kovalıyor namağlup başladık. Eksiklikleri hepimizden daha iyi gördüğü kesin. ŞL için de ilk 24 başarı olur. Bi fazlasında iyi para kazanırız.

Futbol tabii Pep de son döneminde başarısızlık yaşıyor. Simeone gibi.
Sevgili renkdaş, insandır formsuz olabilir insan, ancak aynı hatayı ısrarla yapıyorsan, bu ahmaklık olur. Okan’ın avantajı Erden Timur’un kurduğu karakterli takımdı ve rakiplerin çok zayıf kalmasıydı. Bjk TS zaten yazmaya gerek yok, FB ise koç olduğu sürece başarılı olamazlar, çünkü adam olumsuzlukları paratoner gibi çekiyor. Verimsiz bir herif ve ne yaparsa yapsa şampiyon olamaz. Bu takım teknik yönetim olmasa da zaten ligde şampiyon olur. Hatta Okan’dan daha başarılı olur. Dün Okan olmasaydı, icardı çıkar “ben bu dakikada girmeyeyim, yeterli değilim” der oyuna kendini aldırmazdı. Neden yapmadı yapsaydı dediğini duyar gibiyim; çünkü sorumluluk hocada, hoca ne derse ona düşen onu yapmaktır. Sane oyundan alınır, singo oyuna girer; yunus sağ kanat Sallai sol kanat, singo sağ bek oynatılırdı.

Öyle bir hoca ki, İcardi bir aydır antrenmana başlamış, daha da kilo almış. Orta saha çıkartıp bu kilolu forveti oyuna atıp on noda oynatıyor. Akıl tutulması resmen.. bu değişiklikten sonra ne yazsam boş..

Dik dur hocam, eğilme, bu taraftar seninle!
resim_2025-08-31_154855537.webp

1.webp

2.webp

Onana bizde tutar bunu kalben inanarak söylüyorum. ManUda çok depresif 2 sezon geçirdi kendini bulacağı çıkış yapacağı bir klüp arıyor düşük maliyetle alınabilir bir risk. Ederson da geçen sene berbat bir sezon geçirdi aralarında kalecilik olarak çok büyük farklar olduğunu düşünmüyorum

Helal lan burhan bastır os aldırırsan sen aldıracan bunlara. Herife bu sene fena kanım ısındı benim tier1 goatım burhan bundan sonra.

Barış ı küstüren Okan mı? Transferlerin yapılmamasını sağlayan Okan mı? Yıllık 10 milyon verdiğin adamı sahay sürmekte olan mı suçlu?

Adam hala size Barış a ihtiyacımız var onu bir anda silmeyin diyor… senin gördüğün eksikleri kendisi de söylüyor… adam yazın başından beri kaleci diyor. Savunma diyor…

Bazen fm oynuyormuş gibi düşünüyorsunuz… transferi de Okan yapar, maaşları da Okan belirler, taktiği de olan yapar, oyuncuyu da olan satar…

Okan ın dahil olduğu yer belli bu kadar sıkıntı yaşanırken takımın konsantrasyonunu tam sağlayamaması…
Oynatip oynatmama karari kendisine ait ama burada zorla yaptigi bir şey degil bu. Oynatmayabilir yani

Aslinda cok iyi isler yaptik alinan a+ oyuncular, bütün gidecekler gitti cuesta bile zorunlu olmus 8m€. Jelert 9m€ opsiyon. Ama kaleci orta saha alinmayinca hersey tirt oluyor.

Sevgili renkdaş, insandır formsuz olabilir insan, ancak aynı hatayı ısrarla yapıyorsan, bu ahmaklık olur. Okan’ın avantajı Erden Timur’un kurduğu karakterli takımdı ve rakiplerin çok zayıf kalmasıydı. Bjk TS zaten yazmaya gerek yok, FB ise koç olduğu sürece başarılı olamazlar, çünkü adam olumsuzlukları paratoner gibi çekiyor. Verimsiz bir herif ve ne yaparsa yapsa şampiyon olamaz. Bu takım teknik yönetim olmasa da zaten ligde şampiyon olur. Hatta Okan’dan daha başarılı olur. Dün Okan olmasaydı, icardı çıkar “ben bu dakikada girmeyeyim, yeterli değilim” der oyuna kendini aldırmazdı. Neden yapmadı yapsaydı dediğini duyar gibiyim; çünkü sorumluluk hocada, hoca ne derse ona düşen onu yapmaktır. Sane oyundan alınır, singo oyuna girer; yunus sağ kanat Sallai sol kanat, singo sağ bek oynatılırdı.

Öyle bir hoca ki, İcardi bir aydır antrenmana başlamış, daha da kilo almış. Orta saha çıkartıp bu kilolu forveti oyuna atıp on noda oynatıyor. Akıl tutulması resmen.. bu değişiklikten sonra ne yazsam boş..
Olabilir. Ben farklı noktadan bakıyorum. Tüm bu olumsuzluklar içinde çözüm üretebiliyor ki kazanan takım yaratma kabiliyeti devam ediyor. Takım kötüyken de 3 puan almaya devam etmesi olumlu.

34 maçın tümünü sirküle edemezsin zaten bir sezonda. Asıl mesele bu tip maçlarda yıkılmamak. Hoca bunu başarıyor.

Onana bizde tutar bunu kalben inanarak söylüyorum. ManUda çok depresif 2 sezon geçirdi kendini bulacağı çıkış yapacağı bir klüp arıyor düşük maliyetle alınabilir bir risk. Ederson da geçen sene berbat bir sezon geçirdi aralarında kalecilik olarak çok büyük farklar olduğunu düşünmüyorum
Kalenin ne kadar önemli olduğunu Muslera'nın tek başına kazandırdığı şampiyonluklardan sonra hala idrak edemeyip Onana denen b** çuvalını alalım demen akla ziyan bir yorum. Sadece bizim Manu ile oynadığımız maçlarda 3 tane hatalı gol yiyip takımını yakmıştı. Kendisi ile taşşak geçmek için üşenmeyip 20 dk'lık hatalı gol yeme videosu hazırlamışlar, sen bizde tutar diyorsun. Pes valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt