Transfer Nöbeti #18 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet. X bir yabancı hoca da gelse bu durum değişmeyecek. ŞL'de rekabet edebilmek için en az 500m € civarında takım kurmalı.

Çok para harcadık gibi bir durum da yok. Rakibin FB kadar kadro değerin var. Uçan kaçan bir şey yok yani. ŞL'de sondan 13. sıradasın piyasa değeri olarak da.

Kimsenin sihirli değneği olduğunu sanmıyorum. Bu takımı şu an Okan hocamdan daha iyi oynatacak kimse yok.
ŞLde başarı beklentin ne bilmiyorum tabi, ancak ilk 24 yapamıyorsa bu takım, teknik yönetimin açık başarısızlığıdır. Rakiplerinin hepsi lpool mcity barca filan değil. Ayrıca iyi bir hoca (Riera/Arda gibi dinamiklerimizi bilen) bir hoca Okan’dan daha başarılı olacağı kesin. En azından hep aynı hatayı yapmayacaklar. Takıntılarında ısrar etmeyecekler.. Sara ile Torreira orta sahasının yeterli olduğunu düşünen ve bu düşüncesinin yanlış olduğu en az on kez kanıtlanan hocadan ne bekliyorsun.. takıma transfer yaptırtmayan/yaptıramayan hocadan ne bekliyorsun? Oyuncunun hakim olduğu bir düzenden neyi bekliyorsun?

Bunlar ağızlarını açmış gökyüzüne bakıp öylece bekliyorlar, belki son gün şapkadan yeni Osimhen çıkar diye.

Ben hocaya bir şey diyemem bundan sonra, adam istemiş isteyeceğini, nereyi ne ölçüde dolduracaklarını göreceğiz ama topu üzerinden atmış oldu artık. Kimseyi hoca istemiyor yalanlarına da inandıramazlar artık. Ben yerinde olsam istifa eder efsane olarak ayrılır bunların fişini çekerim. Yeni yönetim zaten yine ilk kendisine gider.

Yaa olm takım eksik neyi bekliyorsunuz lann

Transfer yapsanıza

Halen yok hakan veto edildi İlkay istenilmiyır filan okuyoruz

Delirtmeyin adamı

Kalamazsınız o koltuklarda 1 ay ona göre

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bissouma adı geçtiğinde orta saha düşünülüyor diye sevinmiştik. Sadece Bissouma mı düşünülüyormuş yani? Yönetimdeki ve teknik ekipteki mantığı çözemiyorum.

Kaleciyi alsalar orta saha icin bukadar yangin olmazdi. Neden her seferinde plansiz hesapsiz is yaparlar.

ŞLde başarı beklentin ne bilmiyorum tabi, ancak ilk 24 yapamıyorsa bu takım, teknik yönetimin açık başarısızlığıdır. Rakiplerinin hepsi lpool mcity barca filan değil. Ayrıca iyi bir hoca (Riera/Arda gibi dinamiklerimizi bilen) bir hoca Okan’dan daha başarılı olacağı kesin. En azından hep aynı hatayı yapmayacaklar. Takıntılarında ısrar etmeyecekler.. Sara ile Torreira orta sahasının yeterli olduğunu düşünen ve bu düşüncesinin yanlış olduğu en az on kez kanıtlanan hocadan ne bekliyorsun.. takıma transfer yaptırtmayan/yaptıramayan hocadan ne bekliyorsun? Oyuncunun hakim olduğu bir düzenden neyi bekliyorsun?
Üst üste dördüncü şamp beklentim. Diğer bahsettiklerin kulübün iç dinamikleri. Hepsine ve fazlasına çözüm üretebildiği için hoca üç şampiyonluk aldı. Dördüncüyü kovalıyor namağlup başladık. Eksiklikleri hepimizden daha iyi gördüğü kesin. ŞL için de ilk 24 başarı olur. Bi fazlasında iyi para kazanırız.

Futbol tabii Pep de son döneminde başarısızlık yaşıyor. Simeone gibi.

Bissouma adı geçtiğinde orta saha düşünülüyor diye sevinmiştik. Sadece Bissouma mı düşünülüyormuş yani? Yönetimdeki ve teknik ekipteki mantığı çözemiyorum.
Romaya giden herifte de yaptilar ayni seyi adini unuttum.Herif sol stoperdi aliyorduk alamayinca sol stoper alma isinden vazgectik.Belli bir kaliteye sahip adam bulurlarsa almaya calisiyorlar olmazsa da olmaz.O herifin bize uygun olmasi vs gibi bir kriterimiz de yok belliki.Sahaya kalite at birseyler yapsinlar oyunumuzun adi bu heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt